През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 733
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
ssieber, извинявай, но не си писала, а на снимката не се вижда много добре - каква марка е тази количка,?

# 241
  • SZ
Здравейте!
Благодаря за поздравите и пожеланията!Ние изкарахме много добре снощи.Децата се налудуваха,ние възрастните се наприказвахме,че доста отдавна не бяхме се виждали и така...

За количките какво да ви кажа.Аз съм от тези дето не могат да си позволят скъпа количка,ама и не държа особено.Миналият път взех на заем от братовчедка ми.Нищо му няма на детето,порастна си вътре живо и здраво.Сега(да си призная)си взех от втора употреба.Доста запазена ,мисля че Бертони имола,или нещо подобно трябва да е, не съм сигурна.Всички части,които са от плат се разглобяват,изпрах си ги,през август пак и тогава ще си я сглобя.Колелетата са големи,изглеждат здрави,има голям кош за багаж,чупеща дръжка,обръщащ се кош,сгъва се лесно,хваща ми се в багажника без проблем.Какво му трябва на човек!!!Остава да си взема столче за кола и дъждобран.
Но се радвам ,че има майчета които могат да си позволят новички и хубави колички.Не мога да излъжа,че им завиждам.С най-добри чувства,разбира се!Да си ги ползват със здраве!

За лекарствата:аз пия само матерна и то през ден,така си реших.С първата бременност ги пиех всеки ден,защото беше през зимата,нямах оплаквания.

За клякането и сядането:не само с леко,ами и с доста разтворени крака сядам.Бебчо като го свия малко и започва да протестира,няма как.

За преносването:Мони го преносих един ден само,но въпреки това си имаше някои признаци на преносване.Вярно,че се роди голям.Сега да не паднете-4350.Но то това си ни е по наследство,аз съм се родила още по-голяма.

Малкабуби,по принцип на тези талони за изследвания се пишат някакви кодове и би следвало като отидеш в лабораторията те да знаят какво да ти пуснат.Споко!

Хайде стига,че се олях този път!
Лека нощ,за тези които ще се включат сега и весел ден,на тези които ще четат утре!!!

# 242

malkabubi а защо не се насочиш тогава например към Тина Киркова  с избор на екип-няколко мои приятелки родиха там и са много доволни,вярно,че пак ще ти излезе към 1000лв ама по-добре от 2000

за мен Тина Киркова изобщо не подлежи на въпрос-това е най-ужасната болница, в която ми е стъпвал крака, няма по-гнусна от нея с толкова цигани на квадратен км а и съм била на прегледи там преди, докторите изобщо не ме кефат, а за сестрите да не говорим/ ако обидя някой без да искам, извинете-просто мнение от личен опит/ , по-добре да си отида при касапите в Шейново, ама то май ще се окаже, че повечето доктори са касапи Mr. Green дай им кръв и зрелища  Mr. Green

котето се загуби, явно е заета  newsm78, ако се появи да питам-Коте, имаш ли идея как става в болница Лозенец? не, че доктор знам там..няма по-загубена бременна от мене да знаете #Crazy
опивам се да намеря кога е следваща дата за отворени врати в Токуда, някой има ли идея? а на същтия мобилен ли да звъня като за тези през април? щото в болницата не ебават да вдигнат стационарните телефони.. #2gunfire
еми толкоз засега, стига съм ви досаждала с чуденки и питанки  Mr. Green

а като за финал- някоя от вас смята ли да ходи на следваща ФМ? между 28 и 32 г.с ако не се лъжа, че като гледам колко по-рано трябва да се обадя за час при Марков май си е време да почвам да звъня...

# 243
За Правителствена  - future mama- е в течение.Аз от нея получих инфо.Ако се включи - да даде информацията!Че тук наистина сме само в чудене и питанки.И при мен е едно сложно,че ще е второ секцио, а пък искам да ме запазят и за  следващо(ако е рекъл Господ) и трябва да е добър екипа.

# 244
Здравейте мами!
Тука съм, постоянно online, ама даже едвам смогвам да Ви изчета, че сега си имам девойка дето обучавам да ме замества и няма как да пиша  Sad
Сложих в снимии количката, която аз съм си харесала. За мен е важно да е с големи помпащи се гуми, и да може да се обръща дръжката. Общо взето тя покрива и останалите ми изисквания. Моя позната има такава и е много доволна. Аз нямам притесненията за етажи и т.н. защото живея в къща и ще си я остявям на първия етаж. Колата ни е Партнер и има място за нея...живея близо до парка и не ми се налага да прекосявам големи разстояния. Струва 306.00 лв., все още не съм я видяла на живо, но в началото на Юни ще го направя. на мен количката ще ми е живот и зраве подарък от колегите, така че съм доволна. Не искам да ги пренатоварвам финансово с по-скъпи колички, пък и тази поне по описание ми допада много!

