ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 611
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile И аз да си кажа, че времето ме скапва много...
Вчера една мама е писала, че е гледала клипче с маминка, която ражда близнаци в присъствието на малкото си детенце и таткото с камера. Аз също съм го гледала...е гледката беше ужасна! Тя добре си ражда, но защо трябва и малкото и дете да е там и да суче от гърдите и, защото това било стимулирало нещо си...  #Crazy

Ох,  Joy моля те пусне го и аз да го видя Joy

От вчера по-часът на мама ми е смешно и му разказвах на мъжа ми как трябва да се надупя,, а той да ми попива дупето и да ме  целува Joy Joy Joy Ох, не мога .......

# 211
  • София
Сори даде ми грешка и поле го постна 2 пъти Crazy

Да не е празно да ви кажа, че моят дечко е още с разтройство и повръщане веч е 7-ми ден Crazy Превъртяла съм хора. Няма такъв ужас просто ooooh!

Това списание Моята бременност колко струва, да кажа на свеки да ми го купи

# 212
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile И аз да си кажа, че времето ме скапва много...
Вчера една мама е писала, че е гледала клипче с маминка, която ражда близнаци в присъствието на малкото си детенце и таткото с камера. Аз също съм го гледала...е гледката беше ужасна! Тя добре си ражда, но защо трябва и малкото и дете да е там и да суче от гърдите и, защото това било стимулирало нещо си...  #Crazy
Това направо е пълен отврат ! Това са болни мозъци за мен ! И така да психясват по-голямото детенце ...  #Crazy

# 213
Сега търся къде беше това клипче, но съм го гледала отдавна и ще отнеме кой знае колко време...

# 214
  • София
Здравейте , щях да ви поздравя с "добро утро" , но то обед станало. Аз вече влизам в отпускарска фаза - спя до късно , а и Вероника днес се събуди чак в 9.30. И килограмите ми започват да се качват - от поста ми , където се оплаках ,че са паднали минаха 3 дни и вече съм наваксала с 1 кг.
Вчера си взех 30 дневния болничен и се оказа , че диагнозата ми била прилежаща плацента! #Crazy
За пръв път чувам ,че на плацентата ми нещо и има. Според мъжа ми са си оправяли клиничните пътеки. Да ама после ще трябва да си удължавам болничния , какво ще обяснявам ?!
да не говорим , че никой не ми каза за малакта корекция!
И аз съм с диоптър , но предния път така и не остана време да ходя на очен лекар , за да ми видят очните дъна. Нямам спомен дали изобщо съм го коментирала с лекарката  Thinking
alisa и аз имах премеждия с баща ми. Знам как се чувстваш! Точно на Благовещение щяха да му слагат стенд във вената(пластмасова тръбичка,която да не предотврати стесняването на кръвоносния съд). Беше в Токуда. Приеха го в 8 сутринта и чак в 9 вечерта всичко приключи. Междувременно търсихме 4000 лв, които му поискаха , макар ,че по здравна каса било съвсем безплатно. В крайна сметка му струва "само" 400 лв., защото са му сложили само балонче , каквото и да значи това.
Аз си знам как изкарах целия ден. Стискам палци - всичко да е наред при вас. Говори се,че  плевенските кардиолози били много добри специалисти. Братовчедка ми е лекар и ми препоръча плевенската кардиология.

# 215
  • София
Уууу,аз не ща да гледам такива гадости #Crazy

# 216
Ето ме и мен  Grinning

Майра, този вариант за ваничката е невероятно удобен, поне така ми се струва! Проблем при нас е, че нямаме и няма да имаме вана  Sad благородно ти завиждам за удобството!
За мамите (и за Shada), които имат вана в банята и искат да си сложат така коритото да кажа, че този механизъм го има в Jumbo (големия магазин на България) има и ванички, каквито можеш да си помислиш!

Има ли мами, които са ползвали корита със стойки и не са доволни от качеството на стойката и могат да кажат "ето тази не си купувайте", например? Аз за парцали и подобни не бих се изръсила Е купувам само памук, разбира се), но за нещо, което гранатира удобство и ще пази и моето здраве няма да се колебая и не мисля, че са излишни пари, но всеки си има приоритети  Laughing!

Katche, браво, много се радвам за теб!

Свеки се обади, че тази сутрин ми е купила списанието "Моята бременност", бях и споменала, че много го искам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи мъжа ми ме заплаши, че ако продължавам да вися във форума в негово присъствие ще направи така с един SMS да ми спира достъпа  Crossing Arms , нали е копютърен специалист, се взе на сериозно  Laughing ама звучвше доста сериозно де Thinking

# 217
  • София
Нета ми прави номера  Confused

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 12:28 от kami_ch

# 218
Здравейте, маминки  Hug
То наистина станало обяд докато ви изчета. Не спах много добре през нощта, корема ми тежи от дясната страна, където е малкия. Ще звънна на мойта доки да ида на консултация, че дойде времето.
С тия еротични сънища дето ги говорихте преди ден - два ме заразихте и мен  Joy Чак не ми се ставаше сутринта  Blush

# 219
  • София
Дуци ти ли беше пуснала клипче, как се прави торта от памперси newsm78 Не мога да се сетя как се навиват лигавниците......въртя, суча нищо не става Mr. Green

# 220
Ками, нещо не ми стана ясно  newsm78 казали са ти, че освен тапата и всичко останало имаш и предлежаща т.е. плацента превия???? Казаха ли ти поне каква превия??? Превията може да бъде 3 вида!

Едва ли доктор ще те лъже  Rolling Eyes, но поискай още едно мнение, от друг специалист! Ето я моята тема за превията, ако ти е интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284507.0

Ама ти питали, защо пише така? Имаш достатъчно основателни причини да ползваш болничен  newsm78! За удъжаването не се притеснявай, ама изобщо ... "заплашващ аборт" е достатъчно да се напише и друго мами са го писали преди!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 12:25 от Katinche

# 221
  • София
За първи път не мога да ви изчета, бре Naughty
Аз вчера ходих на работа  261uu Не съм мислила някога, че ще ми се ходи така на работа, ама след 4 дена лежане направо се бях побъркала. Успях да отскоча и до доктора ми да го питам за един обрив дето ми се появи - най-вероятно от храна, каза, че не е страшно. Междувременно ми каза, че не ми препоръчва да ми гледа шийката толкова скоро след прегледа на другия док, че при всяко бъркане тя се дразнела и от това ми били контракциите. Каза ми да си живея живота, е, с повече почивки, но все пак не само лежане Simple Smile Толкова добре ми действа този човек, винаги знае как да ме успокои. Hug
Взех си направление за изследвания и утре пускам всичко. Има да треперя за резултата от СПИН и хепатит Shocked
И такива ми ти работи, сега съм в процес на избор на лаптоп. Препоръчайте нещо, тези които имате с какви сте? (sorry, за офтопика)

# 222
  • София
Pumichka не се прави тест за Спин Peace
Ако искаш да си направиш си пусни отделно. Но по закон никой няма право да те накара да си го направиш.

# 223
Пумичка, а съм с Toshiba Satellite A 200- 1 SJ и съм страшно доволна. Аз бих ти препоръчала да в Тошиба независимо кой от моделите  Simple Smile

# 224
  • София
Пумичка, мисля, че моят мъж също е с Тошиба, но не знам точно модела, а той по принцип си разбира от тези работи. Спомням си само, че беше доста скъпичък - около 2000 лв. май.

Общи условия

Активация на акаунт