Детски градини в Пловдив?

• 200 567
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Пловдив
Има,има циганета и още как... Tired

# 1 321
  • Aachen-Пловдив
Na 1.juni sme pokaneni na karnavalno schestvie, taka che ste vidim kolko sa ziganetata, makar che ako ne v gradinata, to po ulizite gi ima dostatachno v naschija zentralen kvartal. Satova sa men si e nesto estestveno, njamam njakakvi predrassadazi, sastoto vse pak tova sa deza.
Inache na men sasto mi haresa dobrata basa, ta ste vidim...

# 1 322
Има,има циганета и още как... Tired

там са от култивираните, облякани, възпитани и с държание...не можеш да ги различиш.

то пък в Малкият принц като се води елитна, да не би да е хубаво...никак..

# 1 323
  • Пловдив
xamelion, сподели, моля, какво не си доволна от Малкия принц. И ние сме там, но аз пък съм доволна. Интересно ми е просто  Peace

# 1 324
xamelion, сподели, моля, какво не си доволна от Малкия принц. И ние сме там, но аз пък съм доволна. Интересно ми е просто  Peace

как да е добра оценката ми???...тъй-като мога да сравня начина на обучение и отношение към децата естествено, че Перуника печели по точки.

Вярно базата на Малкият Принц е по-добра, защото е по-нова сграда, но и само това е преимуществото.

за едно дете е важно отношението и възпитанието, подхода..а дали ще има 5 или 10 играчки..това не е въобще важно.

Затова - пак се повтарям с две ръце, крака за Перуника.

# 1 325
  • Пловдив
Ами аз не сравнявам с Перуника нито с друга градина, били сме само в Малкия принц. Може би случихме на учителки, но аз лично съм доволна и от отношението, и от възпитанието, и от обучението. За кратък период имахме заместващи учителки и се появи сериозен проблем, така че наистина оценям и съм много доволна от нашите си госпожи.

# 1 326
  • Пловдив
Наистина е въпрос на възпитатели. Може да е най-прекрасната и скъпа база, куца ли нещо с отношението към децата обаче, те веднага усещат. Тях изобщо не им прави впечатление дали е измазано, боядисано, нова ли е дограмата и т.н. На това отдаваме значение ние - родителите. Моят син е в един от филиалите на Каменица. Нито дограмата е сменена, нито е супер лукс, леглата са малко и някои дечица спят на походни. Но той не иска да ходи в централата и това е. Grinning

# 1 327
  • Пловдив
katjushka ,  а какво ти е инфото за Каменица на Богомил?

# 1 328
  • Пловдив
Мога да ти отговоря горе-долу за базата, че с учителките не съм наясно. Иначе от нашите съм доволна. Grinning
Миналата година, мисля (не съм сигурна), сложиха нова дограма. Преди около седмица-две изолираха и измазаха цялата сграда. Правен е ремонт на тоалетните. В две от четирите групи има климатици. Площадката не е с нови игрушки, но доводът на директорката е, че първо - няма пари, второ - в двора непрекъснато влизат учениците от "Паисий Хилендарски" вечер и няма как да се опази. Друго... Не се сещам. Thinking

# 1 329
  • Пловдив
Мога да ти отговоря горе-долу за базата, че с учителките не съм наясно. Иначе от нашите съм доволна. Grinning
Миналата година, мисля (не съм сигурна), сложиха нова дограма. Преди около седмица-две изолираха и измазаха цялата сграда. Правен е ремонт на тоалетните. В две от четирите групи има климатици. Площадката не е с нови игрушки, но доводът на директорката е, че първо - няма пари, второ - в двора непрекъснато влизат учениците от "Паисий Хилендарски" вечер и няма как да се опази. Друго... Не се сещам. Thinking

Мерси, мислех,че имаш информация за персонала.Базата и за мен няма значение,важното е персонала да е свестен.

# 1 330
  • Пловдив
Ами имам позната, чието дете е в централата и не се е оплакала. Но и той е втора група, а и всеки си има информация за неговите си преподаватели. Peace
А моят синковец не иска да ходи там, защото си е свикнал с неговите госпожи и с неговата група, не че нещо не му харесва много там. Пък и лятото са сборни групи и преподавателките се въртят. Peace

# 1 331
Някой има ли впечатление от английската забавачка 'Слънчевата къща' до Евангелската църква?

# 1 332
Това в кой район е"Слънчевата къща"?Аз се двуомя между "Дъга" и "Марица",има вероятност и в двете да ни огрее,но съм отскоро в квартала и нямам никакви наблюдения.Ще съм благодарна ако сподели някой за и против двете градини.Везните сякаш ми накланят за "Дъга",по-просторен им е дворът за игра,но ще се разбере едва утре къде сме приети.

# 1 333
Това в кой район е"Слънчевата къща"?Аз се двуомя между "Дъга" и "Марица",има вероятност и в двете да ни огрее,но съм отскоро в квартала и нямам никакви наблюдения.Ще съм благодарна ако сподели някой за и против двете градини.Везните сякаш ми накланят за "Дъга",по-просторен им е дворът за игра,но ще се разбере едва утре къде сме приети.
Марица миналата година спечелиха проект /заедно с още 3 градини в Пловдив/ и това лято ще им правят двора като площадката на Новотела  Peace Единственото, което не ми харесваше беше че тоалетните са с клекала, а не с тоалетни чинии, но това вече не ме притеснява /защото детето вече се научи и него не го притеснява/

# 1 334
10 градини в Пловдив са спечелили по този проект, това още от края на 2007 год. 2008 трябваше да е факт, защото дворовете на градините не отговарят на европейските стандарти за безопасност, а ние вече сме в Европа. Сега е 2010 и не че не са се оправили нещата, а са дори по-зле.
Дано наистина в Марица се случи нещо. Директорката е оправна и не е кон с капаци, така че може и да има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт