Първа сладка тема за късмет, чак ДЕКЕМВРИ ни е ред!

• 14 657
  • 296
  •   1
Отговори
# 210

Ние сме:
01.12.2008
02.12.2008
iv4e6aralieva
03.12.2008
Invisible, sacura, Каспър (втора бременност, близнаци), Leny (втора бременност)
04.12.2008
wondergirl
05.12.2008
06.12.2008
07.12.2008
k jordanova, plam, daniela jd, denibs
08.12.2008
Sun.
09.12.2008
Poli
10.12.2008
11.12.2008
fineti (втора бременност), BIBI SZ
12.12.2008
beborina (втора бременност), mimeto-rz
13.12.2008
елинор (втора бременност)
14.12.2008
15.12.2008
Сасано
16.12.2008
17.12.2008
Mari M
18.12.2008
bubabo
19.12.2008
soufi
20.12.2008
21.12.2008
andreaivano
22.12.2008
neda.dikova
23.12.2008
24.12.2008
yasna
25.12.2008
26.12.2008
27.12.2008
28.12.2008
29.12.2008
30.12.2008
31.12.2008

Бремелинки с все още неопределен термин:
alek sandra (втора бременност), petia ta, zor4eto, Jojobba, marinex, stasi76 (втора бременност), Roritka, liliiv, lilitka2, Deny', latka, ankaa, DeeDee76

Полезно за четене и разглеждане:
Как изглежда бебето в момента
Подробно описание на развитието на плода през цялата бременност
Календар на бременността по седмици
Бременност и повръщане
Депресията при бременните
Бременност и кръвно налягане
Съвети за добър сън
Здравословното хранене по време на бременност

Гимнастика за бременни:
Гимнастика за бременни
New plevic exercises to help with birth and in bed
Водна гимнастика за бременни
Плуване по време на бременността
Здравейте и от мен!

И аз поради причините на "Засега Гост", засега съм при вас " в нелегалност". Още не сме казали на никой и не е редно да научават от форума приятелите и познатите ни.

Да се похваля и аз : След 3 седмично чакане( усещах и знаех че съм бременна) днес , на 1-ви ден от закъснението, видях заветните две черти! По мои ( тоест в Нет-а) изчисления и калкулатори термина ми ще е 30-31 декември.

Може пък и да се борим за  WinkНовогодишно бебе!

Притеснявам се че преди 1 седм. имах за 2-3 дни кафяво зацапване, което леко отшумя и сега почти го няма. надявам се да е било от имплантацията.

И аз като вас ще ида на лекар за установяване на 30.Април и просто нямам търпение.

От доста време чета из форумите "бели и черни списъци с лекари", но сега при "свършен факт" Laughing не се ориентирам къде да започна ЖК. Имам страхотен лекар, при който ходя за профилактичните прегледи, но ще ми е доста далеч да пътувам често до него.

Моля ви, препоръчайте добър лекар/ка с добра апаратура в Западната част на София, който работи със здравната Каса.

Радвам се че ще споделяме радостите и вълненията тук!
Кажете как да вмъкна нашия термин и къде - коя дата да напиша щото в интернет сметнахме че термина е на 09.12.08 а доктора ни каза на 15.12.08

# 211
petyo73 няма как да го вмъкнеш ти трябва Бульовчето като се появи да ви добави, а коя датата да сложите вие трябва да си решите според мен казаното от лекаря е по достоверно, но вие си решавате

Засега 2-ри Гост добре дошла  Hug аз не съм наясно с лекарите в западната част, но предполагам някоя от мамите ще се включи със съвет Simple Smile

# 212
Здравейте, сладки мами (и татковци)  Hug
Милички, жалко, че има толкова болнички сред нас... Гушкам ви всички много силно и искрено ви желая бързо да оздравеете  Hug  Hug Предстоят почивни дни, дано да можете спокойно да посрещнете празниците  Heart Eyes
Един въпрос - мислите ли, че мога да пия витамин С?
Относно пътуванията, не се притеснявайте, защото нервите май най-много вредят на бебчетата  Crazy
2ри гост, ще стискаме палци за новогодишно бебече  Praynig
Маиски, почивай и пази коремчето
Инвисибъл  Heart Eyes през деня карам някакси, но вечер...  Sick страшно съм уморена и само искам да си лежа
Петьо, май само Бульовчето ( Hug гушкам те миличка) може да въвежда данни... В следващата темичка ще въведем всички момичета  Peace
ПП Инвисибъл вече е обяснила

# 213
Един въпрос - мислите ли, че мога да пия витамин С?

Моят мъж дори и Вит. Це не ми дава да пия, като знае какво се съдържа в него. Само натурални витамини.  Crazy

# 214
Гостите, няма да се разберем така.  Laughing
Мен лесно ли ми беше да се изтипосам пред целия форум, че и новината, че са две.  Shocked
Инвизибъл, аз също съм на 29-ти на преглед да се каже две човечета ли са...

