МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 323
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
За шофирането да се изкажа - всичко е практика. Аз бях твърдо убедена, че от мен шофьор няма да излезе. На първия час инструктора беше 30 мин  #Crazy, защото аз не знаех колко педала има колата, кой за кво е и колко са скоростите и коя къде е. Просто до тогава се возех като куфар и не намирах за нужно да видя за кво иде реч. Каза, че такова чудо не е виждал за 30 години практика като инструктор. В момента тези, които возя твърдят, че карам като мъж - тоест супер Joy. като взех книжка бях чудна картинка понече от половин година, после всичмко си дойде на мястото. Сега не мога да си представя какъв е бил живота ми в градския транспорт - за 8 г книжка съм се качвала веднъж на трамвай за 2 спирки и веднъж на 120 пак за 2 и то поради липса на таскита. Мисля, че в следващите 80 няма да повторя. прекалено колоритно ми се стори. но начина е един - вземаш колрата и стои пред входа... иначе не го разбирам това дето се изкарва книжка и тя с години виси в някое чекмедже, а собственика и я вади 2 пъти годишно да шофира по малките часове и да вози някоя пиянска компания. като я има колата нещата са различни - щеш не щеш се качваш и караш - нали пари си дал... А с практиката и най-големите анти шофьори се учат  Joy Joy Joy. сестра ми е един бисер невероятен зад волана - сменяше фарове по-често отколкото сипваше нафта Joy, след 7-8 г зад волана вече цяла година не е ходила по сервизи. ако искате да се посмеете довечера мога да ви напиша нейни китни лафове, че да добиете самочувствие, че вие сте си направо супер  Joy Joy Joy

# 76
Ели, горкото Кате,няма ли край тази шарка....

Ади, гушки са Мими, да оздравява бързо! това от яслата ли го лепнахте?

Дейзи, браво на теб, че събра смелост, сигурна съм, че ще свикнеш бързо, стига да се мотивираш!

Мен също ми беше мерак да карам, даже имам книжка от 4 години, изпита взех от първия път и тъкмо когато си мислех,ч е може и да успея да стана шофьор с мъжа ми претърпяхме катастрофа с един ТИР (той караше), и не знам оттогава ли, но имам ужасен страх от движението и вече се осмелявам само извънградско. А сега с двете деца ужасно ме е яд, че не мога да превъзмогна това усещане. Ще трябва и аз да се взема в ръце, вие ще ме мотивирате май

Зоуи, Кате, аз също не мога да кажа, че Писи говори, всичко е на бебешки език, но я хващам, че прави изречения, но аз не й разбирам.Не се притеснявайте, всяко детенце е различно, все пак нали до 3 годишна възрст се чака?

благодаря ви за отзивите за памперсите, ще пробвам Хъджис и последно нагоре или надолу трябва да се слага пишлето, всеки ми казва различно  newsm78

ние още не сме били пентаксима

# 77
Ели, дано да мине по бързо шарката  Praynig Браво на Галето ,ще чакаме снимки  Hug

Ей ,нищо не става от тия мъже бее  ooooh! Зоуи ,гледай да не се ядосваш  Hug дано да се вразуми човека.

А за кормуването ,направо немога да си представя ,че може да ви е страх . Аз също съм от хората които не им се отдава и бях сигурна ,че никога няма да се науча. Боби беше хванал същата стратегия и колата ми седеше пред блока, така след като взех книжка започнах сама да въртя из квартала и свикнах много бързо. После се ударих в един тролей  Mr. Green ама и това неможа да ме уплаши та 10 дена след това карах с шина на врата  ooooh! Абе общо взето съм заплес и доста я поочуках колата през първите 3 години ,но определено се свиква и най вече не е страшно особено в София където повече от 30-40 км. в тези задръствания никой неможе да вдигне.

# 78
предлагам довечера да направим един спамочат на тема : Първата ми катастрофа и всички следващи. приканвам гер4о на словесно мерене на ***к* Mr. Green

# 79
предлагам довечера да направим един спамочат на тема : Първата ми катастрофа и всички следващи. приканвам гер4о на словесно мерене на ***к* Mr. Green
Хвърлям се веднага  Joyвъпреки ,че вече си издадох първата с тролея  Crazy която ми е една от най ефектните ама нищо. Все пак имам и една обърната врата от тир и разни други много интересни така ,че ще имам с какво да се включа  Mr. Green .Само да не въздействаме стряскащо /Дейзи,Анетка ,Зоуи Hug нама да четете вие/  Rolling Eyes

