Детски градини в Пловдив?

• 202 441
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 630
А отзиви за "Десислава" в Тракия?

От септември 2008 сме там...засега съм доволна, при това доста, Peace

Но за мен по-важното винаги са били учителките, базата и чак след това "реномето" и "имиджа" на градината......

# 631
Момичета, а знаете ли нещо за детски чсли номер 35 в Кючука? Благодаря предварително
Синът ми беше там. В 1-ва група една от сестрите крещи истерично на децата. Иначе другите са ок.
Можеш ли да ми кажеш името и ooooh!

# 632
  • Basel
А отзиви за "Десислава" в Тракия?

От септември 2008 сме там...засега съм доволна, при това доста, Peace

Но за мен по-важното винаги са били учителките, базата и чак след това "реномето" и "имиджа" на градината......
А в коя група сте?Защото аз също съм на мнение,че най-важното са учителките и базата.

# 633
В първа, което значе, че нашите учителки ще с азаети за твоето дете  Mr. Green, шегувам се......и не искам да се заяждам, просто ме бута отвътре.... Peace

# 634
  • Basel
В първа, което значе, че нашите учителки ще с азаети за твоето дете  Mr. Green, шегувам се......и не искам да се заяждам, просто ме бута отвътре.... Peace
Ако ни приемат,дано и ние да попаднем на добри учителки newsm17

# 635
yellow_daffodil  номера ни е 43.

# 636
  • Basel
Момичета дайте отзиви за ДГ"Кремена" в Тракия Praynig

# 637
Момичета дайте отзиви за ДГ"Кремена" в Тракия Praynig
Десислава е по добра като навици и дисциплина на децата. имат си доста правила и излизат доста подготвени за училището от градината а Кремена и тя ще е с доста добри госпожи тази година но не е на нивото на Десислава в обучението!

# 638
  • Basel
Благодаря много за бързия отговор  bouquetДано да ни приемат в" Десислава",макар че за всеки случай подадох молба и в "Кремена".

# 639
  • Пловдив
На мен също ми казаха,че няма значение под кой номер е прието детето, защото се взимали под внимание определени критерии,които осигуряват предимство -  самотни майки, работещи родители, дали е в района на постоянния адрес и т.н.
Имаше ги изброени в молбата, която подавахме! Peace

П.С. Момичета, търся инфо за Снежанка, защото се чудя дали да не подам молба и там! newsm78

# 640
Аз имам подадена молба в ДГ "Чайка" от миналата година за приема този септември. Нали не е необходимо да ходя пак? newsm78

# 641
Аз имам подадена молба в ДГ "Чайка" от миналата година за приема този септември. Нали не е необходимо да ходя пак? newsm78

Не,не е необходимо......ние ,нали сме на същото положение и понеже проверявах няколко пъти-няма нужда.

# 642
  • Пловдив

Не,не е необходимо......ние ,нали сме на същото положение и понеже проверявах няколко пъти-няма нужда.

Даже, ако детето е прието, ще ви се обадят месец май да ви кажат.  Simple Smile

# 643
Благодаря за отговорите. Макар че не се надявам много за там, защото молбата ми е с номер 44.
Надявам се да приемат Тони в ДГ 'Радост" че е най-близо до нас. Praynig

# 644
детето ми е в Радост  и съм много доволна. Учителките са много добри и лелките също, не само тези в нашата група, защото като го давам на смесени пак е доволен и не се оплаква. Много добре  ги гледат децата, въобще надминаха очакванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт