Кокичета, минзухари и всякакви цветя вече избуяха на канадска земя - 25

• 23 275
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Я да използвам случая да попитам: Откакто пристигнах в Канада броя на бенките ми по тялото ми се увеличи многократно, малки бенчици, но навсякъде. Също се появиха едни малки червени точици /като червени бенчици/. Предишният ми лекар каза, че нямало проблем, това си било нормално. Но аз се чудя има ли и други хора с този проблем, тук слънцето ли е различно, въздухът ли или само на мен Канада ми действа така. При вас има ли някакви странни неща, дето са се случили откакто сте тук?
Аз и косопад имах в началото като дойдох, но се уверих, че това е от сменяне на климата - и други майки дошли от Европа ми споделиха същия проблем. Но това с бенките, все ми се струва, че продължават да се появяват нови.... или ме гони параноята
Ето още един в групата. Никога не съм имала проблем с килограмите. По време на бременноста качих само 7 кг. В момента, в който спрях да кърмя, започнах да качвам килограми, които и до ден днешен не мога да сваля Cry. Ям съвсем малко. Мъжът ми  казва, че съм единственият човек на тази земя, който дебелее от въздух Joy.
И при мен се появиха доста лунички по лицето #Cussing out. В България нямах нито една. Понякога ми избиват и някакви ситни пъпчици. А аз през целия си живот никога не съм имала пъпки. Просто имах перфектна кожа.
Имах и зверски проблеми с косата. Според фризьорката причините са слънцето, високата влажност, водата, стреса и т.н. С една дума-не ми се говори.

# 136
  • Canada
Ех, страхотни сте момичета Hug
Много ви благодаря за честитките и пожеланията.
Говорим си с порасналата госпожица 2 дни преди рождения й ден:
"Знаеш ли какво ще правим утре Слава?
Тя -  Да! Тортааааа!
Аз - А след утре какъв ден е?
Тя - Рожден ден на Ава!
Аз - И ще имаш гости и подаръци...
Тя, гледайки ме много учудено - Ама и дядо Коледа ли ще идва?" Grinning

# 137
Снежи, честита рожденичка! Да е ти жива и здрава! Вашият разговор направо като виц звучи.  Joy

Ох, тези килограми. Миналото лято много трудно си намирах дрехи. Бях свалила всички килограми от бременността и всичко ми хлопаше, дори размер 0, обаче сега като качих малко след като спрях да кърмя 0-та ми пасва идеално и въпреки това не се чувствам комфортно в новата си фигурата.

mamamia, и аз имам много бенки по тялото. Добре, че поне на лицето са ме пощадили. Преди да дойда в Канада също ми излизаха от време на време, но сега забелязвам, че май почнаха някои от тях да растат на ширина. Ох, това май хич не е добре.  newsm78 А знаеш ли нещо повече за тия червени точки, защото и аз имам няколко, но не съм ходила на кожен лекар да питам това някакъв вид бемка ли е, какво е ...?  Thinking

# 138
Ей голяма сладурана е Слава Laughing
Момичета, и аз имам червени точки и майка ми има. Само че на мен започнаха да ми се появяват още преди да дойдем в Канада. Така че поне при мен е повече от ЕГН-то, отколкото от климата Laughing Но по принцип знам че бенки, точки и др. глупости наистина се увеличяват (като брой поне) с възрастта.
Ние след няколко дни заминаваме, а изобщо не съм започнала да се подготвям. След 6 години в Конада ми е малко трудно да си избера дрехи за май за Бг newsm78 Чудя се летните какъв процент да са Tired

# 139
Винаги съм си мислила че червените са разширени капилярчета, на мен са ми се появили две на корема..  newsm78

heureuse, аз бих заложила на летни дрехи и няколко якенца или жилетки. Там вече е доста топло.

Снежи, още се хиля на разсъжденията на Слава Joy Виктория и тя само да чуе за подаръци и решава че дядо Мраз е инволвд.

# 140
  • Canada
Разширените капиляри и червените бенки са две различни неща. Капилярите са резултат от бременностите. Аз съм "луда" на тема бенки и всяка година ходя на кожен лекар. Последния път обсъдихме и няколкото ми червени такива (приличат на бенки, но не са). Според лекарката докато са малко не са проблем, но станат ли повече, това говорело за проблем с черния дроб и тя каза, че веднага препоръчва изследвания. При мен бенките се активират по време на бременност и вече са наистина много.
heureuse, задължително си вземи и пролетни дрехи, защото и през лятото понякога захладнява доста. Весело изкарване!
Време за отчет:
Получих 10$ от Саня  Hug и наличната сума към момента е 186$.

# 141
Аз също знам че от възрастта се увеличават бенките, но май и от бременността. И аз страдам от повечко бенки сега, но странна работа тия които са ми от преди бременността са един вид (по-кафяви и по-малки на площ) а пък тия които са след или по време са по светли, почти с цвета на кожата ми и по-широки - приличат на налепи..  Shocked

Снежи ще ти пратя $ като се прибера в Канада след седмица. ЧРД на малкото и от мен. Да ти е все така остроумничко - кой не обича Дядо Мраз през лятото!!! Wink

# 142
Здравейте момичета,

и нашето семейство скоро ще идва към Канадските ширини. Имам естествено много въпроси Simple Smile, - но ще започна с въпрос за хомеопатията. Има ли хомеопати там където живеете и ходили ли сте при такива?
Ние след като малкия изкара няколко ангини, две ушни възпаления и изпи много антибиотици минахме на хомеопатия и нещата изглеждат много по-добре. Сега се чудя дали ще можем да продължим и в Канада.

# 143
Здравейте момичета,
и нашето семейство скоро ще идва към Канадските ширини. Имам естествено много въпроси Simple Smile, - но ще започна с въпрос за хомеопатията. Има ли хомеопати там където живеете и ходили ли сте при такива?
Ние след като малкия изкара няколко ангини, две ушни възпаления и изпи много антибиотици минахме на хомеопатия и нещата изглеждат много по-добре. Сега се чудя дали ще можем да продължим и в Канада.

Добре си ни дошла  Peace,
ще се наложи обаче да уточниш, за коя точно провинция се отнася питането ти, за Кебек (Монреал), знам че има момичета, които посещават хомеопати, така че ако това е вашата дестинация, съм сигурна, че ще се включат с адекватна информация.

# 144
все още се колебаем между Отава, Ванкувър и Калгари. Ще се радвам да науча всякаква информация, а аз ще търся и допълнително в нет-а естествено.

# 145
new mom, добре дошла и от мен. Ето какво намерих за Отава
http://www.ontariohomeopath.com/directory6.htm#OTTAWA

Някой може ли да ми даде някакви идеи за цените, струва ми се че не се покрива от OHIP.. Thinking

# 146
Честит 1-ви Рожден ден на Виктор!

denzul, да ти е жив и здрав рожденика!
Много да слуша, да ви радва, да расте в безгрижие и много щастие!

# 147
Честит Първи Рожден Ден на Виктор!
Много здраве, радост, късмет в живота и безброй детски игри му желая!

denzul,
Честит празник на цялото ви семейство!

# 148
дензъл, честит празник!!! Да ти е жив и здрав! Ама какво красиво име има, адаш е на сина ми!

Много весел ден и много здрава и щастлива година за порастналото момче!

# 149
Честит първи рожден ден на Виктор  Grinning: Да расте много здрав и щастлив Heart Eyes Дензълче, дано този ден винаги да е изпълнен с много радост и весел детски смях. Поздрави и на теб, като мама на голямо момче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт