Къде в Бургас (9)...

• 62 515
  • 585
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Искам да попитам:някой може ли да ми препоръча качествено обучение по английски език за възрастни? Засега  само Британика успява да ми ангажира вниманието.Доволни от Британика-гр.Бургас?

Аз карах сертификатното ниво в Биг Бен. Доволна съм, но беше доста отдавна (2001 година), затова не се обадих до сега. Бях в група с ученици 9-10 клас, но на мен това не ми пречеше. Взех си сертификата с А без никакви затруднения.

# 211
Фохел също са добри, колежката ми е ходила на курс там,доволна е , а тя също е филолог,  но той е общ курс по английски и нямат много часове по разговор. Май към Британика съм се насочила аз, на пръв поглед ти се струва малко скъпо, ама всъщност май не е чак толкова... Thinking

# 212
Здравейте,момичета Simple Smile
Искам да ви попитам някой знае ли къде в Бургас мога да си купя тази количкаhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3599
В магазин ПолиМ  я няма,днес проверих. Confused
Благодаря ви за отговорите предварително Hug

mama avi, провери в м-н Синди, до Механото.Ако я нямят, попитай дали може да ти я поръчат.

Момичета,искам да взема за спомен отпечатъците на крачетата и ръчичките на бебката. Някой знае ли дали в цветарските магазини продават,или да търся на друго място?В този до нашия блок нямаше. Поръчах вчера на мъжа ми да купи едни такива специални комплекти за бебешки отпечатъци-с рамка и т.н.,обаче снощи като  се прибра,ми каза че били някакви маркови-по 50 лв. Обикновените стрували 16. Толкова пари за едно парче глина не ми се дават.Та съм решила сега да търся глина.

# 213
  • Бургас
Глина има в едно от магазинчетата за цветя, като тръгнеш от кръстовището на Механото надолу към Руската. Падат се отдясно. На самото магазинче има залепена табелка че продават работна глина.

# 214
  bouquet златна си

# 215
DARI_76, аз ти препоръчвам да си вземеш бяла глина,че доколкото знам по цветарските магазини е кафява.
Та...на Метро има такава. На щанда с ученическите пособия е ,където е пластелина. Запечатана е в алуминиева опаковка  и има картинка на глината.Има и такава кафява,но ти препоръчвам бялата Peace

# 216
Здравейте на всички.Интересува ме много добра школа за езиково обучение по английски език в Бургас която след края на курсовете да издава сертификати и да подготвя за изпити като SAT i Toefl.Ако имате някакви кординати на подобни школи ще се радвам да ги споделите.

# 217
DARI_76, аз ти препоръчвам да си вземеш бяла глина,че доколкото знам по цветарските магазини е кафява.
Та...на Метро има такава. На щанда с ученическите пособия е ,където е пластелина. Запечатана е в алуминиева опаковка  и има картинка на глината.Има и такава кафява,но ти препоръчвам бялата Peace

DAS се казва глината и я има и по книжарниците. Струва някъде около 5-6 за голяма опаковка.Ето така изглежда

# 218

DAS се казва глината и я има и по книжарниците. Струва някъде около 5-6 за голяма опаковка.Ето така изглежда

Тази по-добра ли е от другата?И по-лесно ли се моделира?
Мъжа ми вече купи кафява и сега се мъча да се сетя какво правихме едно време в часовете по рисуване-нещо за влажен парцал ми се върти в главата.Обаче понеже ще правим 2 броя отпечатъци-едните за нас,а другите за баба и дядо,може да си взема и от бялата.

# 219
  • Бургас
Момичета, някоя от вас случайно да е засичала по аптеките продукти на "Амрита"? Много ги хвалят в "Красива мама"-разни ампули, маски, "магичен" коректор изсушаващ пъпки и пр. Българска е фирмата и са доста евтини нещата, та ми се иска да пробвам, но където съм питала ме гледат като голям камък  newsm78

# 220

Тази по-добра ли е от другата?И по-лесно ли се моделира?
Мъжа ми вече купи кафява и сега се мъча да се сетя какво правихме едно време в часовете по рисуване-нещо за влажен парцал ми се върти в главата.Обаче понеже ще правим 2 броя отпечатъци-едните за нас,а другите за баба и дядо,може да си взема и от бялата.
Определено е по-добра! Аз съм работила с нея разни скулптурки и доста я харесвам, защото след това не е нужно да се изпича, а си изсъхва сама Peace
Вече ти както си прецениш!

# 221
GROHE-  смесителни батерии за умивалник и душ-къде в Бургас? newsm78

# 222
http://www.grohe.bg/s/11_13583/page/modules/contact/index.php
Ето ти контактите за Бургас Wink

# 223

"Деплан" в Комлука. И в Лазур има един магазин, където ги продават, но не мога да ти дам адрес. Фирмата се казва "Екоуотър".

# 224

"Деплан" в Комлука. И в Лазур има един магазин, където ги продават, но не мога да ти дам адрес. Фирмата се казва "Екоуотър".
Може би става въпрос за този адрес ,който дадох аз ,защото е точно в Лазур  Wink
А за комлука може и на Вулкан да има, ама не съм сигурна. За 'Рока' има със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт