Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 474
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • Stavanger,Norway/ Varna
чЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ И ОТ МЕН, МНОГО, МНОГО СБЪДНАТИ МЕчТИ  Hug

Отивам да ям, докато мойто шило не се е събудило   chef

# 256
Бобче,мома Йована още по-красива станала!Пу-пу...  bouquet

# 257
Бобче,мерси за пожеланията. Hug

# 258
Чесит торжден ден на бебчо и на Деатиния Марти newsm59
Да са живи, здрави, усмихнати и всичко най-най!

Галуни, браво за киселото мляко!
Ние правим айрян и таратор с кисело мляко от турския магазин.
Почти като нашето е, но излиза малко скъпо така, понеже ние една кофичка от 1 кг я омитаме на 2 пъти и после няма  Tired

Marjo, браво и на теб за геройството   bouquet

# 259
честит рожден ден набебчо и намарти  bouquet

# 260
Бобче, тая Йована голяма хитруша е станала ми се струва с този поглед в хубавите очички  Joy
Иначе се разхубавява и разхубавява, пу пу наистина  Hug
Една голяма целувка от мен и скоро може да се видим, поканени сме на гости в Ставангер другия месец  Peace

# 261
Една голяма целувка от мен и скоро може да се видим, поканени сме на гости в Ставангер другия месец  Peace

Ами хайде де, чакаме ви  Grinning

Шугата е приспана и кърти, мъжо се върна от работа и сега ще лудеем  Mr. Green

# 262
Тази последната снимка от подписа ти, където е отворила една голяма устичка, ми прилича точно на "куфеене"  Laughing
Я да открадна от спамърската темичка един линк.
Гледайте го до края

http://www.youtube.com/watch?v=r-cVDvAosk8

# 263
Добро утро, норвежанки!
  bouquet
Я разкажете как се готвите за утре?  Wink

# 264
Аз приготвям багажи, ще ходим при свекърва ми на гости и до нейната работа само утре. Тя работи в дом за стари хора, та ще посетим колегите. Само това, няма как да се моткам с количка в тълпите, особено пък ако вали. Довечера обаче съм на ресторант  newsm22

# 265
Момичета, поздравявам ви с това прекрасно според мен изпълнение на една чудесна българска народна песен:

http://www.vbox7.com/play:5d0d011b

П.П. Това е прословутото изпълнение, за което Софи Маринова беше пращала СМСи от собствения си телефон само със Слаб 2, а на себе си пращала Отличен 6. Ако забележите оценките долу вляво падат до 4.50, което е невъзможно в реални условия, но напълно възможно след като Софи Маринова пратила няколко "слаби" оценки.

# 266
Тук утре, както всяка година, ще има интернационален концерт. Много е интересно, представят се танци и песни от различни култури. в периферията на мястото където се провежда концерта пък, се опъват едни  мити шатри с кухня от различните държави и се почва едно обикаляне и чудене какво да се хапнеее.   chef Laughing
После се замъкваме баш в центъра да погледаме парада на училищата, после някъд ена ресторант, ако не сме хапнаЛИ достатъчно и така. Абе само да не вали, ще си намерим какво да правим. Mr. Green

# 267
Бобче, браво на вас  Hug
Йована най-много ще намаже май   bouquet
Аз вече нямам търпение да стане утре, дано не вали и тук, че като гледам тия облаци ...  Thinking

# 268
Такаааа, да си призная честно понякога ме връхлита предателската мисъл "Дали не правим грешка напускайки Норвегия?" Макар и само за миг, вече няколко пъти ми минава през главата-празната! Но днес се уверих (при това двукратно), че НЕ, НЕ ПРАВЯ ГРЕШКА!
1. Мартинка се прибира на обяд и през сълзи ми казва "Всички родители дойдоха да ни гледат като маршируваме, само вас ви нямаше". А, стига, бе! Въобще не съм разбрала, че трябва да ходя в училището и да гледам маршируващи деца. Сигурно го пише в програмата, ма на норвежки! От декември 2007 сме без преводачката си и не знам колко пъти помолих учителя да ни намерят преводачка или поне да ни дават програмата на английски. Писахме и до директорката - никакъв отговор! Ще кажете "Научи норвежки!" Ма ще отговоря "За 6 месеца не мога да науча така езика, че да разбирам програмата", да не говорим, че аз съм "не съм оттук и съм за малко". И, че норвежците се перят, че са много цивилизовани. Не е Бангладеш, нали, уж....
Та се ядосах, че учителя не ми е казал! Ядосах се и за друго: Да се беше случило в България, поне 5 майки на деца от групата на Марти със сигурност  щяха да ми се обадят да кажат "Аре, бе жена къде си? Тука всички сме се събрали!". да, ама норвежеца е културен, той не притеснява никого! Къде ще се обади на една майка да я подсети!
Та днес детенцето ми е крачело по чистите улици с очи пълни със сълзи! Е, извинете ме, ма ще предпочета да крачи по мръсни, разбити улици с усмивка!
2. Писахме на хазаите, че смятаме на 18.08 рано отзарана да напуснем квартирата (16,17 са почивни дни и да изчистим тогава). Отговарят ни мило, че ако искаме да останем до 18 трябва да платим целият наем до края на август, щото е след средата на месеца и не се знаело дали ще намерят наематели. Иначе да заминаваме на 15-ти!
Аз съм била и наемателка и наемодателка в Бг. Никога не са се застъпвали предишните и следващите наематели. естествено е да остават по няколко дни, че и месец без наематели! Толкова пък, брате да го страх 12 дни да е без наематели! То бива сметки, то бива, ма тия вече....

# 269
Marjo, съжалявам, че толкова често се налага да пишеш за по-скоро тъжни неща  Sad
В крайна сметка важното е да сме щастливи с хората, които обичаме.
Някои тук, други в България.
Значи ще пропуснеш сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт