Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделя една от участничките във форума относно резултатите от изследването си?
Каква е гледната точка на друга участничка относно техническите аспекти на форума?
Каква информация споделя друга участничка за своята бременност и термин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделя една от участничките във форума относно резултатите от изследването си?
Една от участничките споделя, че след изследване е открила наличието на гъбички Кандида, но резултатът е нечетливо написан. Съмненията и несигурността й са свързани с начина на лечение и въздействието върху бременността й. Тя споменава, че лекарката й препоръчва глобули, които може да се използват, но тя се колебае. Освен това тя изразява неудовлетворение от миризмите на изгорели газове от автомобили и готвене.
-
Каква е гледната точка на друга участничка относно техническите аспекти на форума?
-
Каква информация споделя друга участничка за своята бременност и термин?
-
Какво мисли една жена за раждането у дома?
-
Какво мисли една бременна жена за споделянето на бременността си с колеги?

луда работа
Аз не съм си загубила желанието, но много ме е страх и не мога да се отпусна.