Детски градини в Пловдив?

• 200 551
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 335
  • До хладилника, който обичам
Оф-топик: като гледам как подмениха металните катерушки, издържали десетки години, с пластмасови еднодневки, силно се съмнявам в европейските норми... не, че всички метални отговаряха, но някои от новите са просто подигравка.

# 1 336
да, но си идват с тапията, че отговарят на ЕН1170 и това е всичко, което ги интересува директорката и общината
типично по български

# 1 337
10 градини в Пловдив са спечелили по този проект
Колкото повече, толкова повече  Grinning (както казва Мечо Пух) - и аз искрено се надявам да е факт наесен, пък още по-хубаво че има и други градини по проекта Peace че тия метални катерушки са от моето детство и пукнатата ми глава е точно от сблъсък с тях ...

# 1 338
  • Пловдив
Това в кой район е"Слънчевата къща"?Аз се двуомя между "Дъга" и "Марица",има вероятност и в двете да ни огрее,но съм отскоро в квартала и нямам никакви наблюдения.Ще съм благодарна ако сподели някой за и против двете градини.Везните сякаш ми накланят за "Дъга",по-просторен им е дворът за игра,но ще се разбере едва утре къде сме приети.
Марица миналата година спечелиха проект /заедно с още 3 градини в Пловдив/ и това лято ще им правят двора като площадката на Новотела  Peace Единственото, което не ми харесваше беше че тоалетните са с клекала, а не с тоалетни чинии, но това вече не ме притеснява /защото детето вече се научи и него не го притеснява/

Дъга също спечели проекта и ще правят двора.
И трите ми деца са били в нея - третото все още е там и съм много доволна.

# 1 339
  • Пловдив
Здравейте, дами! Аз искам да попитам за Червената шапчица, ако на някой детето му е/било там да сподели мнение за учителките. Днес ще се запишем и не знам още коя госпожа ще ни е, нищо не ми е ясно де, но предполагам, че се правят някакви родителски срещи за такива като мен.

# 1 340
И нашата градина била спечелила по този проект, но освен табелата на проекта, нищо друго няма - ни нова настилка, ни нови катерушки. Аз предпочитам пластмасовите еднодневки, отколкото ръждивите опасни метални катерушки и циментените ръбове под тях, абе....ужасни са нашите площадки.

# 1 341
Някой има ли впечатление от английската забавачка 'Слънчевата къща' до Евангелската църква?

Ако е тази, на/до Антим I, моя приятелка работи там. Слушала съм я как разказва как и с какви игри забавляват децата. Харесва ми  Peace Грипучките са малки и постоянно се измислят нови игри, децата са ангажирани от учителката, а не се занимават сами, а госпожата само да ги наблюдава. Ако те интересува друго, мога да я попитам и да ти дам връзка с нея.

# 1 342
Те имат и някакви часове религия, мисля? Една бегла позната споменаваше, но не се заслушах. Иначе беше доволна.

# 1 343
Момичета, а знаете ли нещо за детски ясли номер 1? Благодаря предварително Simple Smile

# 1 344
Момичета, а знаете ли нещо за детски ясли номер 1? Благодаря предварително Simple Smile
Впечатленията ми са от разговор когато исках да записвам детето - правиха се на много важни и как нямали свободни места (минимум половин година щях да чакам и без това) - бла бла - другите 2 ясли в Кършиака ми потвърдиха място и аз даже имах възможност да избирам  Peace

# 1 345
Впечатленията ми са с 5-годишна давност, но от ясла 1 аз не бях доволна. Дотолкова, че реших второто, живот и здраве, на ясла да не записвам. Благодаря съм за такова 'гледане', честно казано.

# 1 346
Мами,имам въпрос.За набор 2008 кога ще приемат документи в градините?Малкият е роден ноември,ако има значение.Мога ли да подам сега документи(дано не съм закъсняла Confused) или има определени срокове?Не съм наясно изобщо,всяка информация ще ми е полезна EmbarassedИнтересуват ме градините в Кючук Париж.Мисля да мина през всичките в квартала,но ако имате наблюдения от коя сте доволни,споделете.
П.С. Не съм разглеждала темата назад,сигурно на въпросите ми е отговорено Embarassed

# 1 347
Повечето приемат молби от около година, тази седмица излязоха класиранията за набор 2007... Албена ще приемат от 1 октомври, ако говориш за Кичука.

# 1 348
Ами синът ми не е бил роден преди 2 год. Simple SmileЯсно ми е,че съм се забавила.По-добре да не се мотам повече Confused

# 1 349
Ами синът ми не е бил роден преди 2 год. Simple SmileПитам за 2008,не 2007.
Разбрах, поправих се  Embarassed и моят е 2008  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт