ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 606
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
И моя лаптоп е близо 2000 лв., но съм гледала на различните места са и различни цени Simple Smile

# 226
  • София
Уф , че гаден нет. Тъкмо си бях написала отговора и изчезна всичко  #Cussing out
Катинче, там е работата ,че до сега никой не е споменал каквото и да е за плацентата ми. Причината за кървенето о т декември беше полип на шийката, после пък раничка. За плацентата и моят док и мазнейкова казваха ОК.
Болничния си го получих на излизане , от рецепцията и диагнозата я прочетох у дома. при прегледа странно ми прозвуча само , когато Мазнейкова спомена ,че плацентата е добре и дори се е вдигнала. Но знам , че тя се вдига по принцип , където и да е закрепена за това не я попитах нищо. Толкова бях доволна, че за сега нещата се развиват добре!
Във вторник ще ходя при моя док(макар че се бях отказала да го търся  Rolling Eyes  ) и ще го питам. Така или инче имам си записани данните от прегледа при приемането ми в болницата.

# 227
Това направо е пълен отврат ! Това са болни мозъци за мен ! И така да психясват по-голямото детенце ...  #Crazy

Мисля си и се чудя и отново нека аз да съм луда (все тая)... Но в подобна любяща среда, говоря за конкретния случай, едва ли се е психясало изобщо, спрямо безброй други деца в нормални (според масовият пример) семейства, които ежедневно са свидетели на домашно насилие и унижения в собственият си дом. И живеят в среда, където няма нито любов, нито разбирателство. И нали споменахме някакви статистики, погледнете тази статистика, щото човек може да се хване за главата от нея.

От вчера по-часът на мама ми е смешно и му разказвах на мъжа ми как трябва да се надупя,, а той да ми попива дупето и да ме  целува Joy Joy Joy Ох, не мога .......

Да, май по-нормално звучи, ролята на мъжа в едно раждане да е да стои някъде в бойна готовност, да чака жена му да му звънне, че е родила и той, в естествено продължение на нещата, да отиде да олаби в кръчмата за свършената работа. Това е вече е по-реално Simple Smile А да ти държи ръката и да ти показва любовта си докато му раждаш детето и да се запознаете заедно малкия човек, е вече прекалено Laughing

Мисълта ми е, че да погледнеш малко по-далече от носа си, не би навредило никому, говоря по принцип, а не за Нинче и Кетито в частност. Защото аз не смятам някой мъж за лигльо, заради това, че не може да понася кръв и предпочита да не бъде участник в събието. И точно заради това не мога да разбера, защо пък мъж, който е решил да помогне на жена си и да й даде подкрепа е достоен за подбив. И ако реагирам по-така е защото мъжът ми е от втория тип и лично за мен това е най-добрият вариант. А иначе никой не е длъжен нито да ражда у дома, нито мъжът му да присъства в болницата, нито нищо и няма опасност това да ви се случи насила. А пък и ние инакомислещите не сме длъжни да търпим да ни лепят етикети заради някакви наши, просто, различни схващания, които не са като на другите. Защото аз бих се радвала мъжът ми да ме целува в такъв момент - от неговото внимание ми минава най-бързо и той най-лесно ме успокоява и не виждам нищо смешно в това.

Хайде, стига философствах, че трябва да се оправям вече за ЖК-то.  Heart Eyes

# 228
Pearly,kami ch,благодаря за подкрепата!  bouquetНадявам се,че всичко ще се оправи! Praynig

# 229
Защото аз не смятам някой мъж за лигльо, заради това, че не може да понася кръв и предпочита да не бъде участник в събието. И точно заради това не мога да разбера, защо пък мъж, който е решил да помогне на жена си и да й даде подкрепа е достоен за подбив. И ако реагирам по-така е защото мъжът ми е от втория тип и лично за мен това е най-добрият вариант.  Защото аз бих се радвала мъжът ми да ме целува в такъв момент - от неговото внимание ми минава най-бързо и той най-лесно ме успокоява и не виждам нищо смешно в това.
Подкрепям  Peace Всеки за себе си трябва да реши кой е най-добрия вариант и да не съди другите.

За теста за СПИН. Защо да не се прави като не е задължителен Shocked Важно е да се знае, защото не дай Боже да има проблем, ако се знае за него бебето ще бъде предпазено и има 98% вероятност да се роди здраво! Да не говорим че неоткрит СПИН носи риск за докторите, майките и бебетата в болницата, партньора и изобщо твърде много хора! Според мен всеки човек трябва да е отговорен не само към собственото си здраве, а и към това на другите!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:10 от Aelia

# 230
  • София
Хм,на мен ми правиха тест за спин още в началото и останах с впечатлението,че е задължителен newsm78

# 231
Здравейте майчета! Вмъквам  се при вас за мъничко да кажа че продавам ето това ,ако някой има нужда http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=214236&cat=500

# 232
Малко снимки на каката на нероден Петко, Петканка..

http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/2/Iana_i_Bon-Bon-ite

# 233
Хм,на мен ми правиха тест за спин още в началото и останах с впечатлението,че е задължителен newsm78

И на мен така. Никой не ме е питал дали искам, а някъде бях чела, че специално изследванията за СПИН са по желание.

# 234
ДеЩо, много ти е хубава госпожицата и с едни такива очета   bouquet

# 235

От вчера по-часът на мама ми е смешно и му разказвах на мъжа ми как трябва да се надупя,, а той да ми попива дупето и да ме  целува Joy Joy Joy Ох, не мога .......

Е, не това съм го пропуснала  smile3532 smile3532 smile3532

Моята лакомия минава всякакви граници, ако знаете какъв обяд си бях приготвила...и половината неможах да изям, че и две палачинки намазах с шоколад  Embarassed!

Ками, явно е само диагноза, въпреки, че не проумявам, защо пишат неверни неща, при условие, че ти имаш достатъчно основания  Shocked Незнам, но ме съмнява Мазнейкова на 3D да не види плацентата, освен ако не е било отдавна ... Rolling Eyes

Моето лежане се превърна в стояне, в смисъл стоя седнала в леглото, дали това не е проблем  newsm78

Райка още не е писала, някой има ли и мобилния? Отиде на преглед завчера и няма следа от нея...

# 236
Относно изследването за СПИН на мен ми искаха когато ми правиха амниоцентезата. Освен това някой ми беше казал, че и за самото раждане го искали.

# 237
Здравейте и от мен... Hug
Ох, как сте се развихрили с тез ванички...,а аз още нямам някак настроение да пазарувам.Обикалям магазини и само гледам  Shocked.Купила съм до сега само шапчица  Joy
Да ви се оплача какъв кошмар сънувах.Мисля, че цяла нощ бебо ме е ритал яко и в главата ми са се родили щуротии.Сънувах, че както спя, си слагам неволно ръцете от 2те страни на корема ми и изведнъж бебо си протяга ръчичките от вътре, и ми хваща показалците страшно силно и ги дърпа напред.и това всичко само отвътре и толкова се опъна напред, че чак му се очертаваше главичката направо като силует през корема ми  Shocked.Събудих се естествено в потрес.
Абе бременен мозък хубаво ,ама чак толкоз...
Аз тръгвам по дърводелци и водопроводчици  Mr. Green.Лек ден на всички   bouquet

# 238
и на мен ми правиха изследването за спин без да ме питат още в началото
Де що голям бонбон е дечко и как си е запушила ушите  hahaha Heart Eyes

# 239
Моето лежане се превърна в стояне, в смисъл стоя седнала в леглото, дали това не е проблем  newsm78
Мойта доки каза че седенето предизвиква контракции ако е продължително, така че чат пат полягай Wink Хапвай, почивай и си мисли хубави неща, ей го къде е юли  Peace

Ох, как сте се развихрили с тез ванички...,а аз още нямам някак настроение да пазарувам.Обикалям магазини и само гледам  Shocked.Купила съм до сега само шапчица  Joy

Експа, и аз съм така. Чак взех да се чудя дали ще успея с покупките преди да се роди мишока, ама не ме е обхванала още шопинг манията. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт