Къде в Бургас (9)...

• 62 379
  • 585
  •   1
Отговори
# 525
къде мога да намеря фирма, която да ми почисти основно климатика вкъщи, като същевременно не ми отреже главата ooooh!
в петък ще монтират климатиците и ще ги питам  Peace
до колкото разбрах само 1 фирма слагала панасоник, дано не е вярно  Crazy

# 526
Не става въпрос за обикновена профилактика, а за цялостно почистване на вътрешното тяло. Трябва да се свали и разглоби и почисти с пароструйка. Много кофти работа, ама чак пък 200 кинта /не помня дали не бяха казали даже 250/?

# 527
Къде според вас в Бургас (и около) правят най-добрата скара?
Скоро ходихме в капана до хижа "Странджа" - много съм разочарована! Години наред това бяха най-добрите кебапчета по цялото южно Черноморие, обаче вече са ги развалили - или собствениците, или готвача е сменен, едни такива едросмляни, безформени и със странен вкус  Confused
За сега фаворит ми остава бистрото до затвора, ама пък там е такава гнусотия и мизерия, че много рядко се прежалвам да го посетя ...

Чакам и вашите впечатления!

# 528
  • у нас
къде мога да намеря фирма, която да ми почисти основно климатика вкъщи, като същевременно не ми отреже главата ooooh!
в петък ще монтират климатиците и ще ги питам  Peace
до колкото разбрах само 1 фирма слагала панасоник, дано не е вярно  Crazy

предполагам, че фирмата е Жо 44, те монтираха панасоници само и понеже няма на кой друг да се обадиш за профилактика или каквото и да е друго с климатика, едно посещение по-миналата година беше 30 лв за климатик. За да се удължи гаранцията на климатика трябва да се вика всяка година. Ама ние миналата не ги извикахме, няма все да им кихаме по 90 лв, само да замерят градусите, които вдига климатика. Но това, което е писала Лилита ме заинтригува, изобщо си нямах представа, че вероятно тази миризма, която излиза от климатика и при нас е мухъл. Е, как се е събрал там  newsm78 Редовно ги почистваме решетките и пак си мирише, даже по едно време си мислехме, че Нефтозавода е изпуснал нещо вредно. А, то какво било само. О, значи и ние ще викаме техниците............

# 529
нещо термо или техно -клима беше
не ми се струва да е само 1 фирма в Б-с за панасоник  Laughing
в петък ще пиша за резултата

# 530
Момичета,детски маркет Вега в двора на пощата ли се намира,или аз се сещам за друг магазин?

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 16:37 от DARI_76

# 531
Детски маркет Вега е там, а Техномаркет Европа е магазинът за техника. Peace

# 532
Ама и аз съм една заспа  Laughing,редактирам и отивам да пия едно кафе

# 533
Има ароматизатори за климатици. По 2-3лв. са, взимала съм от Метро. Поне докато намерите някой да свърши работата да не ви мори миризмата Peace

# 534
Аз да попитам за адреса на Гамишев, плийс! Откакто не е в Ел Масри не съм ходила при него и незнам къде точно се е преместил!?
Благодаря ви!

# 535
  • Бургас
Мисля, че е заедно с Мърмърова-някъде около  Републиканска и Гурко newsm78

П.С. Ето точния адрес - ул.Цар Симеон 82 бившата Републиканска, а телефонът му е  0898619289  Peace

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 14:08 от bradata

# 536
  • Бургас
Миналата седмица си купих страшно удобни коркови чехли от Метро и тъй като се оказа, че са идеални за работата ми,  а аз много рядко "случвам" на удобни патъчки н-р 40  Rolling Eyes реших да си взема още един чифт...Да, ама не-оказа се, че са свършили и сега усилено издирвам къде има стелажи с чехли на Де Фонсека, но не намирам никъде  ooooh! Ако се сещате или видите случайно магазин, където да ги има  Praynig свиркайте  Hug

# 537
  • London, baby
Дефонсека имаше преди (не знам дали и сега има) в едно магазинче на Фердинандова. С/у пицарията (забравих й името), от другата страна. Там има един магазин за 1лев и след него е този с чехлите.

# 538
  • Бургас
Аха, сещам се за кой магазин говориш  Hug Дано да има все още  Praynig

# 539
Миналата седмица си купих страшно удобни коркови чехли от Метро и тъй като се оказа, че са идеални за работата ми,  а аз много рядко "случвам" на удобни патъчки н-р 40  Rolling Eyes реших да си взема още един чифт...Да, ама не-оказа се, че са свършили и сега усилено издирвам къде има стелажи с чехли на Де Фонсека, но не намирам никъде  ooooh! Ако се сещате или видите случайно магазин, където да ги има  Praynig свиркайте  Hug
мисля,че имаше и в магазините Компас, със сигурност съм виждала там пантофи на тази фирма, но не знам за чехли. Но можеш и там да провериш Hug

Общи условия

Активация на акаунт