ВРАЦА - 14

• 9 710
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
момичета, знаете ли нещо по въпроса, че бременна жена не трябва да боядисва Великденски яйца? Сега го прочетох в една тема и направо останах като гръмната Shocked Много обичам да боядисвам яйца, ама от суеверие май ще трябва да се въздържа Tired

# 136
Ще поразпитам и ако някой ми каже нещо, ще пиша. И аз за първи път чувам  Rolling Eyes

# 137
_baby много късно ти прочетох поста- но така или иначе минахме през твоята градинка, но явно ти не беше още дошла. Иначе по пътя засекахме Афродитка, Муциту и отдалече мернахме Метко  Flutter Ама какъв отчет дадах само  Laughing

# 138
Здравейте, не съм писала до сега защото само ви чета и стигам до половината и малкото дзверче почва да реве - даже не гася компютъра с надеждата да ме остави за малко но.... Sad. Ние сме добре сега се връщаме от консултация и вече сме 4.200 и 54см
аз почти съм се възстановила но будуването направо ме съсипва, но ще се справим Simple Smileуспех на mi6ence и стикам палци всичко да е наред Simple Smile

# 139
Здравейте, не съм писала до сега защото само ви чета и стигам до половината и малкото дзверче почва да реве - даже не гася компютъра с надеждата да ме остави за малко но.... Sad. Ние сме добре сега се връщаме от консултация и вече сме 4.200 и 54см
аз почти съм се възстановила но будуването направо ме съсипва, но ще се справим Simple Smileуспех на mi6ence и стикам палци всичко да е наред Simple Smile
благодаря ти много за пожеланията Hug не знам и аз как ще се справям с това будуване- сега съм много поспалива newsm78  Blush

# 140
Аз уж да излизам, уж не и накрая излязох с мойто мъж. Сега отивам да приспя малката непослушка  Whistling

# 141
baby днес около 7часа вечерта да не минахте с мъжа ти и малкато покрай Симба. Мисля че те видях но не съм сигурна  Grinning

# 142
за мамите с по-големи дечица ето един сайт с приказка за Малката русалка http://julian103.hit.bg/Prikazki/World/rusal/index.html  Grinning Дано им хареса на малчовците Hug

# 143
baby днес около 7часа вечерта да не минахте с мъжа ти и малкато покрай Симба. Мисля че те видях но не съм сигурна  Grinning
Аха, ние сме били. Свиркай другия път  Wink

# 144
Ей мислех си аз ама нали вс есе чудя  ooooh! Другия път ще викам  Hug

# 145
Добро утро. На вън е много топло сега, а през деня сигурно ще е още по-топло. Чудя се как да обличам малката. Хем ме е страх да не я претопля, но си е хладно все още  Rolling Eyes

# 146
Добро утро и от мен , и днес се очертава голяма  разходка 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1strollerмай и аз много навличам малката  . Weary

# 147
Днес Валя ще пробва от детската кухня и дано да и хареса  Flutter

# 148
Здравейте и от нас.Вчера ни изписаха.Ей вие сте се скъсали от разходки ,ненаправихте ли си среща докато мен ме нямаше?Миранда се оправи ,но с много инжекций .Добре ,че като ни приеха в отделението ни сложиха абокат,гадно е но е полезно .Иначе трябваше да ни боцкат и сутрин и вечер,а така само отваряха капачето и наливаха лекарството в абоката.Ох,измъчи се милото !Там се срещнахме с много дечица и по повод да разкажа едната майка беше бременна в 4 месец и ни показа снимка на бебето от 4измерен видеозон.Видеозона е в Монтана и струва 20 лв ,а във Враца каза ,че е 60 лв.Затова споделям тук бременните мами да се възползват ако искат.Приятен ден на всички

# 149
Добро утро момичета...
Днес май пак ще има дълги разходки.. много обичам хуавото време  Hug

Аз съм сложила такава снимка на Крис в албумчето..

Общи условия

Активация на акаунт