Къде в Бургас (9)...

• 62 401
  • 585
  •   1
Отговори
# 75

Тъкмо си идвам от Ерголайна.  Mr. Green

# 76

Да не те бъркат с братята вече Mr. Green

# 77

Да не те бъркат с братята вече Mr. Green

Whistling Whistling Whistling   Мда,приличам. Аз и сестра ми помъкнах тази вечер,но тя беше на черния,че лицето и щеше да се подуе от Ерголайна.

# 78
Къде в Бургас продават черно вталено елече което може да се носи върхи тениска, потник и т.н. дано ме разбрахте  Embarassed

# 79
а има ли оптика в бургас в която като си купя слънчеви очила да им проверя с някакъв апарат УВ защитата

# 80
  • Бургас
а има ли оптика в бургас в която като си купя слънчеви очила да им проверя с някакъв апарат УВ защитата

Преди време си бях купила слънчеви очила от Joy optics в Пикадили. Там имат уред за проверка на защитата.  Peace

# 81
# 82

В Пикадили Peace

# 83
момичета да ми препоръчате добра гримьорка.
предварително   bouquet

# 84
за оптиката на Пикадили-мерси много,там дори не знаех че има оптика

# 85
Знаете ли къде ремонтират факс-апарати? И ДВД- LG?

# 86
kalinikol, много ти благодаря   bouquet
Аз не държа чак толкова на вкуса, защото моята дъщеря не яде торти. Но искам да е нещо наистина добро като идея и изпълнение. Още утре отивам на разузнаване.

Аз мога да препоръчам  детските торти на Захаро Peace - страшно ефектни са и има голямо разнообразие. Ако не е късно може да им разгледаш сайта.

# 87
момичета да ми препоръчате добра гримьорка.
предварително   bouquet
Ако искаш ще ти дам телефон на лични! Peace

# 88
kalinikol, много ти благодаря   bouquet
Аз не държа чак толкова на вкуса, защото моята дъщеря не яде торти. Но искам да е нещо наистина добро като идея и изпълнение. Още утре отивам на разузнаване.

Аз мога да препоръчам  детските торти на Захаро Peace - страшно ефектни са и има голямо разнообразие. Ако не е късно може да им разгледаш сайта.

Също  сладкарници "Роза" и "Амадеус" Peace

# 89
  • Бургас
ако не е късно за торта може да огледате и какво предлага кафе Ултра.Тортите са жестоки.Предлагат се в 3 вкуса.Може да се направи и колаж е детенцето

Общи условия

Активация на акаунт