# 80

Зоуи, Кате, аз също не мога да кажа, че Писи говори, всичко е на бебешки език, но я благодаря ви за отзивите за памперсите, ще пробвам Хъджис и последно нагоре или надолу трябва да се слага пишлето, всеки ми казва различно  newsm78
Дани аз винаги съм го слагала надолу,т.е не съм го слагала,а то така си е заставало Crazy и никога съм нямала проблеми с памперсите,оба4е ведъж 4етох тука,4е правилното било нагоре  и реших да пробвах и се беше опикал до ушите Laughing,пробвай и двата на4ина и ти си прецени Peace
А за катастрофите не се притеснявайте,споделяйте,на мен не от това ми е страхът,а по скоро от факта,4е няма да се справя,особено това сменяне на скоростите хи4 не го разбирам,затова съм се зарекла,4е ако някой ден взема книжка ще си купя кола с автомати4ни скорости CrazyА имах една приятелка(Танита 25 я знае коя е Wink) и тя малко на магия взе книжка и през първите 6м имаше над 10 катастрофи,колата беше супер сма4кана,оба4е аз всеки ден пътувах с нея и никога не е блъскала колата в мое присъствие,но аз непрекъснато я напътствах,колко пъти съм крещяла "внимавай",защото някой като набие спира4ките и тя се е заблеяла нанякъде,но се разминавахме,оба4е 90% от катастрофите и бяха при паркиране WhistlingИ първите месеци не излизаше от града без мен,понеже ме бива за навигатор Peace

# 81
Кали, включвам се веднага. Катастрофа 1 - преди седмица съм взела книжка. Вали сняг на огромни парцали, ама аз съм смела. На нашата малка уличка чакам да се включа в голямата с десен завой. Обаче от голямата зави една кола и ми спря във вратата. Пича даде задна - аз реших, че ще бяга, излязох от колата, отворих му вратата и го измъкнах за ревера. Излезе мъж към 2м и 200 кг  Joy Joy Joy - не бягал, а да паркира колата си, че да не го шибне друг на хлъзгавия път. Като резултат мойта изчекната врата се е заключила, колата е на ръчна, а чистачките махат ли махат  Joy Joy Joy. Разарвните ключове в апартамента на нашите - в другия край на Сф. Докато ги взема мъж ми чакаше на обилния снеговалеж и пазеше да не ме отнесе следващия. Резултат - мъж ми беше с ангина, а с другия шофер станахме приятели  Joy. Следват няколко обърсани саксии, дръвчета и сгради при паркиране. Катастрофа 2 - преди 3 дни съм си купила пасат комби - перфектен външен вид - няма една драскотина.... още не съм му усетила спирачките и съм спряла на едно кръстовище на 3 м от предната кола. Пътя е чист и сух, грее слънчице, пеят птички. И в тоя момент отзад се заби един камьон. Добре, че бях далече от предния, че ме влачи 2 м и щеше да стане верижна. Стъклото на багажника изхвърча и се разби във главата ми. Излизам, изтръсквам се от стъклата и си казах, че тоя го убих  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. И от камьона слиза един 50г мъж, 1.20 с вдигнати ръце, 35 кг със шофьорската седалка и огромна гърбица. Аз  #Crazy - викам си - този ако го перна ще се претърколи 3 пъти и ще умре  Joy - размина му се заради външния вид. месец колата седя в сервиз и на третия ден след като си я взех беше катастрофа 3  hahaha. Едно пежо спря в чисто новата ми задница  Joy. Вече ме напуши смях щото се сетих за вица - абе чудя се как спират тея хора като не съм на пътя  Joy Joy Joy. Преди един месец една девойка ми обърса калника, преди 2 седмици катастрофирах с такси, преди години имам зверска катастрофа с няколко превъртания през покрив - ама тогава не шофирах аз... Изобщо ако погледна от хумористичната страна добре, че все главата си удрям, че поне е дървена, че ако на нещо друго си бях паднала щях да се разтроша цялата Joy Joy Joy. Ако погледнем сериозно - да не се случва на никой!
Иначе за лошите шофьори - сестра ми е първенец и няма скоро да и вземат първото място. Фаровете ги сменяше по-често отколкото наливаше бензин. Веднъж прегря двигателя и аз крещя по тел - Абе не гледаш ли лампичките - тя - ами не зад волана са ми и не им обръщам внимание. Аз - а кога сипва за последно вода. Тя - не бе систър - колата е на нафта  Joy Joy Joy. След това изречение останах безмълвна. Оттогава мъж и купува коли за не повече от 3 000 лева, че ги прави на ирански каски за по година. На всяко нейно паркиране колата става все по-компактна...
Айде вие сте....

# 82
  • София, център
АААААААА не , ще че спукаш от смях Ger4o...

Мария е добре от вчера няма т, само дърпам с тая помпа сополи якооооо!

Ходихме на лекар, зачервено гърло, обикновенните неща... Спи горе долу добре нощем и така, утре я давам на свеки малко, ако няма т де!

