ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 606
  • 307
  •   1
Отговори
# 120

Не е тази. Имам предвид тема, в която самата майка разказва за раждането си, подробно как и какво се е случило, какви са й подбудите и т.н.

А това е тема просто с коментари по повода, където няма такива разкази. Само мнения "за" и "против" има.

# 121
Пак за имената - именните дни през юли са на Марина и Илия - съответно - Марин, Илияна и т.н. Имаше и други, но това са най-големите празници. Като ги съкратиш - пак става Ина и Яна  Mr. Green  Може и Мара  Laughing , Мира също е много готино. 

# 122
О, има страшно много именни дни през юли - аз изчетох църковния календар с корите! Laughing Ето част от имената - Йоан, Андрей, Атанас, Неделя (Неда), Олга, Гавриил (Габриел, Габриела), Стефан, Юлита, Владимир, Юлия, Марина, Емилиан, Илия, Симеон, Мария-Магдалина, Христина, Анна, Параскева, имената на някои от св. Седмочисленици (Кирил, Методий, Климент, Наум, Сава), Валентин, Йосиф. И това са само по-популярните имена на светци. Simple Smile

Това е темата за домашното раждане: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274462.msg6778554#msg6778554

Ками, чудесни новини! Още 2 месеца така да изкараш! Hug

# 123
[quote author=душичката 32 link=topic=284609.msg7199673#m
Четох някъде в нета че бебетата плачели още докато са вътре в коремите ни,и ако им попадне въздух в трахеята може да се чуе гласа им!Хубаво ама от къде въздух вътре като плуват във вода!А не ми се ще да мисля че имам халюцинации Embarassed
[/quote]
А на мен ми стана много мъчно от това-дали наистина плачат...
Казах на дъщеря си и тя ми вика,не се притеснявай нашето е момче.
Та така-нали е мъж-според нея няма да плаче.

# 124
Е, мен Пепи като ме пита от къде ще излезе бебето, просто си показвам разреза от секциото Mr. Green

Относно раждането у дома - аз не бих го направила, но хора разни. Изобщо не ме интересува кой какво прави.
На една моя приятелка брат й живее в Щатите. Започва да ражда жена му, викат бърза помощ, слиза той да отвори входа долу и тя през това време родила. Сам сама, първо раждане. Това преди две години някъде. Така че то понякога не пита Rolling Eyes Даже тя беше пускала тема във форума, може да сте я чели по-старите Simple Smile

Нина много ме кефи също, братовчедка ми е така Simple Smile И Нина Ричи е готино Mr. Green

# 125
  • Варна
Започва да ражда жена му, викат бърза помощ, слиза той да отвори входа долу и тя през това време родила. Сам сама, първо раждане.

Shocked Shocked Shocked
Направо онемявам ...
Ей на това му се вика жена създадена за раждане...сама се оправила .. Crazy

# 126
О, има страшно много именни дни през юли - аз изчетох църковния календар с корите! Laughing Ето част от имената - Йоан, Андрей, Атанас, Неделя (Неда), Олга, Гавриил (Габриел, Габриела), Стефан, Юлита, Владимир, Юлия, Марина, Емилиан, Илия, Симеон, Мария-Магдалина, Христина, Анна, Параскева, имената на някои от св. Седмочисленици (Кирил, Методий, Климент, Наум, Сава), Валентин, Йосиф. И това са само по-популярните имена на светци. Simple Smile

Ако може да добавя Козма и Дамян от 1 юли.

Само че някои от нас ги вълнуват и юнските именни дни, защото с термин първите дни на юли - не се знае изобщо дали пък няма да е преди това.

И аз съм изчела Православния календар и още 100 неща... но това не направи изборът по-лесен   Laughing

# 127
Започва да ражда жена му, викат бърза помощ, слиза той да отвори входа долу и тя през това време родила. Сам сама, първо раждане.

Shocked Shocked Shocked
Направо онемявам ...
Ей на това му се вика жена създадена за раждане...сама се оправила .. Crazy

Лелеее  Shocked
шапка и свалям на тази жена   bouquet

# 128
И аз съм изчела Православния календар и още 100 неща... но това не направи изборът по-лесен   Laughing

Много ясно - дори обратното! При мен поне наличието на голям избор прави нещата особено сложни... Crazy

# 129
Аз съм го писала в друга тема. Имам съученик от основното ми училище, който вече по-късно живееше в едно село близо до нашия град с жена си. Тръгват с колата тя да ражда, но по-средата на пътя, се оказва късно. И той спира колата, запретва ръкави и помага на бебчето си да се появи на бял свят.

Не разбрах да е имал сексуални или други проблеми след това  Laughing Животът поднася всякакви ситуации и мисля, че всеки е достатъчно да избере какво е хубаво и удачно за него. Иначе другото е лаф-моабет за убиване на времето.

Много ясно - дори обратното! При мен поне наличието на голям избор прави нещата особено сложни... Crazy

Абсолютно е така, да му се невиди Simple Smile

# 130
Аз съм го писала в друга тема. Имам съученик от основното ми училище, който вече по-късно живееше в едно село близо до нашия град с жена си. Тръгват с колата тя да ражда, но по-средата на пътя, се оказва късно. И той спира колата, запретва ръкави и помага на бебчето си да се появи на бял свят.

Ех, какъв баща Simple Smile Е, аз съм за присъствието на мъжа по време на раждане, но много си зависи и от човека. На мен определено ми се искам моя да присъства, но ако е секцио няма как  Confused

# 131
Леле как го написах това...

# 132
здравей те мамчета
сега се връщам от преглед, качила сам само 1кг това е добре, химоглобина ми е под минимума и от утре започваме да пием желязо, шийката е 3см, бебока е пораснал и вече е 1.200кг, точно си е съразмерен за термина и вече е обърнат с главичката надолу, дадоха ми и направление за очен и утре ще отидем да видим какво ще каже и очния, дали може нормално раждане или не

заради проблемите от миналата седмица реших че си оставам вече във къщи да си поивам и от днес съм във отпуска

на 20.05 сме отново на мерки и на видеозон и тогава ще си взема и болничния
е това е от нас
спокоен и усмихнат ден на всички ви

# 133
моя мъж каквато е паника ако раждам в къщи ще се наложи  първо да свестявам него и после да раждам hahaha а за това от къде се ражда бебето добре че ми е големичка и заедно четем в нета и гледаме филмчета Peace

# 134
RKRASTEVA (и аз съм Кръстева между другото Simple Smile ) може ли да кажеш с какъв диоптер си, че и аз съм с очила, но откакто съм бременна не съм ходила на очен

Общи условия

Активация на акаунт