ВРАЦА - 14

• 9 696
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Ох и аз не знам дали са,мисля че не.ще почивам какво да се прави,само не знам от какво се получи това.иначе вече знам коя е твойта лекарка,тя ме прие в неделя.

# 211
Аз пък не съм сигурна до сега получавала ли съм контракция Flutter  Веднъж почувствах леко схващане ниско в корема без болка, но това беше още когато бях в 7ми месец мисля че. Но от тогава нямам, а нали пише че има някакви подготвителни контракции- е то няма за кога вече да ме подготвят hahaha Почивай си повече, мисли положително и по-голямо лекарство от това няма Hug Коя лекарка те  е приела? Добре ли се отнасяха с теб в отделението? Аз още се чудя къде да родя- във Враца или в Мездра newsm78

# 212
Славейкова

# 213
славейкова ми е лекарката, и моите не са болезнени но като ме стегне корема на моменти немога да мръдна толкова е твърд. Добре ли се отнесе към тебе, на мене доста внимание ми обърнаха докато бях там. има само един д-р че го забравих как се казва дето се прави на интересен, говори много тихо и спокоино, слаб висок.

# 214
не си спомням вече,но знам че така ме натисна,че ми идваше да я убия.иначе от лекарите знам само Партовска,Кръстев и Миткова.обръщаха ни внимание,но на никой не пожелавам да влиза в болница.

# 215
ей, preggoпочивайте сега ,че после няма почивка  ylinfant smile3504 cry newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

# 216
каква ти почивка вече 2-ра вечер не мога да спя, освен че ходя често до тоалетна, почнаха да ми излизат киселини като за световно та чак се будя от тях, и не знам с какво да ги спра.даже и сода опитах резолтата беше временен за 30 мин.

# 217
Здравейте и от мен  Grinning сега успях да седна- правих козунаци. Това бяха вторите които правя- и се получиха страхотни, хем мекички, хем на конци. Ще снимам да покажа  Flutter
metko, как е Деничка, оправи ли се?
litle angels, сега си почивай повече, пий хапчетата и мисли хубави работи   pregnant smile3522  newsm30

# 218
Bube товА НЕ Е ЛИ ГОЛЯМА ИГРАчКА С ТИЯ КОЗУНАЦИ, НЯКОЛКО  ПЪТИ ДА ВТАСВАТ И Т.Н.

# 219
така ще направя,сега се отдавам на следобеден сън,че в болницата хич не можех да спя

# 220
Относно раждането в Мездра,аз съм принципно от там,относно обстановката,казват че е много добра в сравнение с Враца,но когато говорих с майка ми относно лекарите реакцията не беше особенно положителна.Майка ми има проблеми заради които и се налага да ходи на гинеколог,последния път я преглеждаха без въобще да се съблича да я видят какво й е.Така че е добре за Мездра да разучиш добре нещата.

# 221
litle angels стискам палци всичко да е наред  Hug Почивай си много. Аз лежах 3 дни в патологията преди да родя заради преносване и по- гаден момент в зялата ми бременност няма. С тея хлебарки не можах почти да мигна. Посл ев родилното видях само 1 за 4 дена. Иначе аз лично съм много доволна от целия болничен персонал. Всички се държаха много добре и обясняваха всичко. Имаше само една санитарка, която беше постоянно намусена, ама това не е проблем  Wink

И аз живея в Мз в момента и също съм чувала че обстановката е хубава, но и аз за персонала не съм чула много добри отзиви. А и лекарите според мен не са много на ниво. mi6ence по- добре си раждай във Враца. Така ще е по- лесно и за близките ти да те посещават  Peace

Момичета не вярвайте на тези суеверия за боядисването на яйца. То ако вярвате на всичко трябва постоянно да се страхувате. Аз миналата година си боядисах яйцата/ това е любимият ми момент от Велкиден  Grinning/ и изкараха много лека бременност. Суеверията са измислени от хората някога, тъй като не са могли да си обяснат много неща   Peace Все пак вие си преценявате  Hug
Аз пак много се разписах. Лек ден засега, въпреки че като гледам е дъждовен, но въпреки това ние вече излизахме  Grinning

# 222
времето е така потискащо Sad отдала съм се изцяло на плетене и гледане на тв и писане тук де  Rolling Eyes

# 223
Така ми се доядоха топли козунаци WearyНа Дени и мина /порева още половин час и това беше/ама трябваше да ни чуят че сме излезнали из града  Embarassedа сега вече два часа спи /не мога да повярвам / newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 smile3534

# 224
в комплекса има един магазин където ги продават топли топли, ние сме редовни клиенти там, срещу домашен майстор е, и са много вкусни

Общи условия

Активация на акаунт