Mi6imadi, ти направо ме изненадваш приятно   bouquet Няма по хубаво от къща пълна с деца!

За болница Лозенец - пак съм оставила ходенето за началото на Юни, когато излизам отпуска.

Аз витамини не пия. Лекара каза, че няма нужда. Сега пак ще си пускам излседванията за кръв и урина и дано пак всичко да е наред  Praynig

Друго какво коментирахме, че забравих вече... newsm78

Хайде, ако мога ще се разпиша пак после.

# 245
  • софия
Здравейте момичета Hug
Нещо напоследък много ме мързи да пиша,но си ви чета редовно,гледам да не пропусна нищо Laughing
Иначе аз съм екстра,бебка така ме рита,че чак ме боли вече.Много е заякнала и доста нависоко се е вдигнала.
По въпроса за количките,аз съм си и збрала вече модел,но ще я взема Юли месец,сега само ще ми заема място.Това е модела който ще си купя,със столчето за кола
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4188
malkabubi аз също съм на твойто мнение за Тина Киркова-толкова цигани на едно място Sickужасссс.Иначе за ФМ аз ще хода края на Май при Марков за третата.Но аз си записах час още на предишната,сега не знам за кога ще има часове.
Тези дни трябва да хода да дам стерилна урина,че в предишната имаше разни бактерии и мойта лекарка веднага ми изписа лекарства.Да ама хич не мисля да ги пия преди да вида,че действително ги има Rolling EyesСъщо така и аз трябва да дам кръв за антитела,дано отново да са отрицателни.
Нещо не ми идва на ум какво още да напиша,освен да ви пожелая весели празници и приятно прекарване  bouquet
Ако се сета нещоще се включа пак Joy

# 246
Някой каза, че момченцата се раждали по-рано. Аз пък съм чувала обратното. Нашият Влади се очаква на 5-6 август. Аз искам да излезна в болнични не 45 дни преди термина, а 36 дни /от 01 юли/, защото искам и целия м. юни да ми влезне в базата за изчисляване на болничните за бременност и раждане. И ако недай си Боже родя преди 01 август ще изгубя около 1000 лв. /които авансово вложих в ремонта/ Голям шок ще е за мен. Ще стискам краката до последно. Приемам съвети.

Весели празници  и никакви нерви!

# 247
gitsa,,то си е Божа работа кога да дойде.Не му мисли и не се протеснявай.Важното живичко и здравичко да си дойде!С второто като бях бременна питам доктора - Хайде това бебе няма ли да се ражда вече?(защото много ми тежеше вече ), а доктора ми отговори - "А, аз на Господ в работата не се бъркам!Моята е да ти помогна да го родиш!".Така ,че и ти и всички други момичета - бременейте си щасливо,радвайте се на ритничетата.А датата им вече е определена,ама на нас не ни е дадено да знаем.Само които сме със секцио е кофти,защото знаеш датата предварително.На мен не ми допада особенно това,ама като няма как - така ще е.Пак казвам живи и здрави и ние и децата и всички около нас!

# 248
Да се вмъкна и аз за малко. Днес съм на ЖК. Чувствам се добре, но ще видим и доктора какво ще каже. Между другото аз също съм от тези, които не пият нищо - ни витамини, ни желязо, но засега не смятам това за нужно. Изследванията ми са добре - всичко ми е в норма и се надявам и занапред да е така.

# 249
Е, точно това имам предвид де Simple Smile Като ги изкарваш парите толкова трудно - защо ги раздаваш толкова лесно?!  Wink
Аз ако бях на теб щях да си взема отпуска и да си почина вместо да давам грешни пари за количка...
Майтапя се разбира се! С никой не искам да се заяждам - ясно е, че всички ако искаме ще намерим 1300 лева (за бебетата си особено) - ама защо  newsm78

