ВРАЦА - 14

• 9 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Red_Sonya радвай се на този рев, че със зъбите е по-голям  Crazy

# 166
Аз хващам улиците, че слънцето е много хубавко  Hug

# 167
Аз ще бъда в градинката с гробниците, ако някой иска може да дойде  Flutter

# 168
Как е времето във Враца, момичета? Тук духаше до преди малко такъв силен вятър, че ме стресна Flutter  Дано поутихне и това време вече да почне да се оправя- празници идват все пак  Grinning

# 169
бах тръгнала из града и се канех да ви пресрешна както вчера Laughing ама ме хвана дъжда и бързах да се прибера, понамокри ме малко. а вие? Дано следващите дни да е по хубаво да се поразходим

# 170
Днес се изсипа един дъжд, а вечерта докато се прибирахме задуха един вятър  ooooh! без малко да ни отнесе  hahaha

# 171
Добро утро на всички  Stop

# 172
хей къде сте всички?

# 173
Ето ме  Crazy Но ще се оправям да ходя да взимам на Валя папкането от детската кухня, което много и хареса  Flutter

# 174
Къде е тая детска кухня? На мен ми е рано за нея, но все пак се интересувам да знам за по-натам. Колко парички плащаш? На месец ли е или всеки път?

# 175
Взимам я от една ясла. На ден купончето за първо, второ и трето е 1.40лв и всеки ден предплащаш за следващия. Доставката е 0.50 лв, но аз предпочитам да си ходя да си я взимам, докато е хубаво времето. Работят от 11:15 до 12:30ч.
Можеш да си вземеш от нещо по две порции или да не вземеш нещо.

# 176
Мерси за инфорамацията  Hug Приятна разходка Peace

# 177
Мерси. Flutter

# 178
здравейте и от мене,  да ви се оплача цяла нощ не можах да спя въртях се и през 1ч. ходех до тоалетна, станах като водоноска  Embarassed. чак към 8 задрямах до към 10 и сега съм пак на линия

# 179
Ние вчера с моя мъж се разхождахме след работа,към 18:30часа и си беше супер времето,грееше слънце,не духаше някакъв силен вятър,леко хладничко беше,но не чак толкова фрапиращо.Относно времето тази седмица няма шансове да се оправи според прогнозите.

Общи условия

Активация на акаунт