# 215
Zdravejte vsichki badesti mami! reshih i az da se vkljucha vav foruma. Dnes si napravih test - pokaza 2 chertichki. Huknah vednaga kam lekar za kraven test, za sajalenie razultatite zakasniaha i lekarkata si beshe tragnala  Cry Dadoha mi rezultatite na kojto pishe che imam B-hcG 589.35 mIU/ml. Ama niamam predstava kakvo znachi  Sad edna prijatelka kaza, che nad 500 oznachavalo, che sam bremenna. Kak ste izdarja do chasa pri lekrakata do utre ... Niakoia ot vas da ima predstava ot tezi stojnosti? Mnogo ste sam blagodarna

# 216
Nenna честито и лека бременност! 

Ето въпросните стойности:
Насочващи ЧХГ нива по време на бременността:

ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

И пиши на кирилица, така повече момичета ще четат!

# 217
  • Бургас
Nenna, когато аз отидох на лекар след положителен домашен тест и тя видя черта, а не точица, защото е било много рано, някъде в периода на инплатнация и ме прати на кръвен тест. Стойностите ми бяха 195.3. Бременна си ако са над 5, резултата може ориентировъчно да каже в коя седмица си. Не се тревожи аз тогава съм била 2 седмица или трета, ти си по-напред  Laughing. Бъди спокойна и се радвай.
Аз като се прибрах вчера по обяд от работа, защото реших, че в момента точицата е по-важна от всичко останало, и като си полежах и поспах цял следобед и се чувствам страхотно днес. И снощи имах по тъмно жълтеникаво течение, но предполагам е от настинката. Поне се успокоих и гледам по-ведро на нещата. Каквото ще става, ще стане. Важното е да дам най-доброто от себе си. Този Биопарокс помага за хрема и гърло доста. Витамин Ц знам, че не трябва да се взима на хапове, а и ни било рано още за витамини за бременни.
Малко се тревожа, че заминавам на екскурзия в Турция за 1 седмица на 30.05, но сигурно няма да има проблеми.
Поздрави на всички  Hug

# 218
Здравейте сладуранки  Hug

Каспърче чакам с нетърпение да казаж какво е станало  Hug

ох Сасано благодаря ти за това инфо аз тъкмо идвам от Токуда и до обяд щях да кукна с тоя резултат пише реф. стойности 0-5 а моя резултат е 102143  #Crazy направо се изплаших ама сега като гледам за 8 г.с че е нормално да е толкова ми олекна

ох забравих да честитя на Nenna не се тревожи а се радвай  Hug и добре дошла   bouquet

bubabo само така те искам положително настроена и всичко ще е наред, и аз днес се чувствам много по-добре  Simple Smile ще мине екскурзията супер и после ще показваш снимки  Hug къде ще бъдете в Турция?

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 09:36 от Invisible

# 219
  • Бургас
Мами, няма да мога да ви пиша чак до 12.05, че излизам в отпуска и нямам нет в къщи. Пожелавам ви на всички весели празници, много слънце и хубава почивка, ведро настроение и да се пазите   bouquet
Много ще ми липсвате през тия дни  Hug

# 220
Invisible как беше в Токуда? Аз съм меко казано разочарована от първия преглед при Евтимова и не знам и за напред ли ще е така? newsm78

# 221
  • София
Много прегръдки на всички бъдещи мамчета! А болничките дано да оздравяват по-бързичко, че е много неприятно.
Доста Коледно-Новогодишни бебчета ще имаме май Simple Smile Супер е това!
На тези, на които предстои пътуване, между които и аз, пожелавам много хубаво да си изкарате и да разказвате после, не се притеснявайте. Само да питам на някоя от вас - пътуващите да са изписвали Дуфастон?
А на мен ми предстои и сватба на 03 май така че стискайте палци всичко да е наред, доста се притеснявам и за сватбата и за бебчето и с това гадене стомахът ми много се бунтува, но ще мине Simple Smile
През следващата седмица по-рядко ще влизам, така че искам да ви пожелая на всички много хубаво изкарване на празниците, много здрааве и късмет!

# 222
ами аз останах с много добре впечатление от Евтимова, държа се много мило незнам защо не си останала доволна, днес пак ще ходя при нея да види резултатите и после ще пиша. Но дори и вчера и звъннах по телефона да я питам какво да пия за настинката и тя ми обясни какво да направя...знам ли  newsm78

Биби прегръдки и за теб  Hug и от теб чакаме снимки от сватбата   bouquet

# 223
Здравейте, сладурки  Hug
Биби, ейй, каква хубава новина - сватбения ти ден е толкова близо   bouquet Желая ти да бъдеш най-красивата и най-щастливата булка на света! И както е казала Инвисибъл - ще чакаме снимки  Sunglasses
Бубабо, весели празници и на теб! И поддържай веселото и позитивно настроение, мила  Hug
Каспърче, ще стискаме палци
Инвисибъл, да се разпишеш след доки, чу ли  Hug
Нена, честито и добре дошла при нас!

Момичета, благодаря за отговорите за витамин С - май ще се въздържам от него  Thinking

# 224
Шарки яж лимончета, аз си изстисквам два лимона, две лъжички мед и малко водичка и си го пия така много е свежо както и микс фреш портокал с лимон ...напълно достатъчна доза за деня според мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт