Къде в Бургас (9)...

• 62 381
  • 585
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, има ли някъде магазинче, където да продават "части" за бижута.... ама се изказах и аз Laughing
имам предвид, че искам сама да си изработя колиета и обички... но от някъде трябва да си купя камъчета и синджирчета и телчета Laughing

от тук: www.-spam140- - магазин4ето се намира то4но отдясно на трета поликлиника /когато си с лице към нея/ ...

# 496
Момичета, има ли някъде магазинче, където да продават "части" за бижута.... ама се изказах и аз Laughing
имам предвид, че искам сама да си изработя колиета и обички... но от някъде трябва да си купя камъчета и синджирчета и телчета Laughing

Освен препоръчаните вече магазини, можеш да провериш и в едно малко магазинче, което се намира отстрани на НХК-то, до магазините за копчета, конци, прежди, и до този за разни вносни и скъповати сувенири.

# 497
Още едно място за мъниста и разни подобни, но не съм сигурна дали продават на дребно -  на ул. "Патриарх Евтимий" в отсечката между "Македония" и "Самуил", не зная точно кой номер е  Rolling Eyes

И малко не по темата - утре няма да има вода  Twisted Evil

# 498
И малко не по темата - утре няма да има вода  Twisted Evil

Ааа, в Славейков и Изгрев ще има Mr. Green

# 499
Мн благодаря на всички за инфото  bouquet само първия адрес от Наоми неможах да схвана къде е точно, но аз нея все немога да я разбера като ми обеснява Laughing (нищо лично Дели  bouquet )

а кога няма да има вода в М. Рудник ? newsm78

# 500
Мн благодаря на всички за инфото  bouquet само първия адрес от Наоми неможах да схвана къде е точно, но аз нея все немога да я разбера като ми обеснява Laughing (нищо лично Дели  bouquet )

а кога няма да има вода в М. Рудник ? newsm78

Blush Laughing  Hug

Утре май и в Меден рудник няма да има вода...

# 501
Ето инфо за спирането на водата:  http://www.vik-burgas.com/pages/index.aspx?id=1304&catid=800 , а ето и за магазина, който Наоми обясняваше  (или поне се мъчеше да обясни) :
http://www.umbopo.com/images/antim1.jpg
Ето и сайта им: http://www.umbopo.com/

# 502
Ееее, айде сега, мъчила съм се била Crossing Arms Сърдя ви се Crossing Arms

# 503
Ееее, айде сега, мъчила съм се била Crossing Arms Сърдя ви се Crossing Arms

Еееее, недей така, де!  bouquet

Да питам сега и аз нещо.
Някой знае ли къде е позиционирана изложбата на снимки,  за която толкова се говореше напоследък? Rolling Eyes

# 504
  • Бургас
Кампари, на Тройката!  Peace

# 505
Мимита, мерси!   Hug

# 506
А докога ще е ?

# 507
Хора, трябва ми някаква строителна фирма, на която може да се разчита и която ще се наеме да направи ремонт и пристрояване на една къща в Странджата. Може и бригада да е, ама да си имат техника, а не аз да ходя да им търся из селата - сега багер, после камион и т.н.

# 508
# 509
  • Beyond the Frontiers
Издирвам една фризьорка, казва се Силвия, на около 35 години. Мисля, че салончето й беше на улица Александър Велики, близо до Краснодар. Около Нова година последно я посетих и щеше да отваря по-голям салон. За съжаление явно си е сменила и телефона и не мога да я издиря. Ако някой има информация ще съм много благодарна, защото съм изключително доволна от работата й.

Общи условия

Активация на акаунт