Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 751
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
бреее Уиш-о ти много зла си станала само чакаш май с кой да се ръбнеш да не обърка темите  Crossing Arms

Вие пък. Човек да не се изрази директно и без заобикалки. Веднага се смята за заяждане.  Grinning

# 121
  • Burgas, Bulgaria
ти май не ме разбра

# 122

Simple Smile Едва ли...

# 123
бреее Уиш-о ти много зла си станала само чакаш май с кой да се ръбнеш да не обърка темите  Crossing Arms
зла,лоша,пък проклета....колкото искаш, Laughing Hug ама и аз ставам такава , особено днес като си стоя по цял ден вкъщи. Кой прогони хубавото време? Sad

# 124
Кой прогони хубавото време? Sad

Аз !
1. Извадих си всички летни дрехи.
2. Имам да уча за изпити и не мога да се радвам на времето,тааа...  Whistling

# 125
Момичета ,помощ.Вече незнам какво да правя. #CrazyТия пъпки ще ме уморят .Иде ми да си изчовъркам лицето да не го виждам .Трябва ми дерматолог ,добър .Дайте повече инфо ако някой нещо знае.Направо съм в шах вече.Какво ли не ползвах и ефекта нулев.Кожата ми е мазна и една след друга ме изненадват.То маски ,мазила,кремове,лосиони ,всичко съм пробвала.И пак е същото.Подкожни и ужасно болят.Моля ви много! Praynig Praynig Praynig

# 126
  • На морето!
А бе, Уиш, да ти кажа до сега Монката е ходил на 2-3 рожденни дни, на последният на Иво супер мн се забавлява и после спинка следобед 2 часа (което си е рекорд за него), въпреки че още няма годинка, че още не ходи самостоятелен пак му беше весело.Водихме се за ръчичка, гонеше ходещите деца, разменяха си играчки...абе малък купон за бебоците и не е стоял през цялото време в ръцете ми, докато беше буден при татко си, после в количката, както всеки ден като сме навън с децата.Или сме свикнали, или не сме от нервните, но според мен детски рожден ден само с баби е горе-долу като 8ми март с мъжа си вкъщи и Мони не е по-развит от дечицата на неговата възраст, но определено разбира кога има деца около него и им се радва страшно много, пък и РД-то си е негово, поканени са неговите приятели с които е всеки ден и които познава, с които си играе... мое мнение е, не ангажирам никого с него, но именно за детски рд-та има клубове като СМарти парти, където на дечицата им е весело, на майките по-спокойно, а на "домакинята" мързеливо- няма да чисти, мие чинии и готви, а ще може да отдели цялото внимание на рожденника, който е най-важен все пак. Wink

# 127
 Аз вече съм силно обезпокоена какъв РД ще правим на малкия като той няма приятелчета на неговата възраст с които да го събирам да играят. newsm78

# 128
Еми някой роднински дечица нямате ли? Или баткото да покани някои деца... или...покани целия форум майките и децата, на хижа в планината, ол инклузив  Party 

# 129
  • България
... или...покани целия форум майките и децата, на хижа в планината, ол инклузив  Party 
Peace много добра идея  Grinning

# 130
  • Burgas, Bulgaria
ще дойта та и хана ще взема

# 131
туй па само ходене и пиене в главата му  Joy

# 132
  • Burgas, Bulgaria
кой бееее  newsm78

# 133
Ти кой :>

# 134
  • Burgas, Bulgaria
ти що така ми говориш МА аааа слушай думи от свои хора не те е срам-сега няма да мога да спя заради тебе

Общи условия

Активация на акаунт