Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Милва, нещо като нашата кооперация?

# 241
аз не знам какво е нашата кооперация? Нищо не ми говори.

# 242
Ами а сега, де.
Няколко семейства се събират, организират, посторява се нещо като малко блокче, в което ще живеят всички и си поделят разходите за всичко що се отнася до общите части, двор, градина, после всички сключват договор с фирма да чисти общите части например и изобщо задружна работа?
Мисля, че това беше  newsm78 Joy

# 243
Честити рожден ден на нашата съфорумка и бъдеща истинска норвежанка Бебчо!  Hug Много здраве й желая! Снахите на ръце да я носят!
И Честити рожден на още един мой любимец - Деатиния Мартин! Да расте все така хубаво, умно и страхотно чаровно дете!

Аз вчера извърших чутовен подвиг - смъкнах се сама до центъра(е Филип ми правеше компания, ама спейки). Отрих спирката на безплатния бус до ИКЕА. При това без помощ! Попитах 3-ма (вкл. един полицай) те или не знаеха или не искаха да ми кажат, ма отговора беше " Я вет ике". Миг преди да се откажа зърнах автобуса, тичах след него 2 пресечки, но успях да се метна в последния момент!
Много се гордея със себе си!  Mr. Green

# 244
Сега прочетох въпроса на galuni! И в тая връзка да кажа - Мартин разви една тенденция да му растат постоянните зъби, преди да са паднали млечните. Което води до зъбо-кривота! И главата на семейството(сиреч мъжо) реши да го води на зъбар да му маха млечния зъб. Тук се случи на 24 парил в лето 2008-мо! Само че в зъболекарския кабинет ни дадоха час за 22.05! Той пък зъба взе, че падна оня ден. И тъкмо да се притесня какво ще правим на 22.05! То пък тръгна да избива 3-ти зъб! Ох олекна ми!
 Дано Галуни има по-голям успех!

# 245
Здравейте,момичета.Браво на теб Марио,че си успяла да хванеш автобуса,това е бг-жилката hahaha.Благодаря за пожеланията.И честит рожден ден на Марти на Деата! newsm59

# 246
  • ride my bike...
ЧРД на Бебчо и Мартин newsm59
ние ходихме в събота до Берген и там ме заговори една българска мама, но нейното детенце хукна на някъде, моите съзряха поредния шадраван и се загубихме...то беше напекло едно слънце и народ....Разходихме се из тролската гора. децата умряха от кеф.
Вчера се запознах в съседното село с едно 20г. момче. Баща му е българин, майката - норвежка. Той е роден и живее тук, но говори много добре български. Браво на таткото Hug
Поправиха зъбчето на малката. Marjo - ние сме на село. LaughingТук явно не е проблем зъбаря, защото ми дадоха час за следващия ден.
Снощи бяхме на Monster truck. - колите с огромни гуми. Доста коли изпотрошиха.
Довечера сме на цирк Laughing

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 12:47 от galuni

# 247
Я и аз да се разпиша преди работа Grinning Живи и здрави да са и Марти и бебчо  bouquet
Галуни, браво на вас. много е важно да се забавлявате. продължавайте в същия дух Grinning Цирка "Армандо" ли е? те са добри

# 248
  • ride my bike...
аха, забавляваме се. Сега отивам да се забавлявам с един таратор с домашно кисело мляко. Май не съм се похвалила, 4е вече месец и половина успешно си правим кисело мляко. Донесох си малко за закваска от България.  А и има краварник на близо. Вече зарибихме хазаите да си правят и те. Хазайката много се вълнува първия път. Сън не е спала, дали ще стане. Ама вече е спец Joy

# 249
Благодаря за поздравите.Галуни браво за зъбчето,че сте го направили.Моя Габи недава и туй то.Иначе аз събирам впечатления за такива неща,че ако е казал....ще идваме ама незнам кога.Мъжо цяло лято ще си е в бг,да ходи по концерти... Браво на хазайката ти  chef

# 250
Честит рожден ден на бебчо и на Мартинчо!
Бъдете живи и здрави!

galuni, аз откакто ми каза за киселото мляко яко се запалих. Колега на мъжа ми живее близо до една ферма и реших за строя мъжо и да си знае, че занапред ще взима мляко от тям. Потърках ръчички доволна, но... Оказа се, че фермата е за коне.  Joy
Та... Ако искам да си заквасвам мляко ще трябва да си търся друга ферма!  Laughing

# 251
Честит рожден ден на бебчо и na малкия Мартин и от мен!
Желая им МНОООГО подаръци   party023 и голяма торта

# 252
Galuni, аз съм изпуснала клюката, ти за малко ли беше тук или за постоянно? Щото като ви гледам програмата , все едно сте на гости. Пък прочетох, че мъжа ти работи тук!
Ша ма извиняваш за грозното любопитство! Grinning

# 253
  • ride my bike...
aa на гости сме на мъжо Laughing той си работи тук.
Може би и ние ще се местим, ама не е ясно кога и как...за сега си гостуваме.  Ний на него и той на нас....

# 254
Галуни и вие сте като нас!На гости и пак на гости Joy

Общи условия

Активация на акаунт