Къде в Бургас (9)...

• 62 406
  • 585
  •   1
Отговори
# 90
ако не е късно за торта може да огледате и какво предлага кафе Ултра.Тортите са жестоки.Предлагат се в 3 вкуса.Може да се направи и колаж е детенцето
Напълно споделям! Тортите са невероятни а ореховият им пай е ммммммммммм. Просто няма такива и на вид и на вкус да ги докарват. А фирмата сладкар е на моят фризьор жена му, работила е в Шератон.

# 91
  • София
Помагайте! Скоро някой да е правил сватба в Бургас, или да знае за оркестър, който да участва при вземането на булката. Моля помагайте!

# 92
  • Бургас
Помагайте! Скоро някой да е правил сватба в Бургас, или да знае за оркестър, който да участва при вземането на булката. Моля помагайте!

Оркестъра от Домино, преди ходеха, но сега незнам Tired

# 93
  • София

Оркестъра от Домино, преди ходеха, но сега незнам Tired

А къде мога да го намеря! Simple Smile

# 94
  • София
Боже тъп въпрос, може би ресторант домино а:)
А кажете за гримьорите как вървят цените за вечерен грим. Че в Б-с не съм правила.

каква козметика се ползва и къде?

# 95
  • Бургас
Моля ми къжете къде мога да лея коршум на малкия, много е спешно

# 96
  • London, baby
Днес обиколих Бургас и не намерих обувки на Mat Star, търся едни определени, балерини, черни. Някой има ли идея в кой магазин продават тази марка?

# 97
Днес обиколих Бургас и не намерих обувки на Mat Star, търся едни определени, балерини, черни. Някой има ли идея в кой магазин продават тази марка?

Аз миналата година си купих техни маратонки от подлеза на Младост.
В Зорница на пазарчето имаше един магазин за маратонки ама Рънърс ли беше или Мат Стар  Thinking
Около Младост няма начин да няма техни обувки.

# 98
  • London, baby
The_Sunrise, обиколих пазара на Младост, че дори и базара, който го направиха наскоро. В подлеза само не съм ходила, ще проверя. Мерси.

# 99
Обувки Мат Стар има в Масимото на Александровска-до Пощенска банка.

# 100
  • Бургас

Знам, че "Доминото" го преместиха някъде около Велека или градинката/парка, да кажат мамите от к/с "Изгрев". Thinking

Днес обиколих Бургас и не намерих обувки на Mat Star

Бившата сладкарница "Лотос", на ъгъла ул.Сан Стефано и ул.Гладстон. Под блока има склад и магазин, те внасят Mat Star.
Също така под блока на спирката на театъра, има голям магазин за спортни обувки.

# 101
  • у нас

Знам, че "Доминото" го преместиха някъде около Велека или градинката/парка, да кажат мамите от к/с "Изгрев". Thinking

Да, Доминото е в центъра на парка в Изгрев, точно до лабиринта и люлките  Peace

# 102
  • London, baby
Благодаря на всички!!!   bouquet

# 103
  • София
Боже в Бургас не съм си ходила 5 месеца, колко неща не знам... а аз от 5 години не живея сериозно там... колко се е променил града.. Благодаря.

# 104
момичета да ми препоръчате добра гримьорка.
предварително   bouquet
Ако искаш ще ти дам телефон на лични! Peace
Прати ми го ако може

Общи условия

Активация на акаунт