ВРАЦА - 14

• 9 719
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
добро утро момичета, май съм най ранобудна

# 91
Добро да е  Wink

# 92
добро и от мен.аз по едно време се събудих от болки в крака ми,направоо  Cry не знам от какво се получи,но много болеше

# 93
добро и от мен.аз по едно време се събудих от болки в крака ми,направоо  Cry не знам от какво се получи,но много болеше
Оправи ли се крачето?
Вижте я Моята Валя Заспива

# 94
baby много е сладка  Heart Eyes
И моят Али така заспиваше онзи ден и мен много ме напушваше на смях  Laughing А в столче ли заспива newsm78

# 95
Това е в количката. За първи път и е. А столче няма да купуваме, поне за сега.

# 96
момичета вижте какво прочетох току що- просто не се сдържах и се смях ама много http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285544.0

# 97
Ама Валя е голям сладур- ох много ме развесели   Joy

# 98
момичета вижте какво прочетох току що- просто не се сдържах и се смях ама много http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285544.0
Винаги ще се намери някой да се подиграе така гадно  Thinking То че е смешно, смешно е, но все пак се случва. То ги пита като човек, а те се гаврят.

# 99
Аз пък вече 5-та минута се смея на тия мантинелки. Тъкмо спра и се сетя и.. пак почвам

# 100
Може би и на мен щеше да ми е смешно, но нямам настроение и сигурно за това.

# 101
голяма е сладуранка Валя Simple Smile а това за мантинелата е хем смешно,хем не.иначе ми мина крака,но все си мисля,че занапред ще е така.вие какво си правите?ние със съпружеското тяло утре сме на имен ден на мама  Grinning лелее остават ми още 11 седмици и 5 дни,кога мина това време,направо се чудя

# 102
mishlence, гледам вече няколко пъти че преглеждаш темичката- как е бебчо, ти възстанови ли се?

# 103
Хехе Валката е сладуранка  Laughing мерси  Hug На мен първите два три месеца ми минаха бавничко (след раждането), че тя спеше много, но после минаваха много бързо дните. Много бързо ми минаха тези девет месеца и половина. А какъв ден е утре, че аз все не знам каква дата сме и какъв празник е  Blush Само деня от седмицата знам Laughing На мен една приятелка ми идва на гости и пийнахме малко биричка, добре че детето спинка. Аз по принцип не пия и сега съм в настроение  Joy Чакам да си дойде мойто мъж. Нали съм още нова в кухнята и сега правих нещо, което не съм правила друг път. Картошки с лучец и пилешки парти бутчета и ако не го изгоря, дано да се получи.
mi6ence ако искаш, може да се разберем да ти даде някой номера си и като се роди бебчо да се обадиш, да разберем и ние хубавата новина.
А наистина, какво става с Mishlence?

# 104
_baby, Цветница е утре   bouquet . Ох как ми се преяде от туй твойто дето го готвиш  Mr. Green Зачела съм се в друга темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0  ей много смешно Simple Smile Само ще копирам едно на което много се смях

И докато си се смеех, се сетих за смешното и при мен: подготвена съм за операцията (секцио) и влиза мъжът ми в операционната, облечен целия в зелено, с някакви найлони по главата и краката и вдигнати ръце като на хирург пред операция и вика на висок глас: "Здравейте! Аз съм доктор Рос!"  35 Всичките 7 жени в операционната (лекарки, асистентки и др) се запревиваха от смях. А той допълва: "Ако ми дадете и ръкавици, ще помагам!"

Общи условия

Активация на акаунт