Къде в Бургас (9)...

• 62 491
  • 585
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм с чуплива коса и мога да ти препоръчам Гено. Ако искаш мога да ти дам gsm на лични.

И аз съм за Гено, ако става въпрос за този в Братя Миладинови  Peace

# 166
  • Бургас
....има wireless интернет на открито за безплатно ползване? Ще ми се налага да работя, а не ми се кисне в къщи .

# 167
....има wireless интернет на открито за безплатно ползване? Ще ми се налага да работя, а не ми се кисне в къщи .
Кафе "Мистик" срещу Коджакафалията.  Grinning

# 168
  • Бургас
Аз съм с чуплива коса и мога да ти препоръчам Гено. Ако искаш мога да ти дам gsm на лични.

И аз съм за Гено, ако става въпрос за този в Братя Миладинови  Peace

Същия Peace

# 169
  • Бургас
В хотел България на Натали, едно време имаше и на Джани (бившия военен стол), но не знам има ли го още. Лятото имаше и на Алиби в морската градина. Около него на пейките се хващаше.

# 170
  • Бургас
Кафе "Мистик" срещу Коджакафалията.  Grinning
И около х-л "България" Peace Точката е Мецанин Simple Smile

# 171
  • Бургас
Момичета, моля помагайте
Къде в Бургас да намеря черни цвички за дете?

Аз пък търся бели!

В ХипоЛенд във Пикадили мернах че също има;)

# 172
......... и ми трябва добьр фризьор,без значение кьде се намира в Бургас.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287064.0  Тук ще откриеш много предложения ....Успех

# 173
днес минах и видях къде е магазина за бельо на krisline но много бързах по работа и неможах да вляза да разгледам но видях пишеше 4е има  намаление до 30,05  но незнам дали на тези номера дето аз търся
другата седмица като почивам отивам да си избера

# 174
И аз да попитам-Къде мога да намеря парфюм Макс Мара?

# 175
  • Бургас

В магазините за парфюмерия в Триа-та и Пиргос стил няма ли?

# 176
...много се притеснявам, че ще получа поредното неодобрение, но съм сама с идеята си!
Иска ми се(незная как) но на 1-ви юни да се съберем всички майки в България(всеки по отделните си градове пред общините) и  да протестираме масово!Та главната идея е да се подобри здравеопазването над децата ни и да се приеме закон с който да се покриват всички детски трансплантации, операции и пр. от държавата...с една единствена идея : семейството изпаднало в такава ситуация да мисли само за живота на детето си, а не как да събере пари за операцията примерно..Снощи написах припев на песен и може би ако я допишем, чрез тема/анкета из форумите ще успее идейката...през последниия месец минахме с малката през какво ли не .... и чесно да кажа "Възмутена" е твърде малка дума за да я използвам... :S но трябва и да се излезе, да се чуе и да се види за какво става въпрос и мисля, че датата е точно тази :01.06.08....

това получих на скайпа си снощи. не съм организирала никога протест или подписка и незнам как става,но съм твурдо съгласна с идеята и бих участвала,ако някой се заеме с реализацията й. Peace писах тук, понеже доста бургазлийки не влизат в отчетните....  така повече хора ще прочетат за идеята. Rolling Eyes

# 177
......... и ми трябва добьр фризьор,без значение кьде се намира в Бургас.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287064.0  Тук ще откриеш много предложения ....Успех

Аз ти препоръчвам Лилито! Много е добра и до сега не съм останала не доволна, а това е продължение на години. Ето ти и линк
http://www.art-stil.com/

# 178
За фризьор съм за Кондев.

купувала съм преди известно време от парфюмерията на Богориди, срещу България. Мернах, че има и в парфюмерията на Краставицата онзи ден, а тя си е доста евтина в сравнение.

Я ме светнете, какъв е тоя магазин детски на мястото на бившото Монако. Чувала съм го тва монако, ама въобще не мога да се сетя къде беше и какво беше. А вчера минах покрай подлеза на опарата, само онзи магазин дето го откриха преди има няма 5 месеца видях newsm78. Катка ти ли беше писала нещо или се бъркам

# 179
здравейте, за първи път се включвам
вляво на подлеза до операта има магазин за детски дрехи на френската марка orchestra
допадат ми като дизайн-доволни ли сте от качеството на дрешките ако сте купували от тази марка дрехи

Общи условия

Активация на акаунт