Детски градини в Пловдив?

• 202 356
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 510
  • No Line On The Horizon
Да, много интересно там къде има такъв двор   newsm78

# 511
Така ми се вижда някакъв заден двор, може би в уличките.
Иначе 100% започват от 15 септ за първи път, иначе щях да съм ги чула.
Успех им пожелавам.
Аз каквато съм подробна всичко да знам, как съм го пропуснала.  Simple Smile

# 512
Момичета,дайте малко отзиви за ЦДГ ''ЗВЕЗДА'' в  кв.Смирненски до Мега Марина има малка вероятност да ни приемат там,но леко се притеснявам...тайно се надявам да стане чудо за да си ни приемат в '' ДРУЖБА'',която ми е на две крачки от дома и както си е редно...а не да ми записват деца от  ТРАКИЯ И КИЧУк париж
Ние завършихме тази градина.Никак не е лоша,поне според мен-миналата година правиха ремонт и сложиха външна изолация навсякъде.Що се отнася до групите-там нещата са на местно управление-всяка група си събира средства за ремонт и подобрения.Ние бяхме в групата на г-жа Михова и Генова- PeaceАко имате възможност за избор ти прерочъвам тях-добри педагози и добро отношение.А пък и ние почти си свършихме работата-децата си имат нови мебели,кътчета за игра,дори имат машина за топла и студена вода и зимата им правят чайчета и топъл шоколад Wink

# 513
ние със съпруга ми е посетихме. базата е страхотна и двора наистина е факт! всичко вътре е арт.обясниха ни , че групите са малки. даже вече подадохме молба

# 514
  • Пловдив
Извинявам се предварително за тъпия въпрос, но съвсем съм се ошашавила... Нали дечурлигата започват на 15-ти септември детска градина - моят ще тръгва сега и съм в притеснение.
Съжалявам, ако въпросът ми не е за темата...

# 515
# 516
А колко е таксата? И трябва ли детето да е навършило 3г, за да го приемат?
И само от 15ти септември ли приемат? Или може по всяко време на годината? Какво е работното време?

# 517
таксата е 350лв. на месец целодневно,като храната ни обясниха , че е около 100лв.

# 518
таксата е 350лв. на месец целодневно,като храната ни обясниха , че е около 100лв.

350 + 100 лв? .. По 5 лв за храна на ден.. Яката работа  Mr. Green

# 519
Това не е "отчетна тема" за децата посещаващи градини в Пловдив. Има тема за тръгващите за първи път на градина и друга за яслата.
Моля, пишете в тях!

# 520
Защо е това повторно напомняне? Не виждам кой от последните постове го провокира. Какъв е точно проблема? Това е тема за детските градини в Пловдив. Общите теми за тръгващите за първи път на градина не ме интересуват...защо трябва да пиша в тях? Най малко защото детето ми е вече втора група...и защо тези чийто деца сега тръгват, но са от Пловдив трябва да се лутат из другите теми, вместо да си зададат въпросите тук и ние да може да им отговорим по-бързо?

# 521
И според мен изборът на детска градина вълнува най-вече тези, които за 1ви път пускат децата си на градина..
Не виждам особено разлика в темите  newsm78

# 522
Този за който е повторното напомняме ще се познае  Wink.
Цитат
Не виждам кой от последните постове го провокира.
Това че не се виждат (вече) не значи, че не ги е имало.

Това е тема за градините в Пловдив, а не отчетна тема за посещаващите ги. Това е тема в която ще намерите инфо, ако се интересувате в коя градина искате да запишете детето си, както и място където може да дадете мнение за градината която посещава детето ви.
Това НЕ е тема в която обсъждате конкретни проблеми (закъснял ремонт, изследвания) или място където понеже сте от Пловдив и децата ви ходят на градина, може да си бъбрите! Ако сте от Пловдив и сега търсите градина, не ви интересуват раздумките на другите, те ви пречат (темата и без това е голяма).

Няма отчетни теми на посещаващите градини по градове. Има отчетни теми по възраст на децата, по градове, по хобита, както и 2 теми за тръгващите сега за първи път съответно на ясла и на градина.
Ако не можете да намерите своето място в някоя от тях пуснете тема с конкретен въпрос и толкова.
Хубав ден!

# 523
Някой с мнение за ЦДГ"Белослава" в Тракия,ние ще сме там догодина- 2009,живот и здраве!

В момента почва строеж на три или четири блока и детска градина на мястото на паркинга до бл 77 Тракия!

# 524
Здравейте!
За първи път се разписвам тук-интересуват ме мненията ви за "Слънчев рай" в Тракия(Пловдив),и по-специално за 4-та група.Всъщност каквато и информация да ми споделите,ще ми бъде от полза.Днес бяхме за първи път и се оказва по-трудно,отколкото си го представях.
Благодаря предварително! Simple Smile
Eli83 ,и аз виждам,че до 77 блок почва някакъв строеж,копаят багери,но все още няма инфо-табела,дано да е вярно,че и без това няма места за всички желаещи за детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт