Къде в Бургас (9)...

• 62 412
  • 585
  •   1
Отговори
# 465
Има много хубави, ръчно изработени в цветарския магазин на ул. "Сливница", на гърба на Пожарната.
моля те обясни къде е това  Praynig явно съм слънчасала и не го намерих  Rolling Eyes
покани дали има също  Rolling Eyes

Вчера ходих там. Покани няма и картичките са 2-3 вида,но не са ръчно изработени. Ръчно изработени са пликове с малка картичка, а пликът е за пари за подарък. Иначе са хубаво изработени. Сватбени картички няма и в тази агенцията на Републиканска. Иначе за покани, имаше много хубави и по-различни в сватб.салон зад Краставицата, мисля че беше на Абоба,но не знам дали го има още.

# 466
Извинявам се за въпроса , но къде е Битовият Комбинат ?  Embarassed

# 467
Извинявам се за въпроса , но къде е Битовият Комбинат ?  Embarassed

Срещу офиса на пощенска банка, който се намира срещу старата поща

BGMAPS

# 468
и картичките са 2-3 вида,но не са ръчно изработени.

Не ми се спори, но съм абсолютно убедена, че картичките са ръчно изработени, тъй като познавам жената, която ги прави. Wink
Освен ако в момента не е имало точно от нейните картички. Thinking
Не напразно препоръчах този магазин, защото знам, че там има картички  за сватба, понеже жената, която ги прави изработва само такива каптички -сватбени. Предполагам не би отказала да изработи и покани за сватба.

# 469
Искам да попитам за складове на дребно за игра4ки?

# 470
  • Бургас
Искам да попитам за складове на дребно за игра4ки?

До Сарата в Лазур между тарабите с плодове и зеленчуци и Вегата - на 30 метра от Новата поща по "Стефан Стамболов" има паркинг, в дъното му е този магазин.

# 471
Трудно мога да ги нарека складове, за мен са си магазини.

Имаше един скалд на Гладстон, до Стария елен, там продавах и на дребно  с 20 % надценка .Цените за "на едро" бяха за над 60 лева.Ама скоро не съм ходила  Rolling Eyes И още един в Лазур, в новите кооперации до Пето РПУ, но не знам номера  Rolling Eyes

# 472
и картичките са 2-3 вида,но не са ръчно изработени.

Не ми се спори, но съм абсолютно убедена, че картичките са ръчно изработени, тъй като познавам жената, която ги прави. Wink
Освен ако в момента не е имало точно от нейните картички. Thinking
Не напразно препоръчах този магазин, защото знам, че там има картички  за сватба, понеже жената, която ги прави изработва само такива каптички -сватбени. Предполагам не би отказала да изработи и покани за сватба.
може и аз не споря Simple Smile аз питах кои са ръчно изработени и ми показаха тези с пликовете. Да те също имат картичка, малка,но жената така ми обясни,че са за подарък-пари, а другите който са поздравителни, аз такива търсех, бяха от тези стандартните. Иначе, ръчно изработените наистина са хубави и много нежни. Предполагам,че и покани може да се изработят по поръчка.
А поздравителни, най-голям избор има в "Пингвините"

# 473
  • По света и У нас
Склада за играчки в Лазур се намира в бл.119 или 120 беше  newsm78, това е една поредица от нови кооперации  Peace

# 474
   Ръчно работени картички има и в галерия "Ета", разкошни, но незнам колко са ръчни, има и в "Tulip"-a в Краставицата.

# 475
  • Бургас
Къде в Бургас човек може да се отърве от стъклените си буркани? Не задължително за пари. След като ми промиха мозъка с това колко електричество щяло да се произведе ....., ми е жал да ги хвърля просто така. А контейнерите за разделно като гледам нито се пълнят, нито се прибират както трябва и изобщо се съмнявам, че в Бургас се рециклира

# 476
  • Бургас
Къде в Бургас човек може да се отърве от стъклените си буркани? Не задължително за пари. След като ми промиха мозъка с това колко електричество щяло да се произведе ....., ми е жал да ги хвърля просто така. А контейнерите за разделно като гледам нито се пълнят, нито се прибират както трябва и изобщо се съмнявам, че в Бургас се рециклира

Буркани изкупуват в една барака, като тръгнеш от Билковата аптека надолу, на около 200 метра отдясно се пада, абе вървиш и гледаш то си пише. Аз питах за нормални буркани - изкупуват ги по 6 ст  и ги дадох на една баба да си ги ползва.

# 477
Boncuk,  магазина е  почти на кръстовището на "Сливница" и "Гладстон" До магазин Кристиор и срещу Евангелската петдесятна църква. Магазин за цветя "Тони" се казва
Не знам дали има покани, но ако не са ти спешни можеш да си поръчаш да ти изработят. Wink
мерси мила   bouquet
ще се омъжвам септември

# 478
Здравейте,
знаете ли къде има най-голям избор от надуваеми играчки за плажа-басейнчета, пояси и т.н.
Благодаря ви преварително,защото нямам време да обикалям много, а искам да зарадвам сина ми с нещо интересно като за първи плаж в живота:)

# 479
В Пикадили има избор Peace

Общи условия

Активация на акаунт