Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 722
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Да, розата я забелязах.
Уф, на мен днес ми беше ден за зъболекари и още ми е криво  Sick
Не ги обичам и това е.

А за срещата ... интересно :Р
Няма ти номера от мен, де  Mr. Green
Да разкажеш после, освен ако не е прекалено лично.
Ама българка ли е, норвежка ли е, каква е?
И да се пазиш, ей   bouquet

# 136
Хм, чак на мен ми стана интересно. А пък аз не се впечатлявам лесно ... Thinking
Аз пък ходих на гости у Sandefjord. Сега реших да си сменя ника на Tønsberg и следващия път можем да имаме среща между Tønsberg и Sandefjord в Nøtterøy.

# 137
Щастлива...всичко е наред, знам че не си ти която е дала телефона ми!  Hug

galuni...изтървала съм детайли, ти за колко време ще си тука в Норге?  newsm78

За развитието на срещата съм писала в спама. Flutter  Любопитните да ходят и да четат там... Joy

# 138
  • ride my bike...
ЧервеноВинце, до 17.05 съм тук, после се прибирам с децата в България, после пак тук......  Wink

# 139
ЧервеноВинце, до 17.05 съм тук, после се прибирам с децата в България, после пак тук......  Wink

А значи ти идваш само на гости.  LaughingПитах, понеже на разбрах дали ще отсваш тук, или ще се прибираш.

Тогава ти пожелавам приятно изкарване тука... Hug

# 140
Добра ви вечер от мен. Аз такава работа му ударих вчера на трудовия празник, че направо не е истина Tired Вечерта и форума ме бойкотира......
Та викам сега да се разпиша Simple Smile
Винска, интересно преживяване си имала Simple SmileНо ако предварително не си заявила, че не искаш името и телефона ти, и адреса ти включително с карта Laughing излизат в телефонкаталоген.
щастлива, самите норвежци казват, че това е последната действаща съветска република Grinning
Марйо, какво стана с детските?
Милва, ти само изчезваш напоследък Laughing

# 141
ркб, егати и късмета имам значи  Rolling Eyes
От комунизъм бягам, на друга форма на комунизъм се натресох ...
Е, поне норвежкия "комунизъм" е по-човешки и с по-висок стандарт на живот.

# 142
Един слънчев ден и няма никой тук Joy
щастлива, това е малко относително, ама човек просто трябва да избере, идеални държави няма.
При нас има празник на квартала - та са сергии на площадчето, по 2 улици, по централната се движеха само трамваите.....идилия Grinning
Утре съм на гости на свеки....та поне за готвене няма да мисля Joy

# 143
ркб, браво на вас Simple Smile
Слънчево ли беше днес в Осло?
Да не би пролетта да е дошла в Норге?
 Hug

# 144
щастлива, само ние двете си пишем тук Joy
Да, така изглежда Simple Smile Днес също е слънчево и топличко. Аз отделих време за себе си, поглезих се с разни маски и други екстри Laughing Сега си почивам и после се запътваме към свеки Grinning

# 145
Да бе, ркб, другите нещо се покриха  newsm78
Да не ги е хванало пролетното настроение и да са хванали гората  Joy
А така, посещенията при свеки са важни ... особено като сте в 1 град  hahaha
Ние поне в началото ще сме на здравословна дистанция  Laughing

# 146
Ама вярно сме си само 2те Laughing Ааа, и ние сме на здравословна дистанция. Не живеем в един град Laughing Днес беше супер време. За пръв път си ходих цял ден по къс ръкав Laughing Видяхме се, хапнахме, помогнахме й с някои неща и се прибрахме. На връщане попаднахме в задръстване естествено.....

# 147
Браво на вас Simple Smile А най-хубавата част е това с късия ръкав наистина  Joy Hug
Успокоявам се, че ще захвърля пухенката надалеч в гардероба поне до ... октомври  hahaha

# 148
Хайде пак аз да се включа преди работа Laughing Времето го дават да е хубаво тази седмица. За съжаление аз по график съм на работа всеки ден до петък  Sad

# 149
Ух, това слънце много срамливо,бе! Аха  да се покаже и се скрие!
Ние имахме 5 дни гости от Холандия (на мъжо една брат'чедка живее там) Та са бях ангажирала да домакинствам. Ма покрай гостито и аз намазах. Ходихме на разходка с лодка "Осло фиорд". Та видях хубави островчета, харесах си няколко къщурки и разбрах интересни факти от Историята на Норвегия! Мартинката си намери компания и дивя на воля.(Оказва се, че холандките са по отворени от норвежанките Grinning )

А детски - йок! Ще трябва да взема аз нещата в ръце и да се разправям по "не монтесорски"!

Общи условия

Активация на акаунт