Къде в Бургас (9)...

• 62 529
  • 585
  •   1
Отговори
# 240
  • London, baby
nnaadeto, пратих мъж ми да търси и нищо не е намерил.  Confused Да не би да са се преместили?

# 241
Здравейте момичета!
Къде в Бургас има обувки на Primigi? Търся номер 27 - двата магазина които знам продават само до 25.  Sad

# 242
Някой знае ли къде се продава чиния за микровълнова фурна?

# 243
nnaadeto, пратих мъж ми да търси и нищо не е намерил.  Confused Да не би да са се преместили?
Сори, ако съм те подвела, ама там съм виждала табела.Като застанеш с лице към входа на болницата, в дясно, след магазинчето за мъниста.Поне телефон няма ли?

# 244

Взимаш си старата чиния и отиваш на Сливница 60 и някой си номер не помня точно, но като вървиш по Сливница в посока Москва се пада в ляво-едно малко магазинче, където е заредено с такива части! Мисля,че е още там, но не съм на 100 % сигурна, защото скоро не съм минавала от там!

# 245
  • Бургас
За Амрита, има в аптеката на Водната палата.
Само за сведение, ако и някой друг си търси-там няма почти нищо на въпросната марка Cry След като ме попитаха какво си търся и започнах да изброявам, за всяко нещо ми отговаряха, че нямат и накрая като попитах какво все пак имат, ми казаха "МИ масажен крем, друго нямаме"  Rolling Eyes Ще продължавам търсенето  Mr. Green

# 246
 Кажи какво ти трябва на Амрита и ще видим как мога да ти помогна. Wink

# 247
Момичета, някой знае ли дали в Краснодар или в района продават някъде прежди? Утре може да ми се отдаде възможност да отскоча в района, така че моля да ме ориентирате, ако можете! Praynig

# 248

Взимаш си старата чиния и отиваш на Сливница 60 и някой си номер не помня точно, но като вървиш по Сливница в посока Москва се пада в ляво-едно малко магазинче, където е заредено с такива части! Мисля,че е още там, но не съм на 100 % сигурна, защото скоро не съм минавала от там!
Много ти благодаря!:bouquet:

# 249
  • Бургас
Четох много хубави отзиви за маските и съм си заплюла ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА МАЗНА И ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ КОЖА С ЦИНКОВ ДИОКСИД; ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА МАЗНА И ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ КОЖА С ПРОПОЛИС; ПОЧИСТВАЩА МАСКА С РОЗМАРИН; ПОЧИСТВАЩА МАСКА С АКТИВЕН ВЪГЛЕН; ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА С МОРСКИ СОЛИ; БАЛСАМ ЗА НАМАЛЯВАНЕ РАСТЕЖА НА КОСЪМА С ХЛОРОФИЛ-доколкото разбрах са малки разфасовки маските (за около лев, лев и нещо надали са големи  newsm78 ) и ако е така ми се иска да пробвам всички за да видя коя ще ми пасне най-много. Praynig Наистина ще съм ти благодарна ако ми ги намериш, пък и си ми наблизо  Mr. Green

П.С. Допълвам и :Подхранваща емулсия с шоколад; Нощна подхранваща маска - с екстракт от водорасли; Депигментин; Почистващ лосион с розмарин за мазна кожа  Mr. Green А пък ако изкараш и лист с асортимента и цените, направо цена няма да имаш  Hug

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 15:05 от bradata

# 250
  • край морето
Момичета, къде мога да намеря детско колело Драг 14" или 16"? Или поне да има повечко избор на колела, че в Хиполенд само два модела имаше.

# 251
Отрови за мишки не съм сигурна,ама нямаше ли такъв магазин по Левски след ултрата посока У-ще Иван Вазов.

А за мъжки халати знам на КИрил и методий,малко по нагоре от КАфето-Гъзарче едно малко магазинче;на Калогера магазина е до бившия бизнес клуб,и доста под стоматологията-пак за хавлии един голям магазин.

# 252
Момичета, къде мога да намеря детско колело Драг 14" или 16"? Или поне да има повечко избор на колела, че в Хиполенд само два модела имаше.

А за мъжки халати знам на КИрил и методий,малко по нагоре от КАфето-Гъзарче едно малко магазинче;на Калогера магазина е до бившия бизнес клуб,и доста под стоматологията-пак за хавлии един голям магазин.

и аз само в Пикадили видях толкова малки колелета Rolling Eyes
а за халатите, на тези магазини са доста високи цените... искаше ми се нещо по-евтино... до към 30лв и се чудя дали няма да има на Младост или на Велека newsm78

# 253
Четох много хубави отзиви за маските и съм си заплюла ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА МАЗНА И ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ КОЖА С ЦИНКОВ ДИОКСИД; ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА МАЗНА И ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ КОЖА С ПРОПОЛИС; ПОЧИСТВАЩА МАСКА С РОЗМАРИН; ПОЧИСТВАЩА МАСКА С АКТИВЕН ВЪГЛЕН; ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА С МОРСКИ СОЛИ; БАЛСАМ ЗА НАМАЛЯВАНЕ РАСТЕЖА НА КОСЪМА С ХЛОРОФИЛ-доколкото разбрах са малки разфасовки маските (за около лев, лев и нещо надали са големи  newsm78 ) и ако е така ми се иска да пробвам всички за да видя коя ще ми пасне най-много. Praynig Наистина ще съм ти благодарна ако ми ги намериш, пък и си ми наблизо  Mr. Green

П.С. Допълвам и :Подхранваща емулсия с шоколад; Нощна подхранваща маска - с екстракт от водорасли; Депигментин; Почистващ лосион с розмарин за мазна кожа  Mr. Green А пък ако изкараш и лист с асортимента и цените, направо цена няма да имаш  Hug

Записвам си. Laughing
 Нямам каталог, но взимам от една фирма депигментина и лосиона с/у акне, така че ще питам за другите неща и ще ти пиша. Simple Smile

# 254
  • Бургас

Магазин Тобо до Краснодар,обаче ние като избирахме от 16 ката бяха само 2 цвята.

Общи условия

Активация на акаунт