Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 727
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се появя и аз, че позачезнах.
Ама така е като и сабота и неделя бях на работа и най- много ме е яд за вчера, защото направо беше лято. Там, обаче повече няма да работя. Аман им и системата, ама буквално. Незнаят как се работи прктично и чевръсто тези хора и се изнервих. А и не ми отговаря времето. Мойта фурия не иска да яде докато ме няма и си държа детето буквално гладно по 9 часа на ден  Rolling Eyes
Та, ще видим сега как ще им отказвам и си търся нещо друго.
Иначе временцето тук пак е чудесно, след малко излизаме на раходка, че не ме свхърта вече. Май ще се запътя към плажа за малко йодни пари.

Слънчев и усмихнат ден ви желая.

Сватя отивай да ги размотаеш тия от осигурителния, амаха то бива, бива   #2gunfire #2gunfire

# 151
Аз пък съм сама 3 дена. Мъжо уважава с присъствието си някакъв панаир в Германия. Ние с Изабелата си търсим развлечения - вчера цял ден бяхме навън с една приятелка, която също има бебе. Моткахме се 2 часа насам натам. После застлах върху тревата на терасата едно одеало, едно лекетеппе, опънахме ги 2та бебока там и голямо игра падна, голямо крещене, че даже и си бъркаха в ушите, щото лежаха едно до друго. Ние пък като щастливи майки (щото бебета бяха доволни), ядохме тирамису. Тя приятелката на диета, ама нищУ, де, тирамисуто си е тирамису. Днес съм решила да се врътна в градината, докато не се е напълнило с гадните голи охлюви. Гледам бебета охлюви взели да се моткат, направо получавам креепс. Та ще ида да поочистя малко, да ми придобият леките полунорвежки вид и да бодна някоя китка тук там из саксиите. Хич ме няма мен в градинарството. Виж с храстите с оправям, ама пръст, червеи и охлюви да не виждам. И мен свекито ме кани на гости, докато съм сама ама аз още се правя на ударена. Май ще взема аз да я поканя, че да ми оправи градината, докато аз си режа храстите.
Айди всичките мами излизайте навън на слънце, а пък работещите да идат на солариум.

# 152
Честит празник на всички именници и не именници!

# 153
Здравейте и от мен.Честит празник!тук си е истинско лято.до сега бях на разходка,но се прибрах,че от слънцето нещо ми прилошава.от хелсесташуна ми дадаха тел.номера за курсове за бременни,но никой не ми вдига та може и без тях да си остана.бобче,затажих се за вас,целувки на Йованка.
приятен ден на всички!

# 154
Ха добър ден и от мен!
От много време не съм се вясвала тук,но мама си замина и аз smile3511.Крис е много кротка,но  като се събудя няколко пъти през ноща,и после като стана с баткото в 7.30ч. цял ден съм като паткосана.Това недоспиване ми разказва играта.
Имам малко време днес, и ще се опитам да прочета  за какво сте си бъбрили Laughing
Чао и след два месеца ще пиша пак newsm62

# 155
Иии, Бебищайн ти се появи! Домъчняло ми беше за теб! Освен туй ти завиждам зверски за дето роди дъщеря!  Mr. Green Аз съм на път да се тръшна и да раждам до дупка, докато не се сдобия с момиче!  Grinning

Послушала съм съвета на Милва, през да го прочета. Някак си телепатично съм го приела и  цял ден бях  навън! Малкото ми разказва играта, нали си е роден с трън в задника и се не спира! Ма на, първото ме подлъга, кротко,кротко - където го оставям и там го намирам! И си викам 5 мога да отгледам така, ма това - дзвер,бе! Ти му вика НЕ, то ти се хили и бута камъни в устата!

А детските така и не дойдоха и днес.....

# 156
Хайде малко отчет и от мен Simple Smile Това слънце ми влияе зле - не ми се работи и това е!
Боб4енка, не им се връзвай за работата, те са си такива. Имах разговор с шефката ( веднъж в годината) на който след всички похвали, които чух за себе си, ми беше намекнато да забавя темпото и да работя по-малко Grinning Това е положението, ако искаш.
Бебинщайн, ти все пак се постарай да ни уважаваш мааалко по-често Joy

# 157
Здравейте!
Отново на норвежка земя и ... още с пристигането започнаха изненадите!
В 3 сутринта се съмна ... не съм свикнала на такова нещо и като отворих очите си казах, че сигурно вече е към 7, а то - 3.
Втора изненада - пред нас избуяли едни красиви лалета, а аз цяла ваканция си мисля какви цветя да бодна да се разкраси малко пейзажа, че само зелено доскучава.
То лаленца цъфнали, моля ви се, и станало много красиво  Crazy
А днес е направо лято, едно слънце пекнало, едни птички зачуруликали и тия ми ти норвежци насядали по де що трева има в града и си правят слънчеви бани.
Пък комшиите ни явно и пьолсе са грилили, макар че на миризма бих ги оприличила на изгорели пьолсета.
За малко изпуснахме Фолкерегистера, не мога да свикна всичко да затваря в 3 следобед и това е.
Но пък си направихме чудна разходка.
И на Винцето звънях, но тя или е на работа, или са се запилели и те някъде в това разкошно ненорвежко време, та може да ми звънне като прочете тоя пост :Р

# 158
  • ride my bike...
здравейте,
я кажете има ли някакъв празник в събота и ако има ще работят ли магазините?.....

# 159
Пинсе Grinning Мисля, че ще работят в събота, ама не и в понеделник. На вратата на магазина обикновено има обява

# 160
zdraveite :)parvo da se izvinq 4e pi6a na latinica no maja mi iztri kirilicata ina4e az sam ot april mesec v Norvi Haugesund i o6te ne moga da svikna.Maja mi doide tuka da raboti minalata godina avgust mesec i sme re6ili da ostanem za sega.Toi ve4e e sviknal s na4ina na jivot tuka ima si rabota no az o6te sam nanikade bez rabota i nikakvi kontakti ds xora Sad.Sega na 17mai 6te si xodim v bg za6toto golqmata mi da6terq ima bal 6te stoim tam 2 sedmici i 6te vzemem s nas navra6tane malkata ni da6terq.Iskam da vi popitam za da6terq mi tq 6te bade 4 klas kak moje da u4i tuk ima li na4in i mame ku4e v bg iskame da go vzemem 6te moje li newsm78

# 161
Добре дошла първо. Писах ти и в другата тема-прочети информацията на страницата на УДИ, там си пише. Април тази година ли?  По принцип мъжа ти трябва да подаде молба за събиране на семейство. Проверете кога започва училището и тн.

# 162
ami da az doidox tazi godina april mesec za6to trqbva da podavame molba za sabirane na semeistvo

# 163
Защото не можеш просто ей така да дойдеш и останеш. За тази цел ти трябва разрешение за пребиваване. Прочети информацията от сайта на УДИ.

# 164
mnogo sam zle s kompa ot sno6ti sam v foruma mnogo ne6ta ne mi sa qsni kaji mi kak da vlqza v saita na YDI

Общи условия

Активация на акаунт