Ти па де видя да ръбам ...?
Рени, ти не ме разбра!
Аз говорех за моето дете и за мен. На МЕН ми е по-удобно така. За МЕН това е най-доброто решение. Всеки решава сам как да отбележи семейния празник.

А аз мога да доставя радост на детето си по хиляди начини...
Изпада в див възторг от боклукчийската кола. В този момент никой не е в състояние да го отвлече от вълшебния миг на съзерцание, радост, въхищение ....
Вчера Пламен имаше малък бебешки купон с една капачка от буркан...
Страхотно се забвлява с баща си и с връвките на анцунга му!
И сега кулминацията на поста ми!
О днес нататък, най-тържествено обещавам, да не изразявам мнение различно то вашето. Да отогварям само със "страхотно', "браво", "и аз така мисля", "точно така" ....

Надявам се, най-после, да спрете да ми казвате, че съм злобна, провокативна, а днес и хаплива ...
Тъкмо днес споменах на Радост, че чакам поредния епитет, който да ме описва!
[/color][/tt]

. Пробвах спирт и ацетон и се изчерпах.Да търкам ли с нещо или има по-интелигентен начин
Иначе какви обещания правиш, я стига, че чак и по мн спешъл начин си го написала, ти си казвай какво мислиш, аз си казвам, бе въобще тук всички сме доста откровени и слава Богу де, иначе щеше да е поредната лигава тема където всеки пост има поне едно емотиконче със сърца и целувки и всяко обръщение започва с "миличка" 
и да допълниш колекцията от епитети (м-у другото провокативна бих го приела за комплимент, по-добре е от безлична)
И след това да пиша ЛС!
Ние к'во да умираме от скука ли?