Детски градини в Пловдив?

• 202 290
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
ИМАТЕ ЛИ ОТЗИВИ ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА "МИР"?

Жоро беше в тази градина. Изключително доволна съм от госпожите, които му бяха в групата - Петя Костова и Вили Славова. От всички госпожи само една беше, която не ми харесваше, но за жалост не помня името й.
След ремонта градината стана просто чудесна.
Малката за съжаление няма да ходи там.

# 106
  • Пловдив
Бу, мерси за отзивите! Мисля и аз да записвам Вал там понеже е най-близо до нас! Чудя се колко време преди това да подам молба?

# 107
Незабравке, незнам как е там, но в аз още напролет подадох молба за щерката и ми казаха изрично дъ бързам ,че вече имали 20 събрани!

# 108
Имате ли отзиви за детска градина "Пролет" и ясла 13- това е до Захарна фабрика.

# 109
E, Наде, ти направо ми включи тази Майчина Грижа във фаворитите, то и Бу отпреди, де.
Значи засега се ориентирам към:
Осми Март /в Кичука, защото много ми похвалиха две госпожи и ще отида да се запозная с тях/
Щурче, защото си я харесвам, но там пък има други неща
и тази Майчина Грижа, която тепърва ще посетя
Значи тепърва ще решавам, но трябва да избързам, да не стане накрая от три стола на земята.
Не знам кой ще ми лобира обаче в тази Майчина грижа ако я харесам.

# 110
  • До хладилника, който обичам
Бу, мерси за отзивите! Мисля и аз да записвам Вал там понеже е най-близо до нас! Чудя се колко време преди това да подам молба?
Миии, на нас през септември ни я показаха (без отвътре - вътре се влиза само в ден на отворените врати) и ни казаха молби - през януаро... Всъщност във всички градини си имат техен срок за приемане и общо взето и да занесеш преди това, вероятно ще те върнат.

Не знам кой ще ми лобира обаче в тази Майчина грижа ако я харесам.
Остави се... много е хубава градината, но много малка, много малко места и т.к. е и базова по изкуствата за целия град, направо си е зор.

# 111
Здравейте, мами!
Искам да попитам за детска ясла в Тракия? И как стоят нещата там. Защото в момента живеем в Стара Загора, но до Нова Година ще се местим в Пловдив и ми трябва ясла за детето. Ще съм много благодарна, ако някой ми отговори!    Praynig baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 13:23 от desyna

# 112
Майчина грижа се отказах засега, защото много я плюят базата, от много места вече го чух.
Сега пък много ми похвалиха една Светлана в Кичука, сигурно ще правя едно парти там и като отида като се запозная с учителките, ако ми хареса, ще видя и за там.

За ясли за Тракия - ясла Слънчев Рай, моето момче е в първа група, страхотни са!
Както и двете педагожки на яслата, Ралица и Емилия, работят от цялото си сърце и с много любов. За другите групи не знам, но мойте са много яки госпожи.

# 113
Мамчета от Пловдив да ви поптам и аз... Интересува ме има ли в Пловдив градини с изучаване на чужд език? Засега намерих само една с изучаване на английски език - частна.
Исках да питам и за сроковете за подаване на молби за прием, но доколото разбирам май във всяка градина са различни. Или греша  newsm78
А и още един въпрос - само септември ли приемат деца? Моите деца догодина септември няма да са навърщили оше 3 години - как процедират в такива случаи.

# 114
Мамчета от Пловдив да ви поптам и аз... Интересува ме има ли в Пловдив градини с изучаване на чужд език? Засега намерих само една с изучаване на английски език - частна.

Дай да чуем за коя говориш?

# 115
Значи Каспър тази намерих - Частна английска езикова детска градина "Джой".

# 116
Аха, знам я, но имам малко наблюдения...
Само знам, че много хубаво танцуват на Чиуауа децата от тази градина, друго не знам. Simple Smile

# 117
  • До хладилника, който обичам
Майчина грижа се отказах засега, защото много я плюят базата, от много места вече го чух.
Странно. Аз страшно им харесвам базата. Много добре поддържана. Ела някой ден с мен, като взимам детето да я видиш.

# 118
Аз подадох молба в "Буратино",  много ми харесва базата от вънка,много е близко до вкъщи а и много добри отзиви съм чувала за нея.

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 10:40 от doda

# 119
Бу, аз съм малко мазохистка, където не ме искат там се вра.
Сега пък напук, че не мога да влезна в Малкия принц, ще се пробвам там.
Още не е станало нещото където го искам да не обърна света и да го имам.
Ще пробвам всички начини за там и евентуално тогава ще се ореинтирам за алтернатива.
Не че другаде ще е по-лошо, но там искам и ще си пукна на ината докато не го имам.

Общи условия

Активация на акаунт