МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 287
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Веселина нали се притесняваш да срещаш Маги с Б.Мислех,че пазиш играчките за другото бебе.Щом ще участваш,ще си дам моите неща сама.
Гледам да не се натрапвам и участвам само ако няма да притесня някой.Виждаш,че не пиша .
Милена пише се "простотии"не "простотий"и на мен ми писна от неграмотни Wink

Момичета всичко добро,приятелките ми си ми остават такива ,ще се чуваме по мобилния.

# 301
Миличка, наисина не виждам, защо приемаш нещата тук толкова сериозно  Wink Преди известно време и аз така реагирах, но в крайна сметка, този форум е на всички и всеки може да си пише където и каквото поиска, и всеки да чете само това което му изнася  Peace Излишно е да си разваляме настроението предпразнично  Hug Ясно е, че е невъзможно всички да се харесваме и обичаме, затова всеки си намира себеподобните и си контактува предимно с тях  Wink  Peace
Аз лично приех поста ти към Весито като закачка или по-скоро майтап, а то какво стана  ooooh!

# 302
Миличка, наисина не виждам, защо приемаш нещата тук толкова сериозно  Wink Преди известно време и аз така реагирах, но в крайна сметка, този форум е на всички и всеки може да си пише където и каквото поиска, и всеки да чете само това което му изнася  Peace Излишно е да си разваляме настроението предпразнично  Hug Ясно е, че е невъзможно всички да се харесваме и обичаме, затова всеки си намира себеподобните и си контактува предимно с тях  Wink  Peace
Аз лично приех поста ти към Весито като закачка или по-скоро майтап, а то какво стана  ooooh!
да добавя ,че и правописни грешки може да си прави колкото си иска  Peace
В началото и ние ги приемахме като закачка  Confused
Кате ,много е готина снимката на Мишето Hug

# 303
Мила, аз нямам абсолютно никакви притеснения от твоите постове  Rolling Eyes Може би ти имаш  newsm78 Никой не ти е казвал - Не пиши. Ти сама го реши и заяви.
Щом решаваш да не пишеш само защото има хора, които не са съгласни с теб и ти го казват, твоя воля. Аз нямам навика да лъжа хората само, за да не ги разочаровам  Rolling Eyes

Мисля, че е време да се прехвърлим в новата тема и да приключим с тази...

# 304
# 305
Веселина нали се притесняваш да срещаш Маги с Б.Мислех,че пазиш играчките за другото бебе.Щом ще участваш,ще си дам моите неща сама.
Гледам да не се натрапвам и участвам само ако няма да притесня някой.Виждаш,че не пиша .
Милена пише се "простотии"не "простотий"и на мен ми писна от неграмотни Wink

Момичета всичко добро,приятелките ми си ми остават такива ,ще се чуваме по мобилния.

В този пост има над 5 грешки  Laughing.
извинете ме, но не се стърпях.

Общи условия

Активация на акаунт