ВРАЦА - 14

• 9 709
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен,ние също излизахме снощи с моя мъж и майка ми,времето беше страхотно.Да ви се похваля,до една седмица някъде може да имам компютър вкъщи и ще мога и аз да се включвам вечер и в почивните дни.Пожелавам ви хубав ден насладете се на времето,че го дават да се разваля пак от довечера. Много усмивки.

# 151
добро утро и от мене

# 152
Добро утро , днес е хубаво временцето и ще има разходки  newsm68
А който иска може да се срещнем пак на Суми 13:45 . 
_baby, ти кога ще излизаш, ако искаш ела с нас  Laughing Може ако ходиш в градинаката на принцесата да минем да те видим  Flutter
ZuzyM много се радвам, че Миранда се е оправила, дано да не и се налага да лежи повече по болници  Praynig

# 153
Добро утро и от мен... Аз днес се поуспах малко Blush Whistling Сега ставам и тичам да ида да хапна нещо, че умирам от глад Crazy

# 154
buba_85 Браво за компа. Аз без компютър с нет няма да мога да дишам  hahaha
ZuzyM радвам се че вече сте добре. Ако можеше и когато бях малка и влязох с бронхоплевмония в болницата и да ми сложат абокад на кълката, че ми сцепиха кълките с тия инжекции две седмици  ooooh! Whistling
Bubeto79 аз не мога самичка с тази тежка количка. Към 3 ще минат да ме вземат и после със сигурност ще ходим при гробниците. Сега ще пасирам на детето папкането от кухнята.

# 155
е значи след 3 ще минем да те видим

# 156
Ок, но ще ми трябва време да стигна до там, че другото малчо е пешеходка и бавничко се придвижваме  Laughing

# 157
Хвана ли ви дъжда? Чудех се да излизам ли и не исках да рискувам и ей го на сега се сипе  ooooh!

# 158
Хвана ни   #Cussing out ама ние бяхме влязли в Суми и пихме кафе- та ей сега като поспря се прибрахме. Направихме една разходка та няма кой да види  Laughing

# 159
тук в Криводол не само дъжд ами и градушка като заваля ooooh! Добре че не бях излязла на разходка и аз Flutter

# 160
тук в Криводол не само дъжд ами и градушка като заваля ooooh! Добре че не бях излязла на разходка и аз Flutter
Пази пупата  Wink

# 161
А моето мишле още спи  sleepuuдъжда и действа добре Stuck Out Tongue Winking Eye smile3520

# 162
И моята Валка заспа и кърти  Laughing

# 163
Какво чудо а  Laughing ? И ние спим ( да не повярваш ) - явно бебоците обичат дъжд  Crazy

# 164
ние ту пеем ту плачем.. нали се трябва да сме наопаки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт