Детски градини в Пловдив?

• 202 333
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 210
в Тракия сме подали 1. 2 години по рано  другите квартали не знам  по добре питаи от сега в градината която искаш да даваш детето от кога се подават молби за прием 2009  може и по телефона  че такъв студ 
Какво значе в Тракия- кои градини? newsm78
Моя син ще навърши 3 год. през февруари 2009 и аз миналата седмица ходих до Кремена и Десислава и Велимира и ми казаха че няма да ми приемат сега документите защото в момента записват 2005 година -наборчетата. че моя син ще го вземат или юли 2009 или септември а молбата ми ще я приемат догодина по това време! И аз го записах на яслата Слънчев рай от септември и евентуално като навърши 3 февруари2009 и има свободни места в тези градини директно ще го прехвърлят или ще си ходи до юни и там от септември 2009 в градина!

# 211
явно си е до градина

# 212
Аз съм от Тракия.По закон до 6 месеца след навършване на три години може детето да посещава ясла и след този период задължително трябва да се прехвърли в градина.Дъщеря ми ще навърши три години през месец март -2008,но ще я вземат в градината чак септември,защото тогава ще приемат нейния набор 2005.Дъщеря ми е в яслата на ОДЗ"Д-р Едгар Бороу" и днес подадох документи за градината .Дано имаме късмет и да ни приематза септември,защото не е гаранция като си в яслата ,че ще те вземат и в градината,но имам надежда.Успех на всички майки.

# 213
Някой знае ли коя е наредбата за условията за прием в детските градини в Пловдив.
За яслите я имаше във форума, но тя е към министерство на здравеопазването и няма нищо общо с общината...
Много ми се ще да видя черно на бяло най-вече сроковете за подаване на документи и преференциалния прием.
Мерси предварително

# 214
Някой знае ли коя е наредбата за условията за прием в детските градини в Пловдив.
За яслите я имаше във форума, но тя е към министерство на здравеопазването и няма нищо общо с общината...
Много ми се ще да видя черно на бяло най-вече сроковете за подаване на документи и преференциалния прием.
Мерси предварително

Най-добре отиди на място в регионалната община и говори с отговорника.

# 215
Molia Vi maiki ot PlOVDIV ,kajete i pi6ete ne6to ,ako znaete za " CHAIKA".Edinstveno tam uspiahme da se vredim,a ne znam ni6to za neia.Tragvame ot Fevruari,niamam izbor,tribva da go puskam.

A ina4e 6to se otnasia za vaprosa po-gore ,koga tragva deteto ako navar6va 3 sled septemvri-nie sme taka(rodeni prez dekemvri).Paziat mu mioastoto i si po4va kato gi navar6i,no e nai-malak v grupata za sajalenie.

# 216
  • София / Пловдив
За ДГ "Чайка" скоро имаше отделна тема, можеш да я потърсиш.
Не мога да ти кажа подробности за градината. Само знам, че първа група не са в основната сграда, а в блока от другата страна на булеварда. В два апартамента са май децата - в единия спят, а в другият се хранят и играят.

П.П. marish, моля те, опитай да пишеш на кирилица!

# 217
извинявам се за латиницата

аз пуснах темата за чайка,но не събрах инфо от нея

затова реших да питам и тук

# 218
  • Пловдив
През септември 2007 г. в "Чайка" приеха само 1 първа група, която се помещава във филиала на "Гълъбец". Децата са в един апартамент. В хола играят и се хранят, а в двете спални спят. Ако те интересува нещо по-подробно, питай.

# 219
  • София / Пловдив
Лелеее, само в един апартамент  Rolling Eyes аз като подавах документи там ми казаха на два различни етажа... преметнали са ме явно моля другарките  Confused
Но това пък беше единствената градина, от която ни уведомиха и по телефона и чрез писмо, че детето е прието.

# 220
на мен ми казаха два съседни апартамента
интересува ме как е персонала и се притеснявам да не е мизерия
всяка инфо ще ми е от полза ,макар,да си призная, избор нямаме

# 221
  • Пловдив
От персонала не се оплакват, хубаво ги гледали децата, но си е мизерия. Събираха пари за латекс и балатум, май си шиха пердета. По принцип са два апартамента в този филиал, но в единия е първа група, а във другия - втора.

# 222
е това за персонала е добре,а иначе само първа група вече са във филиала, а втора във сградата,така че малкия ще е там само 3-4 месеца и после ще го местят,надявам се

# 223
  • Пловдив
Моля дайте отзиви за градина 8 март.Кои госпожи препоръчвате кои не,какви са условията в градината

# 224
  • Пловдив
Моля дайте отзиви за градина 8 март.Кои госпожи препоръчвате кои не,какви са условията в градината
Моят малък син е първа група в 8 март. Много съм доволна и той ходи с удоволствие.
През следващата учебна година- т.е. от септември първа група ще водят Иванова с Петкова и Ничева с Берова. Наблюдения имам за Иванова - чудесна е. Тя преди 8 год. водеше големия ми син. Много приятна и всеотдайна жена.
Ще имате ли възможност да избирате при кой екип ще е детенце?
И другото, което се сещам. Групата, която водят Ничева и Берова са на втория етаж до каб. на директорката, а тази на Иванова и Петкова е на първия етаж, но са отделени и със собствено спално помещение и тоалетна от към групата. Всички останали групи са по дългия коридор, а тоалетните им са отсреща и дечицата дефакто излизат от залата за да отидат сами до тоалетна. А и спят в помещенията където играят на легла, които се свалят от шкафовете.
Ако нещо друго се сещаш - питай.

Общи условия

Активация на акаунт