ВРАЦА - 14

• 9 707
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Дано метеоролозите бъркат Mr. Green
Аз също ходя доста често до тоалетната нощта, ама вече почнах да свиквам hahaha Лошото е че като отида после се въртя в леглото и час и половина не мога да затворя очи ooooh! Пробвай да пиеш по-малко течности вечер. Peace
Сега отивам и аз на разходка, че какво слънчице грее не е за изпускане Grinning

# 181
Добро утро, _baby от коя ясла взимаш яденето? Аз много се чудя дали да я запиша- не иска да яде готови пюрета, пробвах я с какво ли не, и от месец и нещо започнах да й  готвя- като сготвя има за 3 дни. Но нещо идеите ми се изчерпват, та не знам....може би по- нататък и аз ще я запиша. Дали има детска кухня в гарадината зад Била ( виждала съм на една врата да пише, ама може да е стар надписа). Свекърва ми казваше, че някога взимала от яслата , която е зад блоковете на Дунав ( при автогарата). Ако в някоя от тия градини има кухня ще ми е много удобно Simple Smile Днес дали ще успеем да се поразходим малко  Thinking като гледам времето и не мога да реша ...

# 182
Помня че докато бях на работа, при мен пускаха обява за една детска кухня, с доставка по домовете. Но това беше миналата година и не помня телефона.. може да пробвам да питам може пък да са го запазили.

# 183
Bubeto79 има я тази кухня до нас.Да ви се похвалим -  сега се връщаме от консултация,пораснали сме много 5.850кг.62см smile3501

# 184
Браво на малката Дени, опа каква ти малка- вече е голяма  Wink Мали както сте тръгнали с Крис ще ни минете...Днес май ще има разходка  Laughing дано да не ни изненада времето като вчера  Praynig  metko, сигурно ще ходим в градинката зад Ботев, ако искаш ела Simple Smile и който друг иска разбира се

# 185
в колко ще излизате   Crazyние ще сме готови в 13,30 smile3504 bombs breastfeeding

# 186
ами и ние тогава, ама нещо има  облаци  - това време може да те побърка  smile3516  13:30 на Суми, пък ако вали си знаем урока  Joy

# 187
Bubeto79 Взимам си от ОДЗ1 до у-ще Левски. Същата фирма работи с няколко ясли и тази до билата също. Храната е много вкусна  Flutter Телефона  е 092/64 46 22 и си ги питай къде най-близко до вас може да взимаш папкането  Peace Те всичко ще си ти кажат. Аз хващам улиците и може да се видим някъде  Stop

# 188
там сме , да си вземете   umbrella

# 189
  • Бургас
Момичета, вчера бях на 4д при д-р Кръстев и съм много доволна от него. Да е жив и здрав! Ще имаме момиченце:)! То беше много подвижно, през цялото време, в 21 г. с съм, термин според ехографа е 27.08, направи снимки, които ще кача скоро, ако искате! Приятен ден ви желая и до скоро, когато ще се присъединя към вас на среща! Hug

# 190
Браво за момиченцето!  Hug Наистина ще правим женски отбор мамите от форума hahaha Да са ни живи и здрави бебочковците! Heart Eyes

# 191
а къде оставихте момченцата Cry и ние не сме за изхвърляне

# 192
Те момченцата ще имат по няколко мацки  hahaha
Муциту давай снимките, аз обича гледа снимки  newsm53
mi6ence извинявай, но съм забравила  Blush и ти ли с момиченце?
metko това с Bubeto79 и Red_Sonya ти ли беше? Аз мислех, че тяхна приятелка  Blush

# 193
  • Бургас
мише, бейби, след малко ще се опитаме да сканираме снимките..Simple Smile дано станат:)

# 194
Чакаме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт