Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 745
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
То оставаше някой да е винаги съгласен с мението ми ...
Щях да се поболея. ooooh!
Та то аз самата утре няма да съм съгласна с мението си .... Crazy

Айде лека от мен! bowuu

# 151
Спор няма. По-вкусни са от на Розата.

Подкрепям! (ей ся те раболях Mr. Green)
Аз поръчвам от Розата. Те децата толкова и ядат. Докато стигнем до тортата вече са се наяли и напили Mr. Green
-----------------------------------------
Все пак съм запомнила, че имаше  някаква врътка м/у ютията и восъка Sunglasses

# 152

Та то аз самата утре няма да съм съгласна с мението си .... Crazy

hahaha

# 153
бреее Уиш-о ти много зла си станала само чакаш май с кой да се ръбнеш да не обърка темите  Crossing Arms
Кой прогони хубавото време? Sad

Аз !
1. Извадих си всички летни дрехи.
2. Имам да уча за изпити и не мога да се радвам на времето,тааа...  Whistling

Не само ти учиш за изпити,  Wink явно и моя милост е допринесла за времето. Но днес обещавам нищо няма да погледна,пък дано слънчицето цял ден да пече. Praynig

И стига сте се впрягали, Hug важно е всеки да каже, каквото му е на сърце , защо да не и някой спор да се разрази,пък да стане и интересно в темата!? Peace

Хайде лек и приятен ден на всички! Laughing

# 154
Само някой да е посмял да си измие прозорците днес ... Naughty

# 155
Wish-че от Галин го познавам Тошко, и снощи си мислех че ти пиша на лични а аз съм го пльоснала тука  ooooh!

# 156
Ааааааааа...
То твоя мъж и моя братовчед май цял Бургас познават!  hahaha

Карай ...
Ние тука сме е дно голямо село. Дали на лични или тука все тая.
Занем си всичко вече - деца, мъже, къщи, кой кога пере, кога чисти, на кой пъпка му излязла, на кой му дошло, кой кога секс правил ... Wink

# 157
е чак цял Бургас не, ама чатърите от едно време си се знаем :>

# 158
Здравейте, имам нужда от помощта ви. Търся платен паркинг или място където мога да си оставя колата за 4-5 дни. Ще пътувам до Турция и ще се качвам от Бургас. Мястото ако може да е близо до хотел Мираж-Мак Доналдс защото най вероятно там ще се кача или на Лукоил на варненският път. Абе приемам насоки всякакви , ако може и с телефон да питам как стоят нещата.Благодаря ви предварително  bouquet

# 159
  • Бургас
Здравейте!
Абе някой днес не беше ли рожденник?  newsm78Доста хора бяхме от отбора на овнетата.

# 160
Платен паркинг има на колодрума срещу космос. Винаги има места там.

# 161
Здравейте Мами от Бургас,     bouquet
то и аз съм от Бургас, ама май за постоянно вече във Виена.

Обръщам се към вас с една голяма молба
Планирам след почти две годишно отсъствие от родния ми град отново да дойда, но с моя малък 9 месечен син, който е многооо злояд, а и от рождението си не искаше да пие мляко и го хранех само спящ. Та реших се да дойда лятото /юли/ защото има чартърни полети от Виена до Бургас директно и да видя родители и близки, да посетя зъболекар, да си издам нов паспорт....един куп задачки имам. НО - ме спират няколко проблема, за които само вие може да ми помогнете
1- трябва да си осигуря столче за хранене на бебчо, високо, с плот отпред, под наем естественно, че е свикнал да яде само в такова и само като е залисан с много играчки, иначе не иска да яде - ако знаете или ако можете да ми помогнете ще съм ви особенно благодарна
2 - от къде мога да закупя в Бургас оригинални пюрета на ХИпп, не говоря за тези с български надпис, а на немски, защото разбрах от други майки, че има разлика във вкуса, а моя злоядко яде само този сорт.
3 -  памперси, от къде се купуват, разбрах, че са на бройка ????ама от кои магазини /за да мога да изпратя майка ми предварително да пазари
4 - къде има детска кухня в Лазур, /ще отседна в бл.17/ - да пробвам няколко дни, може и да му се ослади, и дали е възможно да го запиша само за 2-3 дни например???

Май много въпроси станаха, имам още, ама ме е срам, че нахълтвам така в темата Ви,
ще съм благодарна на всякакви съвети, че заради това наше неядене, не смея да предприема пътуване, ще дойда със страх, че и променя обстановка, климат...надявам се, да не му се отрази зле

Благодаря ви още веднъж, ще чакам вашите отговори   bouquet

# 162
  • На морето!
1- трябва да си осигуря столче за хранене на бебчо, високо, с плот отпред, под наем естественно, че е свикнал да яде само в такова и само като е залисан с много играчки, иначе не иска да яде
Не вярвам да намериш столче под наем.Можеш да си купиш 2ра употреба ако не ти се дават 150 лв за ново.
2 - от къде мога да закупя в Бургас оригинални пюрета на ХИпп, не говоря за тези с български надпис, а на немски, защото разбрах от други майки, че има разлика във вкуса, а моя злоядко яде само този сорт.
Навсякъде продават едни и същи, с БГ надпис, това е изискване на ЕС
3 -  памперси, от къде се купуват, разбрах, че са на бройка ????ама от кои магазини /за да мога да изпратя майка ми предварително да пазари
Памперси продават навсякъде и то не само на бройка, можеш да пратиш майка си в който и да е хранителен магазин- Пикадили, Билла, Сара... или аптека и ще ти купи, само й кажи какво марка, за колко кг и какъв пакет- естествено тук не е Камбоджа и продават памперсите в пакети, а не на килограм  Peace
4 - къде има детска кухня в Лазур, /ще отседна в бл.17/ - да пробвам няколко дни, може и да му се ослади, и дали е възможно да го запиша само за 2-3 дни например???
Къде точно се намира кухнята не мога да ти кажа, но за да вземеш храна от там не е задължително да се записваш, просто отиваш 2 дни по-рано и си купуваш купони, и ги заверяваш.Кухнята се харесва на почти всички деца, дано и твоето я хареса.
Задавай и другите въпроси, не се притеснявай  Wink

# 163
  • Burgas, Bulgaria
поръчах от Захаро торта и какво ми беше изненадата-50 парчета може и да не ми направят.Платих я но утре ще ида та да ми кажат и ако не стане ще взема две то за какво ли са ми ама.......
иии кви чипици си взих 12-15 санта ток с лека подметка от Кики -Рики много са шаврантийски  Joy

# 164
иии кви чипици си взих 12-15 санта ток с лека подметка от Кики -Рики много са шаврантийски   Joy
12 или 15 санта е тока  #Crazy ако са и ботушки до над коляното -ясно  Stop   Joy боцни една снимка да ги видим

Общи условия

Активация на акаунт