Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?

Даже ми тежаха
на всички
, та да не се кахърим другите какво се случва.
моите нито имат някаква промяна, нито пък има на къде да увисват за в бъдеще! :lol
Вече е 1500 гр, а за моя китайски размер си е голяяямо бебе. А пък, че ме боли и тук и там, няма да описвам, щото знам, че не съм нито първата, нито последната. Търпя си и това е. Явно, ще е така до края.
То поне да можех да излизам навън да се поразхождам, пък то - как да се разхождаш, като всеки ден почти вали сняг... Завиждам ви за пролетта в България... тук явно директно ще преминем на лято (ако и то изобщо дойде).
За разкъсванията сигурно сте прави - не мина без да ме срежат.
, което пожелавам на всички майчета
Но поне към момента отношението й и начинът й на работа много ми допадат, още повече, че виждам, че не е спряла да се развива - вслушва се в различни мнения и тенденции, споделя какво е било преди, как е сега, посещава различни конференции на гинеколози, включително и в чужбина, и така.
Но и никак не ми се стои 10 дена в София
Ще гледаме да избегнем лудницата в най-натоварените дни, и така!