Аз още изобщо не мисля за покупки - нито за големите, нито за малките - далече ми е още. Сега си мисля за шарени яйца  Mr. Green
Обаче истината е, че нямам 1300 лв за количка - мисля, че и половината нямам. Ще ги намеря, разбира се, но не смятам, че се налага. В нашия прелестен квартал не само са труднодостъпни тротоарите, ами изобщо няма такива. Който се е возил в 213, 76 и софийските маршрутки знае, че е почти мисията невъзможна да се натикаш вътре с количка. Струва ми се, че ще се чувствам значително по-маневрена със слинг и значително по-сигурна. Така че хич не го мисля - количка ще се намери някаква от приятели/познати, да се ползва в случай на нужда. Единственият недостатък е, че трябва да мъкнеш в отделна чанта/раница целия багаж на бебето, ама аз не виждам къде чак толкова ще ходим на първо време - "паркът" е на 3 минути пеша от нас, може и до вкъщи да си идвам за кърмене и преобличане.

# 250
Здравейте мили мамета!  Hug
Аз днес мисля да си тръгвам по-рано от работа, така че се включвам да ви пожелая много весели празници! Бъдете щастливи, галете коремите и се наслаждавайте на дългата ваканция. Аз за съжаление ще се включа чак на 7 май, но може до тогава и да не издържа и да намера някъде комп с нет и да ви чета поне. Целувам ви много, да сте живи и здрави, много щастливи и много да ви глезят мъжете, а големите дечица (за тези които имат) да ви слушкат. Не прекалявайте с яйцата и отидете на църква. Дано имаме хубаво време за разходки. Прегръщам ви и още веднъж МНОГО ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!   easter easter easter

# 251
През първата ми бременност купувахме скъпа количка, всичко да е най- хубаво и удобно за мен и детето и за това се решихме толкова скоро на второ, няма да купувам всичко на ново я. Сега си имаме всичко и смятам най-много да отидем на почивка.В такъв случай мисля, че си заслужава скъпото.
Мами, да ви кажа, че в Тина Киркова още не са се изчистили от някаква вътреболнична инфекция, такава ми е инфото, не че човек е застрахован където и да е де.
Много весели празници ви пожелавам и аз!!!!!!!!!!!!

# 252
Ох, току що се върнах от консултация. По пътя щяха да ме блъснат. Още не мога да се успокоя. Как може да има толкова безотговорни шофьори ! Аз го изпреварвам, а той си пусна мигача и право отгоре ми #2gunfire . Как може просто така да тръгнеш да навлизаш в друго платно без да погледнеш дали там няма друга кола !!!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 253
Майчета, тръгвам си и аз най-накрая  Grinning
Пожелавам Ви ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!  easter

# 254
Здравейте! Най-после да взема да се включа, че утре със суетнята около предстоящия празник надали ще мога; аз всичко в последния момент накупих днес: и яйцата, и боите, а козунаците останаха за утре сутринта(имаме много хубава холандска фурна до нас, където всичко е почти като домашно приготвено); взела съм няколко вида бои-и хапчета, и прахчета, и кристали, и восък и писалка отделно, така че съм се подготвила утре да "Творя" произведения на изкуството заедно с дъщеря ми; а и като си имам такава ентусиазирана помощница, смятам, че няма как да не ми се получат нещата; днес ни "пуснаха" и рано от работа-по обед, съответно прибрах по-рано дъщеря ми от училище и отидохме на църква, минахме под масата и се пречистихме от греховете Mr. Green; радвам се на предстоящата дълга ваканция, дано и времето е хубаво да може да ходим напред-назад
Гледам-доста сте спорили за скъпите колички и въобще-за това, доколко си заслужава да се пилеят пари...; смятам, че въпроса всъщност е доста сложен и никога неможе да има еднозначен отговор на него; също смятам, че живота е доста кратък и всеки има своето право да дава където и за каквото иска парите си; аз не съм и никога не съм била от практично мислещите-ще си купя по-скъпи неща, не за друго, а защото не съм толкова богата та да давам пари за евтини неща, които в крайна сметка излизат скъпо(като си давам и сметка, че в България скъпото уви не е гаранция за качество, но това е ); това е моята житейска философия-ако мога нещо да си позволя, си го позволявам; също така съм и достатъчно толерантен човек, за да уважавам и мисленето на другите; с други думи-всеки има своето право Heart Eyes
Много се отплеснах-пиша нарядко ама като почна, няма пускане Laughing; ще си лягам, че ми остана още малко от "Майстора и Маргарита", да я дочета(не че не я чета за 3-ти път ); Лека нощ на всички ви и весело посрещане и изкарване на хубавия празник, бъдете здрави и позитивни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт