ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 606
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Моето мнение не е негативно, даже напротив. Аз съм "ЗА" всичко естествено. Знам, че баба ми е родена на нивата. Simple Smile
Исках да кажа, че ме е страх да родя без никакво медицинско лице наоколо. Особено при първото ми раждане.

Аз нямам теб предвид. Взех цитата от твоя пост, за да да се получи естествено продължение на темата, вместо да пиша няколко изречения преди това.

# 106
  • София
Ели - благодаря ти  Simple Smile Аз определено си харесвам името  и се радвам, че така са ме кръстили.
Аз съм само Нина - не Николина, Николинка и т.н.

# 107
Аааа радвам се  Mr. Green
на мен само Нина и Ина ми харесват, тези дето си ги изброила изобщо не съм се и сещала за тях  Wink Grinning

# 108
  • София
Аз се опитвам да намеря тема за разговор, защото ми е мнооого скучно  newsm78

# 109
  • София
Pearly, дай линк към темата, ако се сещаш къде и кога си я чела. Опитах с търсачката, но...

# 110
  • Sofia
В " Часът на мама" даваха  Heart Eyesедна девойка дето си родила у дома! Аз не бих се престрашила... #Crazy

Моето мнение е категорично негативно.

Според мен подобен избор показва абсолютен егоизъм от страна на майката. За да задоволи някаква своя потребност да бъде естествена рискува живота на бебето. Ако това бебе има нужда от специалист или кувьоз или не дай боже някаква спешна намеса веднага след раждането какво правим?

Приемам, че майката може да си избира дали да си играе на руска ролетка със собствния си живот, но не приемам, че играе и живота на бебето.

# 111
Моето мнение не е негативно, даже напротив. Аз съм "ЗА" всичко естествено. Знам, че баба ми е родена на нивата. Simple Smile
Исках да кажа, че ме е страх да родя без никакво медицинско лице наоколо. Особено при първото ми раждане.

Аз нямам теб предвид. Взех цитата от твоя пост, за да да се получи естествено продължение на темата, вместо да пиша няколко изречения преди това.
Не знам за друго, но на тези татковци трябва да им дадат медали за храброст!  bowuu
Иначе не бих раждала в къщи. Още повече, че дори съм против присъствието на бащата на раждането. Не мисля, че тогава ще съм гледка радваща окото,а има такива мъже, с по- лабилна психика и после това преживяване им влиае  на сексуалния живот . (не ,че моя е от тях, най-много да набие доктора  hahahaWink

# 112
  • Варна
Марселито, при мен предната плацента изобщо не е пречка на малкия бунтовник да ми разклаща яко корема. Направо се мести завивката ми нощем. А движенията са вече резки и бързи. Док ми обясни, че това са резки разпъвания на крачета и ръчички и е обикновенно по- слабите жени ги усещали по- силно. А понякога, както си лежа и си гледам корема от едната страна е подут, но не мърда  Joy. Все едно се е свил от едната страна  Laughing.

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 16:59 от inka 26

# 113
Pearly, дай линк към темата, ако се сещаш къде и кога си я чела. Опитах с търсачката, но...

Търся, но още не мога да намеря. Не си спомням как се казваше точно темата, щеше да е най-лесно. Предполагам в Майки (бъдещи и настоящи) беше.

# 114
  • София
Аз също не бих раждала вкъщи, както и не бих искала таткото да присъства на раждането.

# 115
Инка, койта бебка ги прави същите Grinning. В повечето случаи корема ми е издут от едната страна, а когато е по- симетричен са големи танци- манци  Laughing и понеже е седалищно и крачетата са и от лявата ми страна имам чувството, че ще се покаже краче...много се забавляваме Hug

# 116
  • Варна
Инка, койта бебка ги прави същите Grinning. В повечето случаи корема ми е издут от едната страна, а когато е по- симетричен са големи танци- манци  Laughing и понеже е седалищно и крачетата са и от лявата ми страна имам чувството, че ще се покаже краче...много се забавляваме Hug
Hug
Нормални рефлекси на бебето били тези. Аз питах защо е така нервно детето  Embarassed, ако трябва да спра и шоколада  Laughing.

# 117
Ми аз си признавам, че не мога да спра шоколада, направо ми е невъзможно и се надявам тези движения да не са от нерви Simple Smile

# 118
Мен често ме мъчи нечие дупе, което се намества където не трябва в даден момент. Понякога като го пипна се премества, но друг път се инати и не ще. И тогава го галя и е много приятно, все едно нарочно седи така, за да си получи дозата ласки  Simple Smile

Не е по-гадно от ритници и "ровене" с ръчички, на някои болезнени места Heart Eyes

# 119
  • Sofia
Ето ви темата за раждането вкъщи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260125.0

Общи условия

Активация на акаунт