Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделя една от участничките във форума относно резултатите от изследването си?
Каква е гледната точка на друга участничка относно техническите аспекти на форума?
Каква информация споделя друга участничка за своята бременност и термин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделя една от участничките във форума относно резултатите от изследването си?
Една от участничките споделя, че след изследване е открила наличието на гъбички Кандида, но резултатът е нечетливо написан. Съмненията и несигурността й са свързани с начина на лечение и въздействието върху бременността й. Тя споменава, че лекарката й препоръчва глобули, които може да се използват, но тя се колебае. Освен това тя изразява неудовлетворение от миризмите на изгорели газове от автомобили и готвене.
-
Каква е гледната точка на друга участничка относно техническите аспекти на форума?
-
Каква информация споделя друга участничка за своята бременност и термин?
-
Какво мисли една жена за раждането у дома?
-
Какво мисли една бременна жена за споделянето на бременността си с колеги?

. За мен лично е малко странно, вие какво мислите по въпроса?
Той ще прибели поглед още на първата минута сигурно , а какво говорим да ми помага в раждането 
Имаме си нова темичка
Според мен не е нужно да му го причиняваме 

Не се ядосвай от шофирането, аз лично съм доста нервен шофьор..но от както съм бременна броя до 10 преди да се вбеся на някой кретен, не смятам че бебето ми трябва да изживява тези емоции заради идиотите на пътя