лекаа

# 83
Герчо ,ще умра от смях беее.... Joy Joy Joy ох немога ,ще се пръсна ...наистина , немога даже да пиша толкова ми е смешно  Joy Joy Joy

Ади ,на теб пък днес кво ти става незнам ,неможеш да се оправиш с буквите и това си е  Mr. Green на скайпа се цъкля и се мъча цяла вечер да разбера какво искаш да кажеш сега и тук още от първия ред си оплела работата  Heart Eyes Joy

Добре ,освестих се  Mr. Green /от смеха де  Joy/ сега и аз да разкажа. Първата ми катстрофа е тази с тролея  Mr. Green до ден днешен ме майтапят ,че колите са ми малки и трудно ги целя и затова тролей съм избрала за по сигурно   Joy. Беше 2 месеца след като взех книжка ,карах автоматик и се опитвах да паркирам на един голям булевард /незнам как се казва/ ама спирам да изчакам колите и ще се катеря на тротоара изчакавам да минат колите но изпускам педала и колата тръгва назад аз в паниката да я спар с пълна сила натискам уж спирачката ама ...не ,нацелих газта и се забих с пълна сила в тролея/добре че беше той иначе щях да увъртя поне 5 коли  ooooh!/ Извиках Боби итака.....
Втория път се забивам в някъква кола отзад защото блея по витрините на магазините и въобще не забелязвам ,че колите пред мен са спряли, пак викам Боби.....
Трети път- засилила съм се ,а то зима ,сняг ,лед ,ужас пак в тоя пред мен и пак викам Боби, защо и аз незнам /вече явно по навик  Joy/
До тук все аз съм виновна на четвъртия път съм тръгнала за мартеници, някакъв симпатяга се опитва да ме изпревари и не обръща внимание ,че съм с ляв мигач и завивам... удря се в мен и аз пак звъня на Боби . Той вече откачи и крещи по телефона,че му е писнало и неможе вече да се разправя с мен ,а аз измежду думите му се оправдавам ,че този път не съм виновна  Mr. Green след 5 мин. спор му казвам -Ми не бях виновна ,какво да направя ? А той крайно отегчен и ядосан ми отговаря -Ми как какво ще си седиш вкъщи  Joy еииййй умрях от смях това беше най неочаквания съвет против катастрофи който съм получавала  Joy Joy Joy
След това си седя един ден в колата и чакам моя  приятелка, паркирала съм преди един завой и изведъж чувам страшен шум ,поглеждам настрани и си виждам заднат врата отпред до другата  Joy а то накакъв ТИР се опитва да завие и ми закачва вратата обръща я и дори не разбра  Crazy директно си продължи та пак се обадих на Боби де  Joy и добре ,че беше в квартала та успя да го засече и се разбрахме.
После имах 2-3 години застои ... до 1-ви януари тази година  Grinning рано ,рано сутринта полузаспала се центрирах в един и то челно на паркинга пред блока  ooooh! егати резила съседите сигурно още ме разнасят . Синия ми талон вече не го помня как изглежда седи си в КАТ от години все си карам с някъкви изтекли актове и кога ще имам нерви да се редя 100 часа на опашки да си платя глобите и да си го взема не ми е ясно  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 02:35 от miki3

# 84
Е не! Вие ме уморихте! Със сигурност няма да стана скоро шофьор, а ако стана съм сигурна ,ч е ще се включа упешно в рубриката "Моите катастрофи"!

# 85
Добро утро HugПрез уикенда тук е спокойно Wink
Моми4ета с глас се смях на историите ви,супер са,а Кали само пусна мухата и из4езна Wink
Снощи моят мъж се прибра навреме и Дани беше супер спокоен,не прави бели,нито веднъж не му се ядосах,ех защо всеки ден не е така Mr. GreenОба4е непрекъснато ми повтаряше"ти не,тати",тати да  го събле4е,тати да го изкъпе,тате да му сложи ве4ерята,тати да го приспи,4е и аз без да искам си по4инах малко LaughingПриятен уикенд на вси4ки Hug

# 86
  • София
Привет,милички! Hug

Нали уж щеше да е много топло и слънчево newsm78

Е-е-е,ама сте големи сладурани Hug,много смешни случки!Аз само дето изкарах книжка Confused,изобщо не карам,тъй като мъжа ми постоянно ползва колата,а пък и да се уча да шофирам заедно с малкия в колата,не става...Може би като дам Дани на ясла ще имам повече възможност да карам...
Дейзи,успех с курсовете,ще се справиш! Hug

КатеН,браво на Преско,сега ще видиш колко бързо ще се отпусне и ще започне да плещи Simple Smile

Ели,много се радвам за Галето,браво на момичето,на мама гордостта! Hug

Зоуи Hug,дано да има ефект разговора с мъжа ти и да можеш по-честичко да си отдъхваш ,като вчера,пък и Дани да е доволен и спокоен...Погледнах я тая диета,ама нещо и тя сложничка ми се вижда newsm78.Аз вече свалих 3 кг.,остават ми още 2,като се има в предвид,че неможах да издържа на дюканския напън и просто в момента ям само месо,риба и зеленчуци,без хляб и други тестени,без захар и плодове,нагодих си я по мой вкус Simple Smile

Дани,според мен няма смисъл да вдигаш пишата нагоре,тъй като тя не може да се задържи тъй или иначе в това положение,аз никога не съм я вдигала.

