Къде в Бургас (9)...

• 62 500
  • 585
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома
Благодаря  Hug
А този дървен обръч за какво е?Детски, за игра?
Найн, за въртене за мен, че имам да оформям талия и бедра  Laughing

# 196
къде в Бургас има козметика Арт Деко
В Стил.

# 197
момичета знаете ли къде в Бургас щамповат(или там както се казва(името върху тениска.надявам се че ме разбрахте

# 198
Evgenia*  няма да се справя със снимките, но мога да се опитам да го опиша. Изглежда като нормално колело на две гуми ,но няма педали.Детето го бута(и се подпира)с крачетата и постепенно се научава да пази равновесие.
Имаше преди 1-2 години тема за тези колела в "На пазар" (имаше снимки и клипчета),но не мога да я открия. От тази тема се зарибих и аз.

# 199
момичета знаете ли къде в Бургас щамповат(или там както се казва(името върху тениска.надявам се че ме разбрахте

Здрасти!

Във всяка рекламна агенция биха ти щамповали тениска , но с неохота , защото предполагам ще искаш 1-2-3 бройки.Но няма да ти откажат.Цените са евтини.На мен за голяма щампа на гърба и малка отпред ми искаха 4 лв. и тениската от мен (аз така предпочетох,защото те купуват некачествени). Иначе ако тениската беше от тях щеше да ми излезе 10 лв общо.

Само да спомена , че има едно павилионче на Богориди с много яки тениски. Но там правят по желание на клиента само ако поръчаш над 100 броя.  Peace

# 200
В Стил.
тази парфюмерия до безистена ли беше че не мога да се сетя ?  Embarassed

# 201
Момичета,търся си работа за сезона. Пишете ми на ЛС ако някой има идея.  Simple Smile

# 202
  • Paris
В Стил.
тази парфюмерия до безистена ли беше че не мога да се сетя ?  Embarassed
От дясно на безистена, но не в безистена. Пише си Стил.

# 203
Искам да попитам:някой може ли да ми препоръча качествено обучение по английски език за възрастни? Засега  само Британика успява да ми ангажира вниманието.Доволни от Британика-гр.Бургас?

# 204
     И аз съм за Британика  Peace

# 205
  • Бургас
....
На нас ни се счупи колелото (триколка с дръжка за управление). Счупи му се заварката на връзката между колелото и дръжката и понеже това място понася най-голямо натоварване, не съм сигурна, че ще може да се поправи. Така че, събирам отзиви за триколки, както и инфо къде ги продават.

Искам да се похваля, че в Автоцентър 2000 ни заварИха колелото за 3 минути срещу 5 лева  Grinning  Намира се по средата на пътя между гробищата и Метро. 
Благодаря на sneji20 за информацията.

# 206
Здравейте,момичета Simple Smile
Искам да ви попитам някой знае ли къде в Бургас мога да си купя тази количкаhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3599
В магазин ПолиМ  я няма,днес проверих. Confused
Благодаря ви за отговорите предварително Hug

# 207
  • Paris
Искам да попитам:някой може ли да ми препоръча качествено обучение по английски език за възрастни? Засега  само Британика успява да ми ангажира вниманието.Доволни от Британика-гр.Бургас?
     И аз съм за Британика  Peace
Други предложения?

# 208
да ви се похваля днес бях в магазина за чехкото бельо krisline и си купих сутиен 70F много съм доволна поначало нося 75 Е но 70 ми беше май по стабилно а това е най-важно да ги държи здраво  Blush и вхех 70 жената се изуми с мен толкова тясно гръбче и такава голяма чашка
благодаря ви момичета че ме светнате за този магазин  Hug

# 209

И за Фохел съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт