ВРАЦА - 14

• 9 713
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Мммммм  а колко вкусно мирише  Crazy И картофките какви са крехки. А има още един час, докато си дойде половинката и аз до тогава ще се облизвам  hahaha
Bubeto79 как ме заплесна с тази тема  hahaha Да взема и аз Валката да я храня по два пъти на ден  ooooh! Joy А чела ли си темата за муня и муньо  hahaha

# 106
Мммммм  а колко вкусно мирише  Crazy И картофките какви са крехки. А има още един час, докато си дойде половинката и аз до тогава ще се облизвам  hahaha
Bubeto79 как ме заплесна с тази тема  hahaha Да взема и аз Валката да я храня по два пъти на ден  ooooh! Joy А чела ли си темата за муня и муньо  hahaha

Леле прочетох го чак сега и ми текнаха лигите  Joy  Каква е таз тема за муня и муньо и защо да храниш Валя 2 пъти на ден?
Ей да ви почерпя че си имам именичка

# 107

Кошничка със рози и целувки от мен, поздравявам Малинка за именния ден.

# 108
Ето я за муня http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778.20, а за муньо още не съм я търсила.

Честит имен ден на Малинка и да си носи гордо именцето, да е още по-хубава от цветята и много усмихната   bouquet

# 109
 smile3525  party006ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛИНКА newsm51

# 110
честит имен ден на Именниците и от мене да са живи и здрави и много щастливи

# 111
Благодаря за пожеланията   Hug
Дали мишенцето не е родила- нещо не се е включвала от вчера  Thinking

# 112
Ще пробвам да разбера, но ако е родила, май няма да има кой да ни каже  Confused

# 113
_baby, много се смях за това за муня rotfImbo

# 114
Сега може и на мен да се смеете ама аз незнам какво е муня. Embarassed

# 115
Ето я за муня http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778.20, а за муньо още не съм я търсила.

ето на туй се смея

# 116
Имаше и някаква тема за свекървите, как не разбирали от новостите и вършели поразии  hahaha Но не си спомням как се казваше темата.
А това дето казах, че ще храня Валя по два пъти на ден, се майтапех за историята в темата за смешно раждане. Там някаква жена си хранила новороденото по два пъти на ден  ooooh!

# 117
# 118
Ето още нещо за четене Ако децата имаха свой форум, какви щяха да са темите там? Когато имате време четете, аз се каня от сума време, но нито една от темите не съм изчела до край  Blush

# 119
Минава време. Вече не живеем с нея newsm44 . Идва на гости. Аз ще варя пиле. Тя ми казва: "Я да ми сложиш малко от това пиле!", ама аз съобщавам, че не е сготвено още... "Ми нищо, ти ми сложи в едно пликче, па аз ше си го сготва у нас!" #Crazy

ОООО! Забравих началото! Годежа ми! У нас половината рода. Бъдещия ми мъж идва само с маминка. Цял ден нямаше вода ooooh! готвихме като мъкнахме вода с туби от някъде си! Пристигат, сядат, тя мълчи и гледа ровешката. Майка ми, ошашавена вика: "Сватя, хайде да кажете за какво сте дошли!?", госпожата: "То е ясно... Crossing Arms " Всичката рода гледа втрещено, мъж ми се поти... Сипват се порцийките, маминка лапа... наближава 20,30 часа... От омазаната и с картофено пюренце устица, излизат следните слова: "Яааа, пуснете телевизора, че филма почва! Да го гледам искам!".  Филма - "Перла в короната" Гледа го. И така в мълчание и гледане на филми стана 23 часа... тя се обръща към сина си: "Вале, айде мама да си ходиме!" Е тогава вече не издържах: Ми аз да идвам ли с вас или да си стоя тука?- питам. Мъж ми само дето мръвка не ми отщипа от ръката и ми съска в ухото: "Взимай си багажа и да тръгваме, че умрях от срам! Ще я убия тая!" У тях я направи на салата, но да не мислите, че това имаше дълготрайни последици?

Е те тва ме разби направо hahaha Joy
 аз ще си я запиша тая тема да си я чета .. че бая дълга ми се видя ама изцепки. Joy...бол

Общи условия

Активация на акаунт