Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 715
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas, Bulgaria
ооо ти говориш за мераците на хан-а  Joy
снимка-после утре

# 166
          Мамче честито ти кокили  Joy със здраве да си ги носиш
         Аз съм в София времето е повече от чудно смятам да си го взимам към Бургас  Laughing

# 167
Душа от къде викаш са обущата?И аз си търся ама по-ниско,щото на тая сватба хора яко ще друсам!

# 168
  • Burgas, Bulgaria
 Embarassed оф аз друсането го забравих щот и ние юни сме на сватба
от Кики-Рики има доста интересни неща е пак от вкуса зависи

# 169
Благодаря ти за отговорите Райна,  bouquet

а къде има магазин за втора  употреба на детски неща /за столчето става въпрос/ - родителите ми са пенсионери и незнаят нищичко,...а аз още по-малко, вече дълги години съм в чужбина и незнам къде какво има в Бургас

... Thinking явно пюретата и кашите ще трябва да си ги помъкна от тук

ако се сетя още въпроси ще ви питам, сега не ми идват наум, но сигурно ще възникнат още
лека вечер и спокойни бургаски вечери

# 170
Мимка,къде го това Кики-рики бре,нещо не се сещам newsm78

# 171
  • Бургас
Благодаря ти за отговорите Райна,  bouquet

а къде има магазин за втора  употреба на детски неща /за столчето става въпрос/ - родителите ми са пенсионери и незнаят нищичко,...а аз още по-малко, вече дълги години съм в чужбина и незнам къде какво има в Бургас

... Thinking явно пюретата и кашите ще трябва да си ги помъкна от тук

ако се сетя още въпроси ще ви питам, сега не ми идват наум, но сигурно ще възникнат още
лека вечер и спокойни бургаски вечери

Това е един оказион: http://okazion.multiply.com/
Ако не намериш столче, мога да ти услужа. Само, че е купувано преди 5 години и ако бебето ти е свикнало на по-луксозно, може и да не го хареса.

Колкото до пюретата, Хип е достатъчно разпространена марка и у нашенско. Разбирай, почти навсякъде има пюрета и каши, даже с разните му биодобавки. 

Ако имаш още въпроси, питай.  Peace

# 172
Момичета, извинявам се, че скоро не съм ви чела и не съм ви писала  Embarassed

Искам да пусна едно съобщение /моля да ме извините/

Бургаските майки и Движение на българските майки организират за първи път
Благотворителен Великденски Базар в Бургас
Идеята всъщност е да се съберат средства, с които да подпомогнем домовете, като закупим неща от първа необходимост за децата, настанени в
- ДОВДЛРГ - Дом “Щурче” за деца от 3 до 7 год.  в гр.Средец,
- Социално-учебно професионалния център за деца от 14 до 20 г. с лека степен на умствена изостаналост в село Бата,
- Помощното училище “Отец Паисий” в гр.Бургас.
Ще бъдат изложени за продажба оригинални великденски сувенири и украса, изработени предимно от деца от тези домове и от доброволци и приятели на фондацията, съпричастни на каузата.
Базарът ще бъде открит от Кмета г-н Николов в 11.00ч. на 18.04.2008г. на площад “Тройката”.
Поканени са представители на бизнеса и медии.
Благотворителните щандове ще работят от 10.00ч. до 19.00ч.  на 18, 19 и 20 април.

Заповядайте  Hug Бъдете наши гости. Дарете една усмивка 
Искам да изкажа благодарности на всички които твориха от сърце и на всички, които ни подкрепят  Heart Eyes

# 173
  • Бургас
За Clementina

*детската кухня за Лазур е зад блока "Народен юмрук"или т.н червен блок на гърба на едно заведение,ако не се лъжа се казва "Каруцата" или нещо подобно.Намира се от към страната на Механотехникума.

За памперси - навсякъде има - по хранителни магазини ,по аптеки,детски магазини ,а в Лазур има склад за памперси зад Крастаницата на ул.Поп Грую.

# 174
Добро утроооооо ....

Ще вали ли днес?
Вчера Пламен видя морето отблизо.
И морето го видя! Simple Smile
И се пипнаха даже!

# 175
  • Бургас
И как е на пипане морето  Whistling

food002 Айде отчупете си питка, че Ивчо сладкишчо бърза  Laughing   tiptoe

# 176
Чупим, чупим и почвам да бягам! Щом като вече много бързате..... Grinning

Момичета направо ви завиждам на които сте в центъра че можете да отскокнете да видите базара! А аз чак довечера.... Confused

Хайде весел ден ви желая!

# 177
Благодаря за координатите на детската кухня  Фреш Гале     bouquet  зная къде е това, и памперсите също, много ти благодаря
Бисера -  благодаря за офертата, ще ти пиша после като ми остане време на лични. А сайта, който ми пращаш оказиона - не ми се отваря на кирилица - има ли някакъв телефон, където да звънна

И последен въпрос , че бебчо вече реве - каква вода използвате за млякото, коя е подходяща за бебета - девин, хисар???? - пише ли отзад на етикетите, че е подходяща за бебета ???

Благодаря, и приятен ден

# 178
  • България
Браво на Ивчо  smile3501
Леко и безаварийно  Wink

# 179
Изворната вода на Девин я дават подходяща за бебета,но има и вода на ХИП,която продават в Пикадили и в магазин Тема-аз там съм виждала,но има и на други места!
Браво на Ивчо,и аз си чупнах от питката!

Общи условия

Активация на акаунт