Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 751
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
бреее Уиш-о ти много зла си станала само чакаш май с кой да се ръбнеш да не обърка темите  Crossing Arms

Ти па де видя да ръбам ...? Simple Smile Twisted Evil

Рени, ти не ме разбра!
Аз говорех за моето дете и за мен. На МЕН ми е по-удобно така. За МЕН това е най-доброто решение. Всеки решава сам как да отбележи семейния празник. Simple Smile
А аз мога да доставя радост на детето си по хиляди начини...
Изпада в див възторг от боклукчийската кола. В този момент никой не е в състояние да го отвлече от вълшебния миг на съзерцание, радост, въхищение ....
Вчера Пламен имаше малък бебешки купон с една капачка от буркан...
Страхотно се забвлява с баща си и с връвките на анцунга му!

И сега кулминацията на поста ми!
О днес нататък, най-тържествено обещавам, да не изразявам мнение различно то вашето. Да отогварям само със "страхотно', "браво", "и аз така мисля", "точно така" ....   Twisted Evil Outta Joint
Надявам се, най-после, да спрете да ми казвате, че съм злобна, провокативна, а днес и хаплива ...

Тъкмо днес споменах на Радост, че чакам поредния епитет, който да ме описва! Simple Smile[/color][/tt]

# 136
  • Burgas, Bulgaria
еее айде стига де  ooooh!

# 137
  • Бургас
Я малко да ви разсея с нещо по-творческо  Wink

Кажете как да си изчистя ютията  от залепеното яке на малкия  newsm78. Пробвах спирт и ацетон и се изчерпах.Да търкам ли с нещо или има по-интелигентен начин  Rolling Eyes

# 138
е търкането няма ли да я увреди? Я пробвай с Циф, нали е метална едва ли ще и стане нещо

# 139
Загрей я максимално и търкай върху влажна кърпа....
Макар, че моята ютия постепенно се изчисти от нагара....Търках, търках и то остана малко. Оня ден поглеждам - чиста!

# 140
Имаше някакъв трик с восък, но не помня Embarassed Питай някоя баба, дори и те помнят по-дълго от мен.

# 141
Имаше някакъв трик с восък, но не помня Embarassed Питай някоя баба, дори и те помнят по-дълго от мен.

Восък се чисти с ютия!
За обратното не съм чувала! Simple Smile

Ама аз не съм баба все пак! Simple Smile

# 142
ей гледам снимките на пламен на година, Тошко тоя образ ко прай нареден и той там:>

# 143
  • Burgas, Bulgaria
оле Уиш-о съскаща женооо-това е тортата за нас от къде бе душа от Захаро ли че утре ще ходя пък моя дивак само кучета люби  за това исках куче торта

# 144
  • На морето!
Не съм Уиш, ама да кажа че е от Роза.
Да бе,Уиш разбрала съм те, ама и аз бързам да си кажа как е при моето гардже- да го похваля какъв ми е купонджия JoyИначе какви обещания правиш, я стига, че чак и по мн спешъл начин си го написала, ти си казвай какво мислиш, аз си казвам, бе въобще тук всички сме доста откровени и слава Богу де, иначе щеше да е поредната лигава тема където всеки пост има поне едно емотиконче със сърца и целувки и всяко обръщение започва с "миличка"  Sick
Я разкажи сега за твоя опит с тортите на Захаро да всееш още малко смут  hahaha и да допълниш колекцията от епитети (м-у другото провокативна бих го приела за комплимент, по-добре е от безлична)

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 22:34 от Райна

# 145
ей гледам снимките на пламен на година, Тошко тоя образ ко прай нареден и той там:>

Гушка ми детето. Не виждаш ли? Simple Smile
От къде го познаваш хаменцето?
Братовчед ми е.... Simple Smile

оле Уиш-о съскаща женооо-това е тортата за нас от къде бе душа от Захаро ли че утре ще ходя пък моя дивак само кучета люби  за това исках куче торта

От Розата е тортата.
На Захарото според МЕН, повтарям според МЕН и МОЯ вкус са грозни!
Някой да не се разсърди сега?
Че помня предния път като написах това пак наскачахте всички! Simple Smile

Или трябваше да кажа "оооо, това е отвратителната торта от Розата, много съжалявам, че не поръчах от разкошните торти на Захаро!" PartyИ след това да пиша ЛС! Wink[/color][/tt]

# 146
Ъ... Rolling Eyes
Докато се правех на остроумна Рени ме изпреварила ... Embarassed

# 147
  • Burgas, Bulgaria
а дали на Захаро няма да има такова нещо-това което е в сайта им не ме устройва  в смисъл куче няма има само едно ама то прилича на прасе.
н интерес на истината и на мен не ми харесват кой знае колко но ми казаха че са по-вкусни и като искаш може вътре да е шоколадова-пак за нас мислим но това е идеята Ники да вика-Бау а ние да се кефим колко Бау е вкусно

# 148
Спор няма. По-вкусни са от на Розата. Може да занесеш снимка и да ги питаш дали ще могат да направят същото...
На мен не ми се занимаваше и затова направо отидох в Роза и избрах!
Разходи се, разгледай пък си реши ...

# 149
И сега кулминацията на поста ми!
О днес нататък, най-тържествено обещавам, да не изразявам мнение различно то вашето. Да отогварям само със "страхотно', "браво", "и аз така мисля", "точно така" ....   Twisted Evil Outta Joint

Eee, ай стига де .  Stop Ние к'во да умираме от скука ли?  Crossing ArmsМен много ме кефят твоите постове, макар не винаги да съм съгласна с твоето мнение. В спора се ражда истината, както се казва. Ама аз не обичам да споря Mr. Green
Я малко да ви разсея с нещо по-творческо  Wink

Кажете как да си изчистя ютията  от залепеното яке на малкия  newsm78. Пробвах спирт и ацетон и се изчерпах.Да търкам ли с нещо или има по-интелигентен начин  Rolling Eyes
Може да се окаже , че аз съм бабека тука-  студената ютия се търка сразтвор от сода и оцет

Общи условия

Активация на акаунт