Детски градини в Пловдив?

• 200 593
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 305
Кога излизат списъците с резултатите от голямото висене пред градините  януари?  За всяка градина отделно ли е?
Интересува ме Майчина грижа и Незабравка.

# 1 306
Кога излизат списъците с резултатите от голямото висене пред градините  януари?  За всяка градина отделно ли е?
Интересува ме Майчина грижа и Незабравка.
По принцип края на май - началото на юни.. Ама кога точно - всяка градина си е за нея  Hug

# 1 307
Някоя мама може ли да ми каже как стои въпросът с приема на деца в детска градина Чучулига.Синът ми е набор 2008,май месец WinkБлагодаря предварително Peace

# 1 308
  • До хладилника, който обичам
За всички въпроси за прием в детска градина в Пловдив по-добре е да се поднови тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458702.0 или да се пусне нова, а старата да се заключи; тази тема тук е за самите детски градини, лични впечатления и мнения за база, методи, възпитание и т.н.

# 1 309
Който има поглед да сподели впечатления от Малина и Албена- не толкова като условия, колкото като възпитателки...

# 1 310
За "Малина":мога да кажа само хубави неща за госпожите при които ходеше синът ми/за съжаление се преместихме/.Освен това имам доста познати,чиито деца ходят и в момента и са доволни.Материалната база е  мизерничка,но децата ги гледат хубаво.

# 1 311
Мерси, наборче  Wink

# 1 312
  • Пловдив
Здравейте!
Имам голяма дилема между 2 градини-В квартал Кючук Париж са и двете.
Става въпрос за ''Светлина''и за ''Зорница''.Много лоши неща чух за Светлина вчера и съм потресена-шамарчета,мокри ги оставяли,изцапани,поляти с манджа по дрехите...връщали ги неизмити и изцапани на родителите...и на всичкото отгоре ги приемали и болни-със сиропите и АБ!!! #Crazy
Аз и без това ''Зорница'' много я харесвам поне на вид де,а за нея чух и много добри отзиви,и сега сме в голяма чуденка....
Моля,който има дете в една от двете,или който е имал да сподели впечатления,защото за нас е много важно детето да се гледа добре,но това всеки го знае,нали... Wink
Благодаря предварително!

ПП.  Ако някой има инфо за групите тази година,бих била много благодарна за всяка информация! Hug

# 1 313
  • Aachen-Пловдив
Sdravejte,
a nesto sa PERUNIKA na Mara Gidik 37a moshete li da kashete?
Tasi ni e naj bliso, imame isbor i s po dalechna gradina i satova ste sam blagodarna sa mnenie.
Isvinjavajte sa Latinizata!

# 1 314
Здравейте!
Имам голяма дилема между 2 градини-В квартал Кючук Париж са и двете.
Става въпрос за ''Светлина''и за ''Зорница''.Много лоши неща чух за Светлина вчера и съм потресена-шамарчета,мокри ги оставяли,изцапани,поляти с манджа по дрехите...връщали ги неизмити и изцапани на родителите...и на всичкото отгоре ги приемали и болни-със сиропите и АБ!!! #Crazy
Аз и без това ''Зорница'' много я харесвам поне на вид де,а за нея чух и много добри отзиви,и сега сме в голяма чуденка....
Моля,който има дете в една от двете,или който е имал да сподели впечатления,защото за нас е много важно детето да се гледа добре,но това всеки го знае,нали... Wink
Благодаря предварително!

ПП.  Ако някой има инфо за групите тази година,бих била много благодарна за всяка информация! Hug

Ами аз нямам дете в градина "Зорница" ,но там си карах "педагогическата практика в детска градина" от Музикалната Академия.Тя се води базова и часовете им по музика се карат и със студенти освен госпожата,така че уроците,които им се предоставят са изпипани и предварително "разиграни".Децата винаги много се радваха на студентите и винаги нещо интересно и разнообразно им се показваше.Но  с първа група/3 годишните/ няма такива уроци,защото все още са твърде малки.Но от 2-ра група нагоре и най-вече по-големите взимат участие в тези часове.
  Моите впечатления са много добри/поне от това което съм видяла/.Децата са чистички и спретнати,учителките са много мили.НЕ се карат,не викат.Винаги миришеше на нещо вкусно  Laughing

За "Светлина" нямам информация  Peace .

# 1 315
  • Пловдив
Благодаря,elfi4ka!И аз чух за нея все хубави работи,явно е така.  bouquet

# 1 316
Благодаря,elfi4ka!И аз чух за нея все хубави работи,явно е така.  bouquet

Моля  Hug .Ако живеех в Кичука там бих си записала детето,но за съжаление ни е ужасно далеч  Confused

# 1 317
  • Ilkeston
Здравейте! Искам да попитам дали някой има впечатления от детска градина "Деница" в Кючук Париж? Rolling Eyes

# 1 318
Sdravejte,
a nesto sa PERUNIKA na Mara Gidik 37a moshete li da kashete?
Tasi ni e naj bliso, imame isbor i s po dalechna gradina i satova ste sam blagodarna sa mnenie.
Isvinjavajte sa Latinizata!

с две ръце, крака и всички стърчащи крайници ЗА Перуника.
бяхме там първата година, после го преместихме в Малкият Принц.
Божееее...съжалявам хиляди пъти за преместването.
В Перуника са Истински педагози, базата е ремонтирана чистичко, приятно, прекрасна градина.

не се замисляй - само Перуника.., ако можех бих напуснала Малкият принц и бих си върнала в Перуника детето.

# 1 319
  • Пловдив
а няма ли много циганчета в Перуника  Blush

Общи условия

Активация на акаунт