Първа сладка тема за късмет, чак ДЕКЕМВРИ ни е ред!

• 14 644
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
здравейте как сте.аз в четвъртък ходих на лекар и термина ми е на 04.12.иначе всичко е наред с мен и бебо. newsm10 .всичко хубаво и весели празници

# 271
Добре дошли на новите мами   bouquet
Анкаа, много се радвам, че с теб и бебчо всичко е наред  Hug
Аз подкрепям пиенето на ФК с две ръце  Peace

Yasna, много съжалявам, мила  Sad  Hug  Hug  Hug

ПП Вече стигнахме 15та страничка, моля дайте още някой глас за името на следващата тема

# 272
ДЕКЕМВРИ може да е далеч но сърчицата тупкат вече  Peace 
на мен това ми харесва

Yasna   Hug и стискам палци следващия път всичко да е нормално.

И аз покрепян ФК,пия от както съм почнала и опитите за бебче.

# 273
Виждам, че на повечто прегледите са минали набързо. На моя първи преглед който беше 10 дни след закъснението ми взе кръв и цитонамазка. И си говорихме около 30 мин. Една седмица след това отидох на преглед защото имах зацапване, което се оказа от раничка на шийката на матката. Резултатите бяха готови и ги обсъдихме. Никога досега не ме е претупвала. Даже втория път приятелят ми беше с мен и видя сака и точицата, която вече е по ското тире. Назначи ми следващия преглед за около 20.05. Но по принцип в началото на бременноста е нормално един преглед в месеца. Но да те претупат за 3 мин и да ми каж че я е живо ч не. Много се извинявам,  но при тази докторка повече няма да отида.
Аз пия фолиева киселина опт 7 месеца, откакто правим опити. Тя не вреди с нищо, по добре да се застаховам от усложнения после.

# 274
  • София
[Привет Simple Smile
b]andreaivano [/b] направо съжалих че не съм в Пловдив като чета какво си писала - това цитонамазка и изследване за кръв - ехе - може би чак началото на юни ще стигнем до него Simple Smile
Мами - работите ли - аз си мислех че тези два дни ще е скука и ще мога на воля да си чета форумите ама не - народът се е разработил а и почти всички колеги са отпуска - кофти Simple Smile)

# 275
Latka, и аз съм на работа и напълно те подкрепям! Лудница е! Дано утре да е по-спокойно  Praynig Утре съм на лекар и се моля да видя моята точица  Praynig  Praynig  Praynig
ДЕКЕМВРИ може да е далеч но сърчицата тупкат вече  Peace 
на мен това ми харесва

и на мен ми харесва, но на някои ни е още рано за сърчице  newsm78

# 276
  • Бургас
Добре дошли на новодошлите и успех до края.    bouquet
Ясна, много съжалявам. Дано следващия път имаш успех  Hug
Момичета, аз тези дни съм като парцал, много ми е зле, не мога да ям, като хапна ми става зле, като не съм яла, пак. Не повръщам, но си мисля, че ще е по-добре. Тук има епидемия от варицела по детските заведения и сега ме е обзела паника, ако малкия се разболее, какво ще правя. По принцип съм я карала, но не знам. Даже вчера се чудех дали да не си пусна едни антитела да видя за всеки случай. Нашата госпожа не е казала да има болни деца, но... мен пак ме е страх.
За ФК, аз я пия три месеца преди да започнем да правим опити за бебе. Имам една позната, която има две мъртви деца от спина бифида и благодарение на ФК си има две здрави дечица.
За новата тема - всички заглавия са хубави, каквото решите  Hug

# 277
  • София
За сърчицето - и аз не съм го чула още Praynig
Та ми хрумна още една версия за заглавие -

Палци стискаме от сега силно да тупат ДЕКЕМВРИЙСКИ сърчица

# 278
  • София
Ясна, миличка, много съжалявам. Много прегръдки!  Hug Не се отчайвай, така е трябвало да стане, мисли позитивно и дано да можеш скоро да се похвалиш пак!  Praynig

Палци стискаме от сега силно да тупат ДЕКЕМВРИЙСКИ сърчица ми хареса и на мен, доста от нас още не са чули сърчицата на бебчетата. Но и другите заглавия ми харесват, така че каквото решите.
За ФК твърдо ЗА, а и не е чак толкова скъпа за да го правят с рекламна цел...
И моя първи преглед мина добре, за около  мин, взе ми цитонамазка, гледа ме с някакъв уред вътре, после ми праи ехограф, даде ми направление за кръвни изследвания и за урина, тегли ме, взе ме всички мерки, изобщо не държа с мен все едно не е сигурно дали ще задържа бебето. Много съм доволна от нея засега, явно съм направила добър избор Simple Smile
Добре дошли и на новите мамчета! Лека и безпроблемна бременност!!!

# 279
Отчитам се след прегледа - две са, чуха се и двете. Няма мърдане.
Има преграда, не са еднояйчни. Хайде да ми е честито! Simple Smile

# 280
  • София
Каспър - честитооооооооо! smile3501 Дано и двечките да са добре и декември да си гушкаш 2 сладки бебчета  ylinfant  ylinfant

# 281
Каспър супер новина! Направо настръхвам ! newsm53

# 282
Каспър, честито Hug Много хубава новина, дано и мъжа ти мисли така Laughing На моя като му казах,че може да са 2 ,заяви,че си събира багажа Mr. Green
Има една статия за близнаците във форума, прочети я. Там пише ,че в зависимост кога се е  разделила яйцеклетката, еднояйчните могат да са 3 вида. Така въпреки че са в отделни плодни сакове, пак може да са еднояйчни.Само  След раждането може да се установи със сигурност(дали или не  съвпада ДНК-то им).
Лека и безпроблемна бременност Praynig

# 283
Здравейте и от мен!

Добре дошли на всички нови попълнения  Hug Хубави пухкави бебоци да гушкате декември Simple Smile

Каспър, новината е страхотнаSimple Smile Двойно щастие те очаква, какво по-хубаво Simple Smile  bouquet

Ясна, съчувствам ти  Hug Бъди силна, скоро ще гушкаш бебче, сигурна съм Praynig

Аз да ви се похваля, се консултирах с моя хомеопат, който освен кашлицата успя да приглуши доста и гаденето и отпадналостта, та от 3 дни се чувствам почти като човек Simple Smile Не очаквах, че ще има ефект честно казано, и съм доста приятно изненадана  Grinning

Мен честно казано работата ме разсейва, особено като ми е гадно, така че не съжалявам че работя тези дниSimple Smile

# 284
Каспър, честито! Страхотна новина!
Аз цял следобед търча напред-назад. От един до три ме размотаваха в болницата, но си го измолих болничния. После ходихме до работата да го представя, а и имах за вършене и други неща. Оказва се че с болничните работата е много дебела, ама няма да ви занимавам с подробности.
Относно заглавието на следващата тема съм съгласна с последното предложение, като си позволя да го видоизменя малко:

Стискаме палци от сега, силно да туптят декемврийски сърчица!

Не че и предишното не е хубаво  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт