Детски градини в Пловдив?

• 202 346
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 165
Мами я помагайте със яслите в Тракия знам само за слънчев рай но там не ще пусна синчето си дъщеря ме рева три месеца и я спрях -зла директорка хигиената лоша и много оплакващи майки!
Къде точно се намират другите две? И някой да знае нещо за яслата в изгрев? А къде точно се намира детската градина в тракия с плувния басейн? А и дали ще ми го вземат на градина на 2 и 9 ще почне октомври месец?
Щерката ходи в изгрев в Биляна - много съм доволна!

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 16:34 от neonkaa

# 166
Мисля, да пробваме в Светла ... . Дано не сгреша, че вече съм на път да се откажа изобщо от ДГ.

# 167
В Тракия е зле с яслите.Свободни места едва ли ще намерите.За градина преди да навърши три години няма да го вземат.За градина много съм доволна от "Кремена".Намира се до 11 блок.Там ходеше синът ми,но ми беше далеко,защото живеем до "Детски свят".Дъщеря ми едва тази година я взеха в яслата,но молба бях подала когато беше на няколко месеца.Ходех в яслата почти всеки месец миналата година,за да напомням на директорката ,че държа детето да ходи на ясла.Сега дъщеря ми е на две години и почти седем месеца.Ужасно трудно е.Когато излязоха списъците тази пролет,бях толкова щастлива,че е приета все едно ще е в престижен университет.Голяма мъка е с яслите.Също и с градини,но те са повече.До пощата има "Червената шапчица",до СОУ"Свети Седмочисленици" е"Слънце",до 11 блок има "Белослава","Велемира","Кремена","Десислава".Ако не сте закъснели веднага трябва да отидеш да подадеш документи.Дано съм Ви била полезна.Успех.

# 168
Виж ти, интересно, как нещата за различните хора са различни.
Ние бяхме точно в тази ясла Слънчев рай.
Първо беше чисто без никакви забележки, ама много чисто. Все пак ходя по различни градини и си имам представа за нивото на хигиената.
Сестрите нашите бяха страхотни, за други нямам наблюдения.
Шефката, както я нарича моя малкия, да беше люта, но ги държи всички под контрол.
Абе, друго дете да имам, живот и здраве, като го давам на ясла, пак там ще бъде, пак в същата група. Ако въобще ходи на ясла.

# 169
Да се запишем и ние - малкия е в ЦДГ "Марица" в Кършака и искам да се "изфукам" че е невероятно доволен от всичко и всички там. Аз също съм впечатлена от реда в градината, от базата, от преподавателите, от директорката и т.н. Гласувам с две ръце за тази градина - живот и здраве и второто някой ден бих записала там. Малко ни е далече /пътуваме от Кичюка, поне за сега/, но си заслужава а и ми е близо до работното място. А молба подадох там на 03.01.2007г. и бяхме 11 по ред. -  взеха ни.  newsm44

# 170
Вече писах в другата тема за яслите,но ще напиша и тук.В dir.bg има регистър на учебните заведения в България включително и на  детските градини .Има адреси и телефони.Успех на всички мами децата  им да бъдат приети  там където мислят,че ще е най-добре за тях.

# 171
мами някой знаели за Малкия принц часна ли е и какви изисквания имат?

# 172
  • София / Пловдив
мами някой знаели за Малкия принц часна ли е и какви изисквания имат?

НЕ е частна. Но това не пречи да имат изисквания към финансовото състояние на родителите  Wink

# 173
Нас ни приеха в Принца, но за сега не съм доволна. Всъщност толкова съм недоволна (от госпожите) че се отписваме от там.

# 174
  • Пловдив
Нас ни приеха в Принца, но за сега не съм доволна. Всъщност толкова съм недоволна (от госпожите) че се отписваме от там.
Защо така? Какво ви се е случило?

# 175

Би ли споделила, какво се е случило? Според мен отношенито на госпожите и лелките е много по-важно от материалната база при избора на градина....

А за детска градина Снежанка имате ли отзиви?

# 176
Към мамите от Тракия,да имате телефон на Слънчев рай,с търсене намерих един ,но той непрекъснато дава свободно по всяко време на деня и другият въпрос ми има ли друга ясла в квартала освен тази и в Едгар Бароу?

# 177
Не ми се разказва в детайли, но не намирам за нормално в една уж престижна детска градина детето да реве буквално целия ден, да не спи, нито да се храни дни наред. Тези педагози там ако нямат подход, какво тогава и е реномираното на градината???

# 178
Здравейте!

Мисля да  местя сина ми в друга детска градина. Чудя се между Светла и Първи юни - и двете са в Смирненски. Ако някой има информация нека ми помогне в избора.

Освен това при смяна на градина - пак ли се правят изследвания?
С две ръце за първи юни Peace

# 179
Аз нищо хубаво за там не съм чула, даже се чудя от къде накъде им е толкова високо самомнението и как се лъжат хората още???

Общи условия

Активация на акаунт