Детски градини в Пловдив?

• 198 357
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Благодаря!  Hug Аз също засега съм доволна, особено от Зехтинска - много мила и добра учителка. Искрова също изглежда добра, но Ясен харесва повече Зехтинска Laughing.

(И честито за линийката!) Hug

# 541
  • Пловдив
Някой да е чувал, че молбите за детски градини се подават от 01.09.  newsm78
Вчера една мама ми каза, че в ДГ "Осми март" вече били запълнени групите и молби се приемали от горепосочената дата  #Crazy
А аз бях прочела, че в годината, в която се навършват 3 г. се подават молбите  Cry

А някой може ли да ми даде линк или файл с празна молба за ДГ, имало бланки  Praynig Praynig Praynig

# 542
  • Пловдив
За "8 март"  е  така - по решение на директорката предполагам, но съм сигурна.
За другите градини трябва да попиташ на место.

Аз молбата си я съчиних: 
                                                                   До директора
                                                                   на ЦДГ .................
                               МОЛБА
                        от ............
                       живуща .......................

Г-жо Директор,
Моля детето ми  /трите имена и ЕГН/ да бъде прието в поверената от вас ДГ.....за учебната 2009/2010 година.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.

дата :................                                                         С уважение: ....................

# 543
  • Пловдив
Мерси, Джони  Hug  bouquet

# 544
  • Пловдив
змейковица, за Каменица и Малкия принц (тези ме интересуват) потвърдиха, че догодина от януари се подават молби за 2009-2010 г. Но явно има градини, в които не е точно така. Thinking

# 545
  • София / Пловдив
...
А някой може ли да ми даде линк или файл с празна молба за ДГ, имало бланки  Praynig Praynig Praynig

Като подавах преди години, в едната градина писах молба свободен текст, а в другата ми дадоха тяхна бланка.
Най - добре да питаш директно в градините, които те интересуват.
Но и аз знам, че записването вече става от януари на календарната година, в която детето ще тръгне на градина.

# 546

Но и аз знам, че записването вече става от януари на календарната година, в която детето ще тръгне на градина.

Не във всички градини обаче е така. Доста ДГ приемат молби и по-рано. А съм подала в досега в три ДГ за приема Септември 2009. Така че е хубаво да се провери в конкретната ДГ как приемат молби.

# 547
  • Пловдив
Искам да попитам имам ли мама на детенце което септември месец е тръгнала в ДГ"Осми март". Дъщеря ми е ноемврийче и ще я пускаме там от другия месец, искам да задам някои общи въпроси на лични.   bouquet

# 548
  • Пловдив
Линка, моят син е там , но втора група. Със сигурност знам две майки, чиито деца са първа група - Вилиана и Ваня:) - нямам време да им търся профилите - потърси ги сама на ЛС - мисля, че няма да ти откажат инфо  Peace

# 549
Някой има ли каквото и да е инфо за новостроящата се ДГ зад испанските къщи в Тракия? За въпросната ДГ събираха молби в отдел Деловодство на район Тракия, подадохме още през м.май молба там(навършваме 3 год през юни 2009),но ме интересува ще има ли някакво класиране,трябва ли да се даде някакво потвърждение на молбата? Подочух от една мама, че там всъщност щели да местят блоковата градина "Червената шапчица", която се намира в блок 50(зад пощата) и реално свободните места щели да бъдат много малко, но дали е така....?
Мерси предварително!

# 550
  • Някъде в Европа...
Някой има ли каквото и да е инфо за новостроящата се ДГ зад испанските къщи в Тракия? За въпросната ДГ събираха молби в отдел Деловодство на район Тракия, подадохме още през м.май молба там(навършваме 3 год през юни 2009),но ме интересува ще има ли някакво класиране,трябва ли да се даде някакво потвърждение на молбата? Подочух от една мама, че там всъщност щели да местят блоковата градина "Червената шапчица", която се намира в блок 50(зад пощата) и реално свободните места щели да бъдат много малко, но дали е така....?
Мерси предварително!

И аз подадох молба в община Тракия лятото. Наскоро ходих да говоря с директорката на Червена шапчица дали трябва и при тях да подам януари. Тя не можа нищо да ми отговори - не се знаело дали щели да се зачитат молбите от общината, имало спор с Инспектората, да съм питала пак, имало време... ей такива отговори....Много дръпната ми се стори. В крайна сметка така и не разбрах какво трябва да се направи.
Иначе да - в новата сграда отива ДГ 'Червената шапчица"

# 551
Здравейте , хубави мами!!! Подала съм документи в 3 градини.  Големи надежди имам за "Светлина" в К.Париж. От скоро живеем в този квартал и не съм наясно коя градина е най-добрата. Посъветвайте ме!!!

# 552
Мерси предварително!

И аз подадох молба в община Тракия лятото. Наскоро ходих да говоря с директорката на Червена шапчица дали трябва и при тях да подам януари. Тя не можа нищо да ми отговори - не се знаело дали щели да се зачитат молбите от общината, имало спор с Инспектората, да съм питала пак, имало време... ей такива отговори....Много дръпната ми се стори. В крайна сметка така и не разбрах какво трябва да се направи.
Иначе да - в новата сграда отива ДГ 'Червената шапчица"

Е как така не можа да ти отговори?Защо тогава събираха молби в общината?Хм,както и да е,аз ще гледам да мина през директ. тия дни и ще пиша какво е станало,ако и на мен ми каже същото,ще взема да звънна във въпросния Инспекторат.Ти имаш ли друг вариант за градинка?А имаш ли представа дали за всички тракийски градини се отнася изискването да се подават молбите в началото на януари?

# 553
  • Пловдив
Здравейте , хубави мами!!! Подала съм документи в 3 градини.  Големи надежди имам за "Светлина" в К.Париж. От скоро живеем в този квартал и не съм наясно коя градина е най-добрата. Посъветвайте ме!!!

Сега строят нова до училище "Яне Сандански". Вероятно ще я отворят някъде към февруари. Много хубава става поне на външен вид. Може и там да подадеш, ако ти е близко.

# 554
  • Пловдив

Сега строят нова до училище "Яне Сандански". Вероятно ще я отворят някъде към февруари. Много хубава става поне на външен вид. Може и там да подадеш, ако ти е близко.
Тази нова градина отново ще е за да се премести настояща блокова, която е в близост. Не се сещам за името й  Blush
Мисълта ми е, че не се знае колко нови свободни места /и дали изобщо/ ще има .

Общи условия

Активация на акаунт