Ади,Дани май същото го изкара...,дано бързо оздравее Мими Hug

Аз чакам понеделник,че Иван тогава няма да е на работа и ще отскочим до Рилския манастир,на разходка,иначе събота и неделя ми се очертават скучни дни...
На всички пожелавам весел уикенд!Целувки!

# 87
  • София
 Hug Здравейте,
Имам да ви питам две неща....

Първото: Моля ви дайте ми идеи какво да му давам на Дени за ядене, че направо ми спря мозъка вече. Ощее на диета. Яде солети, спагети със сирене, филия със сирене, пил. пържолка на скара, и супа от картоф, морков, и ориз.  Толкова е гладен милия, че ми се къса сърцето Sad
Иначе сме в същото положение, онзи ден тъкмо се бяхме закрепили и пак разтроиство Shocked два пъти.Качват ми го от долу/свекърите/ на другия ден бил повърнал Shocked И аз в шах. И му давам едно сиропче и той пак повърна и гледам маслини #Cussing out Ий, 10 дена ми е болно детето, те не могат да се стърпят. Откачих. Казах на Любо, че аз е си го гледам, пък каквото ще да става Rolling Eyes Вчера е бил цял ден с мен и днес почти му мина разтройството Crazy
Като си помисля, че 10 дни го мъча детето, хем казвам и свеки "Да,Да" ама ето какво се оказва.

Оплаках се Mr. Green олекна ми. Сега кажете как да го Захранвам моля ви !

Другото нещо, от отдавна се каня да ви питам. Ние вече се къпем с Дени /аз не де Rolling Eyes , ама преди и аз влизах с него. В смисъл Дени си се къпе във коритото а аз или баща му се къпем под душа, псле го поливаме с подвижния душ и така. Обаче Дени вече като види баща си и му прави впечатлени , че е гол и все го сочи , че бил по "Папа" Mr. Green И да ви питам , дали е време да се обличаме пред тях. Примерно аз ако можех да го къпя, не трябва да се къпя с него , така ли  newsm78

П.п. Къпем се с него, защото банята ни е много студена и така се загрява докато се къпе друг. А вече не може да го къпем в хола Wink

# 88
Кетито, по повод разтройството - това, което аз знам е пълна противоположност на това, което са ти казали и правиш  newsm78 newsm78 newsm78. Първо спира се всичко с мазнина - това включва масло, сирене, кашкавали, мляко и т.н. Ако даваш пилешка супа се изхвърля 2-3 пъти водата, в която е вряло пилето. Мляко не се дава в никаква форма, освен безлактозно Ал-110 или специалните млека, които са за диария - има на хумана с вкус на банан и на фризолаците с вкус на морков  Sick. Аз лично давам по 1 бифидо бактерия на ден, когато има проблеми със стомаха. Има ги в хомеопатичните аптеки и клиники. Мже да се яде спагети (без маслло), макарони, ориз, картофи, моркови пиле, бисквити и солети, може да пие компот от дренки ако е пристрастен към сока като моя, от плодовете само печена ябълка без кората, хляб и сухари. Диетата се спазва поне 3 дни след пълното спиране на разтройството, а ако разтройството е било повече от 1 седмица се захранва 1 седмица сблед като е спряло напълно. захранваш си с каквото си яде обикновенно, като поне още 1 седмица не му давай плодове и плодови сокове. при дългите разтройства проблема става механичен и просто трябва да даваш много малко храна и много на често. тоест да храниш през 20-30 минути по мъничко. Вие правихте ли изследване някакво  newsm78

# 89
  • София
Ger4o   не е противоположно бе,  newsm78 и аз така правя. Супа-като бялото месо е варено в друга вода, спагети без масл, само сирене му давам newsm78 казаха, че мже. Мляко му давам само Хумана за разтройство Peace Той пие по 50-100мл Rolling Eyes милия.
А изследване не сме правили. Водих го 100 пъти на лекар. Добре е . Всички изкарахме един грип, но при него се задълбочиха нещата Rolling Eyes Не е имал Т, чисти гърди, чисто гърло, няма хрема  и т.н. Peace

Много съм се замислила за това захранване , всички храни ми се виждат неподходящи Crazy Ама то и аз се бъгнах вече ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт