НОЕМВРИйските ни слънчица, ще са най-красиви на света!

• 10 679
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оф, за кошмарите ... и преди имах развинтено въображение, ама съвсем се отвинти, мъжът ми чак се изненадва на сценариите ала Хичкок. А иначе и еротични сънища си имам и то без да сме спирали секса  newsm78 абе хормони

# 121
  • София
Розичка,затова на теб ти идват на ум тройки  Grinning. Аз вчера споделих с таткото идеята и той ме изгледа като ударен с мокър парцал  Stuck Out Tongue. Мисля, че си го представи нагледно..... страшна работа са татковците, много лесно се стряскат, мъжка му работа.
Само не разбрах с какви болки се будиш.

Така като разправяш за еротичните сънища се сещам за един приятел на мъжа ми. Разказва ни как забърсал страшна девойка на един купон, изпратил я до тях, качил се за кафе и всичко върви по ред, 1 път, втори, трети... човекът се уморил, но девойката не спира. Накрая той и казал  - лягаме да спим и до 8 сутринта няма да ме пипаш, събудил се от побутване - девойката до него - и той се възмутил какво пак иска, а тя кротко - 8 часът е  rotfImao

Момичета, аз исках да ви попитам нещо, допреди 2,3 седмици, страшно често ходех до тоалетна, да изпия 1 чаша сок и търча, през нощта се будех също. А от 3,4 дена изобщо нямам такова чувство, но започват да ме болят май бъбреците, горе долу на мястото на яйчниците но и отпред и отзад ??? Някой да е имал такъв проблем ?

Изчезвам, че ще ме уволнят преди да си намеря друга работа!

# 122
hahaha Май тая година още не си се заглеждала по боите в магазините  Joy те са поне 10 вида с кристали  Wink Peace

Хаха, хвана ме, наистина още не съм ходила по магазините, карам на стари спомени за боите Laughing Laughing

Розичка, няма да ти се смеем много за нормалното раждане без упойки, няма страшно Laughing
Аз родих първият път точно по този начин - единственото, което ми биха, беше един бусколизин, който не го и усетих, абсолютно нищо друго не са ми слагали. И сега имам намерение по същия начин да процедирам, а моите колежки щяха да припаднат като го чуха това нещо Joy
Честно казано много повече ме е страх от упойките, отколкто от раждането Laughing

Да ви се оплача, гърдите вече ме болят непоносимо. Най-лошото е, че започнаха да растат бурно и ужасно ме сърби кожата, независимо, че я мажа мощно с кремове. Явно пак ще постигам рекорди в размерите Laughing

# 123
Добро утро дами - леле колко сте изписали  Laughing
Розичка и аз постоянно сънувам мръсотии и се будя нощем  Embarassed и мен ми присвива - ама то нормално - при оргазъм мусколите на влагалището се съкращават - абе там нещо си правят и може да причинят болка - а колкото до либидото - ох УЖАСНО ми се прави секс - ама заради предишния мисед док ни забрани до края на третия месец  Cry......  но секса не е казано, че трябва да е стандартен newsm08
За токсоплазмозата - тези които развъждат котаци да не го мислят - най вероятно са го изкарали и имат имунитет -  а останалите, абе добре е да се пуснат изследвания - за всеки случай - мисля,че струва окоол 10-15лв.
Стриите са голям проблем - на мене ми излезнаха една две по циците - явно трябва да взема мерки
А колкото до упойките - имам много тегава алергия към опиати - като ме оперираха от апандисит щях да умра от алергичен шок - та май в моя случай ще си ме боли и толкоз Cry - но не си струва да рикувам да няправя някоя беля.
Хайде лек и слънчев ден от мен newsm51

# 124
Оооо не,за тройката идеята е на sophiepp   Laughing
Вале,болките са почтиии менструални и са като вълна за 15 секунди,но достатъчно да ме стреснат,значи бебо не ще още да правим секс ooooh!така го тълкувам аз,явно от прекалената възбуда насън Embarassedето защо се тревожа,че ако има същински секс съвсем ще ме боли #Crazy
Fairy радвам се много,че си родила така,сигурна съм,че като започна да споделям какво искам много ще ме сметнат за луда Blush
А за кошмарите четох че е в реда на нещата при бременните. Wink
Ох Den4o аз и при нестандартен секс пак ще се възбудя и пак ще ги усетя тия спазми Embarassedне рискувам,стискам краката и newsm78

# 125
  • София
А за кошмарите четох че е в реда на нещата при бременните. Wink

И аз тази нощ сънувах страхотни простотии......сутринта се събудих стресната....направо не е истина ooooh!

За секса.....к'во беше т'ва? newsm78 Аз откакто видях двете чертички- вече е мисията невъзможна. Страх ме е Crossing Arms Не съм питала док, другата седмица ще я питам за мнението й в тази насока, но след миналогодишния мисед и мен ме е страх. Последния път, 2 дена преди теста след това изпитвах лека болка в матката и усетих, че нещата са станали. Затова сега се въздържам

# 126
Какво ще правя незная отново мисля за тестена закуска - козуначе или баничка Embarassedдруго не ми се помирисва,дори любимата ми риба ми е  Sick
Момичета като говорите така се замислих,кога мога да съм сигурна ,че съм прескочила опасността от мисед? SadВ коя седмица мога да въздъхна?

# 127
аз нещо не схващам
 newsm78
кухо яйце и мисед едно и също ли е
според мен да, нали мисед в превод на български значи липсващ  newsm78

# 128
  • Плевен
Много ви се радвам момичета,като се сетя 4е допреди няколко месеца пишех в ноемврийската тема.
Успешно бременеене момичета и ноември всяка да гушне своето най-голямо съкровище.
Аз ще си позволя да отговоря на Розичка,опасноста е най-голяма до 12 г.с,но недей си мисли такива неща,щом досега всичко е наред значи и така ще бъде,гони бързо черните мисли  Hug
Надявам се да нямате нищо против да ви шпионирам  Laughing отвреме навреме.

# 129
И според мен миседа и кухото яйце са едно и също нещо и щом се види, че има сърдечна дейност и плод, значи няма опасност от това нещо.

# 130
  • София
Розичка, казано е- първите три месеца са най-опасни. Стискам палци и се моля силно  Praynig всяка от нас да ги премине успешно, както и последващите, до края и Ноември, живот и здраве всички да гушкаме по едно здраво и сладко пухкаво бебоки! Praynig Praynig Praynig Hug
Въпреки, че цялата бременност е едно изпитание, трябва да мислим положително и да прогоним всякакви черни мисли! Hug Като гледам как смело го пиша, а на мен самата често ми минават какви ли не мисли.....Но се моля всичко да е наред. Аз сега съм в 7г.с +6 дни, миналата година миседа ми беше в 6 г.с, знам, че седмицата в която нещо преди това е станало е много рискова, защото матката имала памет, та засега я минах тази седмица, дано до края нещата да вървят и се развиват добре! Praynig Praynig Praynig

Янорен, мисед е когато е имало ембрион, но поради някаква причина е загубен (спрял да се развива, няма сърд. дейност, друи...) , а кухо яйце е когато има плодно сакче, но няма ембрион.

За храните- аз нямам апетит, но гледам да предъвквам по нещичко, старая се да е нещо полезно. Преди не можех без сладко и шоколадово, сега към соленото ме влече и към плодовите сокове.....И ми е все едно апатично....

Днес гърдите много ме болят, имам чувството, че растат, защото сутиена ме стяга и ако не бях в офиса, с удоволствие бих го свалила, ама .......ще търпя

# 131
А според мен кухо яйце е липса на ембрион,а мисед е пропуснат аборт т.е. бебето е без сърдечен пулс,но по незнайни причини не се изхвърля от матката........ Cry
Краси благодаря за хубавите думи! Hug

# 132
Да, прави сте, че има разлика, ето две статии

Мисед
Кухо яйце

# 133
Мишле и аз стискам палци за всички Praynig
и да ти кажа и на мен ми е доста апатично от време навреме .......

# 134
Розичка  и аз съм предразположена към стрии. Бях с 10 кг отгоре, но успях да ги сваля с Аткинсовата диета, оправи ми се метаболизма и съм 57 кг/175. Сега съм решила да използвам всякакви мазила - масла, готови продукти и натурални мазила, ако не стига ще искам от комшията  Joy
Всички горе главите  sohappy

Общи условия

Активация на акаунт