Кокичета, минзухари и всякакви цветя вече избуяха на канадска земя - 25

• 23 276
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Pierrefonds, CA
Аз пък намерих доста сайтове на бг  писани по въпроса Laughing :

http://www.google.ca/search?hl=en&as_q=%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1 … =&safe=images

Няма спасение  Rolling Eyes
Ако започнем да се притесняваме за всичко, което ни заобикаля и вредата от него, най-много да луднем  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 03:38 от Еli===

# 121
Е&М съгласна съм, че не бива да се панираме и да се стресираме за всичко, но знаеме ли че нещо вреди или ако се съмняваме и не ни е спокойно да го ползваме просто за душевно спокойствие е най-добре да се смени или прекрати употребата. Аз за шишетата на Ина реших, че след 1 седмица, като се прибера в Канада, ще купя нови. Тук (в Дубай) хич не може да се вярва на никого и на нищо, най-малко за бебешки продукти.  Naughty

Поздрави от топлия Дубай.. ах времето изтича..  скоро хващаме самолета за Отава Confused

# 122
  • Pierrefonds, CA
 Simple Smile Не съм казала да не се сменят шишета и др. бебешки неща...
Не е само в това е проблема ( за този бисфенол), ....то не са храни, играчки, бои....   Sad.

# 123
Е&М,
Съгласна съм с теб.
То едно нещо да беше, да го илиминираш.
Кой знае утре какво ще се измисли и ще пощурят хората. Аз нали като Тома Неверни, мисля че всичко е базирано най-вече на борба между производителите и е чист маркетинг.
То подобно като органик заленчуците .... докато не си ги отгледаш в собствената градина неможеш ме убеди, че са Орагник.... само където плащаш по-висока цена, нишо не е различно.
Много много много отдавна е имало стъклени шишета. Гледам сега също започват да се завръщат след разпалилия се въпрос.

Само чакам да видя какво ще е следващото, което ще се измисли че е вредно.  ooooh!

# 124
Neznam mili mami, sys wsi4kite tiq opasni ne6ta, to mai ot wsi4ko se hwa6ta rak, taka 4e Boja rabota. Izliza, 4e e nai dobre da se pridyrjame kym styklenite butilki i dyrwenite igra4ki bez boq, no nqkak i towa ne stawa, wsi4ko e plastmasowo, 6areno i opasno. 6te mu mislim kato se rodi bebo. Samo ne se stresiraite, wse ot ne6to trqbwa umre 4owek, to si e Boja rabota, ako ti e pisano da te blysne kola, nqma da se udawi6.  Thinking

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВА!!! ДА БЪДЕ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
Снежи, честит празник и ще чакаме да разказваш как е минало празненството!!!

# 126
  • Pierrefonds, CA

Честит 3-ти Рожден Ден на Слава ! 
Да расте здрава и щастлива, да радва мама, кака и татко !

Снежи    bouquet

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАВА! НЕКА ДЕТСТВОТО ТИ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО РАДОСТ,
                                                                                                                                                 ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

# 128
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Слава!
Да расте усмихнато и здраво дете за радост на мама, тати и кака.
Снежи весело изкарване на празника.

# 129
Честита рожденичка на Снежи! Пожелавам й да е орисана с късмет, другото само ще я намери  Hug

нищо не сменям аз. нито шишета, нито лъжички, нито купички - нищо! не мога да го гледам в оранжерия. в този свят ще живее, а то е толкова мръсно наоколо, че направо им съчувствам на тези деца нашите. ние май по-голям късмет имахме, макар че изгълтахме половината Чернобил. така или иначе, не мога да подменям постоянно нещата му като излезе поредната статия за нова вреда.

за новото си тяло хич и не искам да се замислям. аз още си ходя с бременните дънки  Cry освен тях имам само още два панталона и два сукмана о бременността, но естествено по-плътни. нищо друго не ми ставааа  #Cussing out обаче не искам и нищо да си купувам, защото като се знам какъв съм мързел, ще си се почувствам комфортно и грам няма да сваля! тъй че, ще си ходя с гадните бременни дрехи, за да се стимулирам да слабея  hahaha до септември трябва да съм си на старите килограми  Crossing Arms

# 130
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Слава  bouquet
В новото си тяло аз хич не се понасям. След първото дете станах прекалено слаба. След второто качих 2-3 килограма и станах съвсем добре. Сега обаче Tired Разбирам да качвам през бременността, ама след като родя да качвам... Карай де, май вече спрях да наддавам, дори свалих едно нещастно килограмче. Обаче с фитнеса приключих, въпреки 3-месечния абонамент.

За мен най-общият принцип е че с колкото може по-малко пластмаса, толкова по-добре. Така е много по-малко вероятно след няколко години пак да се окаже че трябва да сменям продукта. Естествено че не мога от всичко да си предпазя детето, ама трябва ли изобщо да не опитвам? Това между другото е аргументът на пушачите - и без това всичко е замърсено, не мога да се предпазя от всичко, я дай тогава да си пуша.
За играчките - сега погледнах играчките на бебо, освен пластмасови има и доста от плат. И те стават за чесане на зъбки, ама ние за съжаление вече доста пластмаса изгризахме Embarassed

# 131
Честит Рожден Ден, Слава  nbirthday

Вчера ходих до Toys'r'Us и навсякъде имаше налепени бележчици "BPA Free", разбира се че няма да взема такива със, но си мисля че ако не е това ще е нещо друго за което просто още не се е вдигнало достатъчно шум. Мисля че бих предпочела стъклени бутилки, но съм убедена че най-добрия вариант е да не се използват никакви.
Колкото до дървените играчки и там си има проблеми с боите и лака, и аз съм за платнените книжки за дъвкане Peace

Колкото до новите форми, много си ги харесвам Joy Ще видим какво ще е положението след като се роди дребосъчка Laughing

# 132
Честит Рожден Ден, Слава

# 133
  • Калгари, Канада
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН на Слава! Да е весела и здрава!
В Канада разрешението за килограмчетата е простичко - минаваш на по-голям размер дрехи!         Joy
Чудно с всичките тия фитнеси, защо хората тук са все по-дебели, а и не им пука особено /освен на приказки/.
Аз на 5-тия месец след раждането бях напълно доволна от формите си, ама после почнах да си качвам и сега не че съм дебела - поддържам си 55 килограма някъде /ама съм висока 165/, това дето ме тревожи е целулита и едни малки червени ивички /капилярчета ли, щто ли/ дето се появяват по горната част на краката.
Я да използвам случая да попитам: Откакто пристигнах в Канада броя на бенките ми по тялото ми се увеличи многократно, малки бенчици, но навсякъде. Също се появиха едни малки червени точици /като червени бенчици/. Предишният ми лекар каза, че нямало проблем, това си било нормално. Но аз се чудя има ли и други хора с този проблем, тук слънцето ли е различно, въздухът ли или само на мен Канада ми действа така. При вас има ли някакви странни неща, дето са се случили откакто сте тук?
Аз и косопад имах в началото като дойдох, но се уверих, че това е от сменяне на климата - и други майки дошли от Европа ми споделиха същия проблем. Но това с бенките, все ми се струва, че продължават да се появяват нови.... или ме гони параноята

# 134
чРД на Слава и весел празник на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт