ВРАЦА - 14

• 9 703
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
С момиченце съм- поне така ни казаха вече няколко пъти Grinning Афродитка, разбира се че не сте за изхвърляне Hug Просто казвам, че май повечето бременни от нашия форум чакат момиченца baby_neutral
Чакам с нетърпение да видя снимките, Муци Flutter

# 196
Аз вече забравих какво ще има на снимките  Blush И се върнах да прочета. Аз лягам, защото много скитах днес и съм изтощена, та чак свят ми се вие  newsm46 Лека  Sleeping

# 197
Добро утро поспаланкииии!!!Девет минава,а вас ви няма!!!Боядисахте ли яйцата вече или остават за събота?Споделете коя как ги боядисва.И откъде си взехте яйцата.Ние за първа година трябва да купуваме ,защото бяхме в болница на Лазаровден.Иначе Миранда си лазарува и събира по две кори яйца,а сега т-ц

# 198
Добър ден.Аз ще боядисвам яйцата,но като взема детето от градина,защото и тя трябва да се включи.Макар,че няма да съм спазила традицията съвсем /боядисват се преди изгрев слънце,не че има изгледи да изгрее  Mr. Green/.После ще покажа. Peace

# 199
Добро утро! Аз тая година няма да боядисвам яйца. Малко ми е криво, ама нали съм суеверна и ми казаха, че не е хубаво Flutter Живот и здраве до година ще се мажем с бебчо  Mr. Green Иначе майка ми ще ги боядисва в събота. Взехме си боя като блистер с хапчета и цветовете са готини... поне на външен вид Grinning Дано и върху яйцата стоят така Peace

# 200
Ако е лошо времето ще боядисвам днес, но няма кой да ми купи яйца, че с количката ако се качвам ще ги изпотроша. И май ще е за събота. А може и да пътуваме и няма как и багаж на детето не става.
Иначе съм купила лепенки няколко листчета, боя нямам  Whistling Но без кристали нищо няма да правя.

# 201
и какво сега ние не можем да боядисваме яйца така ли, това винаги много съм го обичала и го чаках с нетърпение но аконе е на хубаво, ще накарам моя да действа покраи мене а аз само да го наблюдавам Peace

# 202
Според мен това за яйцата и бременните малко е преувеличено,но всеки си решава сам за себе си.Какво толкова ще навреди едно боядисване.Какво е казано, че ще стане ако боядисваш?

# 203
Ами казаха ми много простотии ако боядисваш яйца. И не знам защо им вярвам, но не искам да пробвам. Това го пише в една друга тема Църковните канони нямат нищо общо с боядисването на яйца! Това си е чисто езически обичай, възприел християнски облик, както много други от сорта.
  По отношение на вярването, че бременната не трябва да боядисва яйца,  яйцето символизира плода в утробата и по правилата на имитативната магия, която много често е основен фактор при тези практики, боядисването ще доведе до появата на обриви и родилни петна върху бебчето (някой беше го отбелязал по-долу). По тази логика почервеняването на яйцето символизира също ПРОКЪРВЯВАНЕ, което може да означава и спонтанен аборт или преждевременно раждане. Затова бабите споменават кръвта и не разрешават бременна да боядисва яйца. Тази забрана е типична за малко райони в страната.

# 204
здравейте и от мен.изкарах 4 дена в болницата,преди малко се прибрахме.в неделя като ме заболя корема и не ми минава,обадих се на Петкова и ми каза да отивам в болницата на системи.аз обаче смела,викам си ще полежа пък ще ми мине.да,ама не.и моя като ме хвана и айде в болницата.имах само 1 система,за сметка на инжекциите които бяха по 3 пъти на ден,не си усещам кръста от болки Sad оказа се че съм имала контракции,сега съм на Магне Б6 и на Ношпа.за щастие вече съм по-добре и всичко е наред,да чукна на дърво.

# 205
абе аз гледам, че от известно време те няма, ама нали работеше, та реших, че много писане ти се е събрало. Радвам се, че вече си по-добре Hug Да се пазиш много и стискам палци да не се повтаря това Peace

# 206
  • Бургас
Сладурки, здравейте, снощи не намерихме кабела за скенера, чак сега успяхме..как да ги кача?

# 207
абе аз гледам, че от известно време те няма, ама нали работеше, та реших, че много писане ти се е събрало. Радвам се, че вече си по-добре Hug Да се пазиш много и стискам палци да не се повтаря това Peace

Благодаря ти Hug

# 208
Сладурки, здравейте, снощи не намерихме кабела за скенера, чак сега успяхме..как да ги кача?
Влез в албумчето- то е на първата страница. Потребителското име и паролата са vratza. После ще видиш- там си пише добавяне на снимки или нещо такова е. Ако не успееш- казвай да помагаме Simple Smile

# 209
litle angels  сега трябва да се пазиш много да почиваш повече  и да не се преуморяваш и аз нали за това лежах в болницата, хапчетата В6 ще ги пиеш до края в това бъдо 100% сигурна, а аз и сега си получавам доста силни контракции и за това повече почивам. Контракциите ти болезнени ли са, при мене не са

Общи условия

Активация на акаунт